World of Tanks (Мир Танков)

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Varyat
Стать:чол
Re: World of Tanks (Мир Танков)

Повідомлення Varyat » 6.1.13 15:41

З Різдвом і Свят-Вечером всіх! Дай нам Боже цей рік прожити і наступного дочекати!
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 6.1.13 17:37

З Різдвом Вас ! :girl_angel

когда уже обнова выйдет?
А что там нового? Только китайские подделки советских танков. Ну правда меня лично еще очень радует нерф арты :girl_hospita :zont:

yarik491
* * * * *

Повідомлення yarik491 » 6.1.13 17:53

З Різдвом Вас ! :girl_angel

p.s. Ярослав, ефрейтор сейчас тут наслаждается таким благом ссср как цензура :mosking:
когда уже обнова выйдет?
А что там нового? Только китайские подделки советских танков. Ну правда меня лично очень радует нерф арты :yes
Спасибо! Взаимно!)

Не знаю, у меня сейчас амурные заботы *oops*

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 6.1.13 20:30

отправил в бан до утра четырёх умников, которые не понимают, что цензура относится ко всем, а не только к одному
Надо было сразу отделить вам тему СССР, чтоб вы там изощрялись в остроумии

...ибо я не знаю какие там очереди видел Лач, но на голодающего в детстве он не похож. А фото по ссылке - грязная пропаганда. Я жил в те годы на Урале и в Октябре 1991 я своими ушами слушал канонаду, когда танки стреляли.Так что не надо рассказывать про ужасы очередей. И найти работу и зарабатывать тогда было намного проще, чем сейчас. :mosking:
Зображення

vovkastallion

Повідомлення vovkastallion » 7.1.13 00:15

Допатякались... :D
Христос народився! Всiх iз рiздвом Христовим!!!
Зображення
#crazy_pilot

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 7.1.13 02:58

Мне кажется за нами кто то наблюдает 8) , Потом форумчане пропадают :D
но он тоже оставляет после себя свое мнение про совок, наверное только мелким шрифтом можно :duma:
Серьезно танкисты, хватит совок реанимировать уже, пишем про танки , пока можно :yes

З Різдвом нас всіх ! :friends:

Sphinx
* *

Повідомлення Sphinx » 7.1.13 10:02

Хелкат прекрасен в топе :)
С Рождеством, да :)
- О нет, - ответил Волк Ларсен с горечью. - И в этом его счастье. Он слишком занят жизнью, чтобы думать о ней. Я сделал ошибку, когда впервые открыл книгу. (с) Джек Лондон, "Морской Волк".

Об аватарке - http://www.individualizmu.net/

Varyat

Повідомлення Varyat » 7.1.13 22:08

Ого, нас що тут усіх гуртом забанили? :o Я, правда, це тільки сьогодні зрозумів - то в мене гості на св'ята, то я в когось в гостях, якось і не до форуму було... Малеча тільки згадувала "Тату, я щось на велокиїв зайти не можу, хотіла подружці тему з котиками показати". Ну, не заходить, то й не заходить - завтра розберемся на тверезу голову... Ото ще один мінус совка, кармічний - як тільки про нього згадуєш - відразу якісь проблеми вилазять :). Ну то й фіг з ним - він ще двадцять років назад випустив дух, а ностальгії по ньому в мене нема. Просто приємні спогади, але то не спогади совка, а спогади безтурботного дитинства, яке завжди несе приємні емоції, незалежно від того, хто зараз при владі і до якого світлого майбутнього ми на даний момент йдемо. Єдине, з чим не можу погодитись з Валентином (перепрошую за фамільярність, але Faxegio якось вже надто офіційно, я якось більше звик до людей звертатись по імені) про пошук роботи при Союзі і зараз (по крайній мірі, в моїй галузі) - зараз тих стоматкабінетів на кожному кутку - куди хочеш, туди й влаштовуйся (друге питання - рівень кваліфікації, але безрукі теоретики і при союзі не були в повазі). При совку працевлаштуватись можна було тільки в державну стоматполіклініку, та й то по великому блату, інакше тобі світила амбулаторія в глухому селі з бормашиною на велотязі (жарт, але недалекий від правди). Там також можна було працювати (працювати, ще й отримувати від того задоволення можна всюди і завжди, було б лише бажання, я різко негативно ставлюся до тих "нитиків", які вважають, що якщо вони зволили прийти у цей світ, то їм все мають уже принести на тарілочці), але не було свободи вибору місця працевлаштування (на щастя, мені то не грозило, я після медінституту мав червоний диплом і в мене був вільний розподіл - я сам вибирав, куди хочу розподілитись). Ну й досить про той совок, треба жити сьогоднішнім і майбутнім, а совок то вже давно в минулому... По темі вільного танкового водіння - вчора купив таки Першинга, перший бій - друга ступінь класності - я завжди підозрював, що він мені сподобається :inlove:. Правда, він не сток, я відразу прокачав його за вільний (включно з екіпажем) до топової конфігурації:

Зображення

Вчора ближче до ранку :) пограли з vovkastallion і його знайомим взводиком, вони на артах, я типу, світляк. Перший раз отримав кайф від присутності арти на полі бою! :friends: Прада, то арта французька, яка переїзджає і підтримує там, де мені треба, а не там, де їм добре стояти і кататись взад-вперед. Мабуть, собі також батів-артистів викачаю, вони мені ближчі по духу з їхньою мобільністю, ніж класична неповоротка артилерія.

ps. пограв на ньому сьогодні ще чуток - дуже цікавий танчик і дуже противний западліст, особливо в плані засвіту і псування тактичних планів противника. Майже, як Е-50М, але в іншому стилі. Не вистачає тільки пробивання, як в Е-50М, якось незвично, що я е-100 і лунохода не можу спереді пробити :ROFL:. А в іншому - все гут. Помітив, що мене всякі ПТшки пробують в першу чергу прибити, не звертаючи уваги на топові танки. Мені ці першінги-паттони також допікали, коли грав на іншій техніці, також старався їх першими винести ;). Треба тепер берегтися - хочеться ж грати ж до кінця бою :).

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Bigbog
* *

Повідомлення Bigbog » 8.1.13 00:47

А мене досі радує СУ-26.
2 бої, Підтримка, Воїн. Це я ще забув голду взяти :)
Відрив по набитому ХП (близько 2000) від найближчих майже в 3 рази.

Влаштую тиждень скорботи, коли з оновленням 8.3 він перетвориться на "унылую какашку"

Мардер вже побув на троні...

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.1.13 01:36

Мардер вже побув на троні...
Мардер в нашій пам`яті назавжди :pop:. Я взяв замість нього су85б для розваги. А щє є штуг з голдовою фугасницею, то теж кінець усьому що ворушиться :vik:
Ще Дікермакс мені нагадує про Мардера, та в нього своя фішка.
Востаннє редагувалось 8.1.13 03:20 користувачем beavertu, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 01:58

А я зараз з Перша тащусь. Майже всі бої на ньому. Помимо всього іншого, на ньому дуже приємно качатись: 27 боїв - 24к досвіду, 66% перемог! Що досить непогано, враховуючи його хреновеньке пробивання (все-таки 8 левел). Хоча то мабуть єдиний танк, який мені сподобався на 8-му рівні (ну, крім прем-танків, звичайно, але в них друга задача). Особливий кайф - вилізти із-за горбика, стрельнути і сховатись :). Без якоїсь небезпеки. І так десять раз ;). Опускання ствола - саме те, що мені завжди не вистачало в німцях і в повній мірі не компенсувалось навіть вельми точною пушкою.

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.1.13 02:40

На 8-му рівні мені більше за всіх Т-44 подобається, дуже вертлявий танчик.

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 03:00

Т-44 - пісня, я на ньому колись першого Колобанова отримав :inlove:. Зараз про нього нічого не скажу - продав з покупкою 54-ки. До речі, а яка частота кулемета Т62А? Пробував з ним перестрілюватись з Перша, ну то звичайно не та вагова категорія, я не можу восьмим рівнем СТ10 переграти, та все ж половину ХП йому зніс. Так от, в мене склалося враження, що він у мене з кулемета стріляв, настільки швидка в нього перезарядка. Хто на такому катає - який час перезаряду у Т62А (з прокачаним екіпажем звісно)?

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.1.13 03:11

9,09 у ттх. У конкурентів 6 з копійками. Так, Першінг теж гарний дуже, але не такий мобільний як 44. Ти мабуть не встиг спробувати нову топ-гармату на Т-44, з нею взагалі повний хвеншуй :good:

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 03:59

Перш - сильно кайфовий! Он маєш - то ми називається програли. В мене більше тисячі досвіду при програші, шість фрагів і купа дамагу. По КВ-5 тільки десять раз шмальнув, але таки його доконав :D. І то - в контактному бою :o. З виграшем мабуть і дві тисячі було би, але не встиг я всюди, щоб усіх убити :).

Зображення

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 06:09

Вот тебе пожалуйста - второй день на танке езжу, а уже "Мастер" :Yahoo!:. На этот раз уже всех убил :). И игру вытянул. Прикольный он такой, вертлявый этот Перш - закаруселил (точнее, затанцевал, бо каруселить там и негде особо на Хребте Дракона) и Лёву и КТ и даже АМХ50-100 с его пулеметом #crazy_pilot. Я ж говорил, что Перш мне должен понравиться - эти амеровские СТ мне ближе всего к моему теперешнему стилю игры. Но блин, он так по чуть-чуть ХП снимает с противников, меня уже пальцы болели их каруселить и стрелять, а они всё живы и живы :o. Ниче, главное - он мне понравился, докачаюсь повыше - на 9-10 уровне уже подамажнее будет.

Зображення

Bigbog
* *

Повідомлення Bigbog » 8.1.13 16:40

Хм...
теоретичне питання:
тільки що "Рудники", Су-26, нормальний бій проти квасів, арл-44, і т.д. вперше розібрав і завалив крейсер ТОГ2 (промазати нереально). допомагав собі голдою. Моїх подранків добирали інші. Результат 5 моїх фрагів і залишається у них арта Гріль.
Я зводжусь і стріляю через всю карту, навіть ближче підїхав, бо недолітало. Майже 2 сек політ снаряда. В нього на ходу одночасно стріляючи влітає з гірки 34-85, тараном добиває і відштовхує вже мертву арту.
Мій снаряд влітає в нього, в корму, в созника тобто. Близько 390 синіх ХП знімається.
Я отримую не воїна а снайпера.
в післябойовій статистиці з мене не знімається нічого за "урон союзникам"

я правильно зрозумів, що після знищення противників і до появи напису "Победа" вже нічого не рахується?

Крикс

Повідомлення Крикс » 8.1.13 18:11

:offtopic
Я вот тут таки побрел по сцыли Варята. И нашел в его исполнении такое
Spoiler
Show
Да и Швейцария никого особо не захватывала...
Самой кого-либо захватить ей было крайне затруднительно. А вот швейцарская наемная пехота (которая была царицей полей вплоть до тех пор, пока ее не вытеснили немецкие ландскнехты) воевала по всей Европе. И отнюдь не из миротворческих побуждений. Так что не надо ля-ля. Любая держава и армия, которая могла и может, воевала, воюет и будет воевать. И позиции тут такие же, как у "защитников отечества". Они делятся на 2 категории - на тех у кого просто есть мужские половые признаки (и нынешние тетки считают это достаточным условием для поздравлений) и тех, кто в добавок действительно был или есть военнослужащим. Ну и аргументация соответственно так же отличается. История человечества - это история войн, завоеваний и побед. Те, кто не завоевывал, тех завоевывали. Альтернатива - только проституция в государственном масштабе. :lol:
По теме. Чисто для покататься-пофармить что лучше взять - пазика4 или пазика 3/4?
Si vis pacem, para bellum.

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.1.13 18:39

:offtopic
Я вот тут таки побрел по сцыли Варята. И нашел в его исполнении такое
Spoiler
Show
Да и Швейцария никого особо не захватывала...
Самой кого-либо захватить ей было крайне затруднительно. А вот швейцарская наемная пехота (которая была царицей полей вплоть до тех пор, пока ее не вытеснили немецкие ландскнехты) воевала по всей Европе. И отнюдь не из миротворческих побуждений. Так что не надо ля-ля. Любая держава и армия, которая могла и может, воевала, воюет и будет воевать. И позиции тут такие же, как у "защитников отечества". Они делятся на 2 категории - на тех у кого просто есть мужские половые признаки (и нынешние тетки считают это достаточным условием для поздравлений) и тех, кто в добавок действительно был или есть военнослужащим. Ну и аргументация соответственно так же отличается. История человечества - это история войн, завоеваний и побед. Те, кто не завоевывал, тех завоевывали. Альтернатива - только проституция в государственном масштабе. :lol:
По теме. Чисто для покататься-пофармить что лучше взять - пазика4 или пазика 3/4?
Ну вот опять началось, сейчас Варьят зацепится настрочит тебе в ответ, а потом и остальные политиканы слетятся как мухи на говно. А потом придет банщик и опять всех забанит. :x

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 20:11

сейчас Варьят зацепится настрочит тебе в ответ
Мне больше из пулемета строчить понравилось, меньше слов - больше трупов, больше трупов - меньше оппонентов, покойнички спорить не могут, возражений стало быть нет 8-). Оружие - лучший способ дипломатии и переговоров. Застрели врага и мир станет чище - на его могилке вырастет дерево и даст кислород. За весь бой у нашей команды не было ни одного сообщения в чате - все воевали, а не трындели и вот результат. Долой флуд - хай говорит оружие! :hi

Зображення

yarik491
* * * * *

Повідомлення yarik491 » 8.1.13 20:56

сейчас Варьят зацепится настрочит тебе в ответ
Мне больше из пулемета строчить понравилось, меньше слов - больше трупов, больше трупов - меньше оппонентов, покойнички спорить не могут, возражений стало быть нет 8-). Оружие - лучший способ дипломатии и переговоров. Застрели врага и мир станет чище - на его могилке вырастет дерево и даст кислород. За весь бой у нашей команды не было ни одного сообщения в чате - все воевали, а не трындели и вот результат. Долой флуд - хай говорит оружие! :hi
Статья 436. Пропаганда войны

Публичные призывы к агрессивной войне или к решению военного конфликта, а также изготовление материалов с призывами к совершению таких действий с целью их распространения или распространение таких материалов -

наказываются исправимыми роботами на срок до двух лет или арестом на срок до шести месяцев, или лишением свободы на срок до трех лет.

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 21:08

Пропаганда войны в милитаристской игрушке? :dash2: Насмешил :ROFL:. Предложи запретить ВоТ на территории Украины :D. Ввиду нарушения варгеймом национального законодательства. А еще подай на них в суд за использование нацистской свастики на танках и пропагандой фашизма.
Востаннє редагувалось 8.1.13 21:10 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

yarik491
* * * * *

Повідомлення yarik491 » 8.1.13 21:10

Пропаганда войны в милитаристской игрушке? Насмешил :ROFL:. Предложи запретить ВоТ на территории Украины :D.
В Танчиках даже можно найти нарушения закона в повреждении союзной техники 8)

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.1.13 21:13

Тут ты прав - при совке такой игрушки быть бы не могло: ты только представь себе сознательного строителя коммунизма, расстреливающего из фашистской техники советские звезды на танках :molba:. С чего я сейчас получаю неописуемое удовольствие. Не потому, что я антисоветчик, просто в молодости меня сильно достали эти совковые запреты, шагание строем и тотальное восхваление единственной и непогрешимой компартии.
Востаннє редагувалось 8.1.13 21:18 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

yarik491
* * * * *

Повідомлення yarik491 » 8.1.13 21:13

Пропаганда войны в милитаристской игрушке? :dash2: Насмешил :ROFL:. Предложи запретить ВоТ на территории Украины :D. Ввиду нарушения варгеймом национального законодательства. А еще подай на них в суд за использование нацистской свастики на танках и пропагандой фашизма.
пропаганды фашизма там нету, можно сказать даже гнобления присутствует 8) ( нерф немецкой техники :lol: )
Тут ты прав - при совке такой игрушки быть бы не могло: ты только представь себе сознательного строителя коммунизма, расстреливающего из фашистской техники советские звезды на танках :molba:.
В те времена это были бы ну очееень большие сервера и очень большие компьютера, да и что за танк можно было бы понять только по надписям. 8)
Хотя нет, думаю такого не было бы

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 220 гостей