А карбоновый НРС - жуть, смотреть трашно: там крепление амортера просто приклеено

Рами з 6061 і 6013 досить сильно відрізняються вагою, можеш сприймати це як рекламний трюк, але різниця на XtC близько 1700гр проти 1400гр... Такий же самий рекламний трюк і в скотів зі скандієм, вони чомусь тягнуть на 1150, проти звичайних скотячих люмінявих, які ніколи легшими 1500 не були...Тут вопрос шел о весе рамы, а мое по моему скромному мнению: 6061 и 6013 - это больше рекламный трюк и ничем существенным они не отличаются! :^:
А карбоновый НРС - жуть, смотреть трашно: там крепление амортера просто приклееноне знаю, как он вообще ездит
Нехай буде так! Для мене головне, щоб вона була міцнішою за 6061, але і те що вона на 300 г легша - теж приємно :^:Рами з 6061 і 6013 досить сильно відрізняються вагою, можеш сприймати це як рекламний трюк, але різниця на XtC близько 1700гр проти 1400гр... Такий же самий рекламний трюк і в скотів зі скандієм, вони чомусь тягнуть на 1150, проти звичайних скотячих люмінявих, які ніколи легшими 1500 не були...
А як вони (Ф-1) розлітаються при зіткненні...Карбон це суміш вугілля і клею, але чомусь навіть в Ф-1 йому віддають перевагу над залізом...
А можно поконкретнее, чем НРС не понравился?to Firebrand: что то я не пойму, ты ... или притворяешься, тебе пояснили что енурез не есть панацеей, теперь ты про маэстро начинаешь, если честно из полноподвесов что я смотрел пробовал, наиболее мне ВТ понравился, вот бы трек еще опробовать, а по поводу маэстро -нпадо пробовать
Повернутись до “Велосипеди та Рами”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей