Заклеить белым и черным оракалом, примерно как рисунок на раме ближе к седлу
саме те що треба - або продовжити білу полоску як біля руля по верху рами з переривавами - сколи попередньо просто покрити прозорим лаком але щоб не було горбка чи ямки - і буде вам щастя. можна просто вирізати з оракалу 2 кружечки , наприклад білого чи чорного кольору - головне фантазія - можна пошукати якісь елементи символіки трека у векторі або намалювати їх у ілюстраторі.
Віднести файлик у векторі (ілюстрато, корел, епс і т.п.) на поліграфію чувакам що ріжуть оракал, попросити кусок відходу потрібного кольору(або вибрати потрібний колір і тон - зазвичай ті хто купляє оракал мають зразки кольорів), вирізати , вибрати, приклеїти транспортну стрічку і перенести на раму. якщо з велом прийти вся операція займе 20-30 хв вся разом в залежності від складності виборки - вирізати на плотері хвилину другу - і ще хвилину наклеїти на раму. Як на мене я б продовжив білу полоску від керма - так щоб вона поступово звужувалась і зробив би її переривчатою наскіс - там на полосці є таких 2 скоси - фантазія вирішить)
У мого у друга був подібний скол - схема кольорів рами - біла-чорна-червона. скол 1 шт діаметром десь 7-8 мм , місце сколу чорна плашка по кольору -
залакував рівненько і наклеїв вряд рядок кружечків 5 штук різного діаметра від більшого до меншого - такіж на бокових трубках що йдудть до заднього колеса (не сильно шарю в елементах рами) - вийшло зрештою просто вау!
Я наприклад, собі обдер вилку (чорну) від рідних наклеек - дуже легко здираються, і наклеїв по дракону(2 однакових дракони зеркально) з світловібиваючого червоного оракалу - він якраз в тон з червоним кольором на рамі - мені подобається і це головне - а думка решти мене цікавить менш за все) , на основі вилки що тримає ноги були ледь помітні подряпини - спиртом витер і просто наклеїв кружок з тогож оракалу.
з.і. а саме головне - не подобається наклейка - переклеїів на іншу та й усе ) , у себе на вилку спочатку наклеїів крила орла але червоного оракалу не було з відходів - був жовтий - вигляд супер але колір фейк бо схема вела "чорний-червоний-білий і сірий" тому потім зробив дракош, як описав вище і переклеїв