Підрахуй :)

Нужна ли АВК на ВК ?

1. Нет
47
37%
2. Да
43
34%
3. Нет и нещадно банить адептов.
20
16%
4. Да, и нещадно зачищать посты тех, кто против
9
7%
5. Своя версия
9
7%

Всього голосів: 128

kiv

Стать:чол
Re: Підрахуй :)

Повідомлення kiv » 16.11.12 19:34

ты понятно, ты и так в дискуссиях участвуешь, ну ещё таких человек пять, ну + Анна с Ольгой, но откуда остальные и почему они молчать в остальное время интересно :duma:

asteryx
* * *

Повідомлення asteryx » 16.11.12 19:49

Думаю тому, що тут з деякими "дєятєлями" немає сенсу сперечатись на цю тему. Як то кажуть у кожного своя правда. Не було б авк то не відомо чи були б взагалі якиісь зрушення в київській велосипедній інфраструктурі.
Востаннє редагувалось 16.11.12 19:51 користувачем asteryx, всього редагувалось 4 разів.

gylka

Повідомлення gylka » 16.11.12 19:49

но откуда остальные и почему они молчать в остальное время интересно :duma:
Тю, ну наприклад може бути так що просто немає сенсу щось писати такій "класній" компанії, яка з теми в тему пише свої пости сумнівної адекватності... ну або просто розуміють що навряд чи вийде когось в чомусь переконати...
опитування ж нерепрезинтативне, це якщо дуже м"яко сказати. могли і просто випадкові люди з парою постів галочки поставити, навіть не розуміючи що і про що питають (хоча я теж не до кінця розумію про що в голосуванні питається, дурка якась...)

kiv

Повідомлення kiv » 16.11.12 20:08

gylka ну просто темы об АВК, от АВК, с АВК, всё время сливаются и их закрывают, но они ведь появляются снова и снова, и далеко не без участия самой организации, значит зачем-то же им это надо, но тогда почему отписывается только пару человек? И темы закрывают уже когда откровенный срач начинается, а пару лет назад от тогдашнего шефа авк Скорпионса закрывали только при упоминании, если я не ошибаюсь, сейчас же тема в начале доступна для ответов.

asteryx ну кто какие зрушення сделал и сделал ли, это ещё тоже вопрос, но мне пока не очень вот интересен, так что к дискуссии на "доречность" АВК я не очень предрасположен, ну неинтересно просто, сорри.

gylka

Повідомлення gylka » 16.11.12 21:21

gylka ну просто темы об АВК, от АВК, с АВК, всё время сливаются и их закрывают, но они ведь появляются снова и снова, и далеко не без участия самой организации, значит зачем-то же им это надо
Ну шо ж поробиш... болить людЯм. Чи ти пропонуєш їх на примусове лікування відсилати? :)
Тільки ти мабуть не зовсім мене зрозумів (або я тебе). Мене якраз більше дивує постійні теми про "авк їдять людей і вони в усьому винні" від одних і тих же людей... Тобто мене теж передьоргує коли хтось один вирішує зробити якусь фігнюшку, яка йому здається є корисною, веселою, etc. (навіть якщо це повна херня і маразм, всі ж люди іноді генерують бред і займаються повним дебілізмом) і потім спливає згадка про авк не в тему. Але, господи, хер з цим. Я наприклад таку "ненормальність" якраз більш-менш спокійно переношу, вона все-=таки не на щось попускаюче і руйнівне направлена. Типу, хочеться комусь хернею помаятись, ну і круто якщо це нікому не нашкодить.
А є інший тип "ненормальності" коли включається якесь попускалово зі звинуваченням в смертних гріхах всіх і вся. При цьому баттхерт затьмарює свідомість і здатність адекватно мислити і навіть розуміти прочитане. З останнього, якось сказали "велосипедистов, которые ездят по выходным, по паркам - это не те, кто сидит на ВК, в основном" і полилось про "ви нас за другий сорт" і бла-бла-бла... Тобто, який сенс тут щось доводити я не знаю.

п.с. я чомусь впевнений що про авк знають тільки ця сотня людей яка тут треться в пісочниці і можливо тому народ з авк згадує організаію всюди де тільки можна щоб про неї взнало більше і якийсь відсоток попвнив ряди, хз.

SilverS
ничего не осталось
ничего не осталось

Повідомлення SilverS » 16.11.12 21:48

Не було б авк то не відомо чи були б взагалі якиісь зрушення в київській велосипедній інфраструктурі.
Так отож ,не было б АВК, может и не было бы гуано-дорожек,и очковтирательных псевдопарковок-наконец-то дошло! :molba:
Еще я за АВК голосовал... :gerl: за 4 пункт,ессно.

asteryx
* * *

Повідомлення asteryx » 16.11.12 22:17

Не було б авк то не відомо чи були б взагалі якиісь зрушення в київській велосипедній інфраструктурі.
Так отож ,не было б АВК, может и не было бы гуано-дорожек,и очковтирательных псевдопарковок-наконец-то дошло! :molba:
Еще я за АВК голосовал... :gerl: за 4 пункт,ессно.
Так. Зате можна було б поговорити про те, яка в нас галіма влада і нічого не хоче робити "Не то шо в білорусії".
пс: А чому ж собсно ЗА?
ПСС: Я теж за 4-й.

kiv

Повідомлення kiv » 16.11.12 22:18

Мене якраз більше дивує постійні теми про "авк їдять людей і вони в усьому винні" від одних і тих же людей...
мм, пруфов не надо, но я что-то не особо помню, начатые против АВК темы, вроде было, но пока только эта первая, что приходит в голову, так что по большей части всё же темы начинает само АВК и или её участники, а заканчиваются уже все одинаково. А про фразу Анны, ну она сама это написала, реакция предсказуемая, и что ей это будут вспоминать при случае - тоже. То таке вже..

asteryx
* * *

Повідомлення asteryx » 16.11.12 22:23

І взагалі про гуано доріжки. Їхав я якось від Григоренка до південного моста по доріжці на Бажана. І дуже навіть добре їхав. Правда мамочки з колясками були але це не тільки київська проблема.

gylka

Повідомлення gylka » 16.11.12 22:33

мм, пруфов не надо, но я что-то не особо помню, начатые против АВК темы, вроде было, но пока только эта первая, что приходит в голову, так что по большей части всё же темы начинает само АВК и или её участники, а заканчиваются уже все одинаково.
ну я ще як мінімум одну пам"ятаю :) але може і дійсно як ти кажеш, що хтось запостить а потім вже набігають і пішло-поїхало...
А про фразу Анны, ну она сама это написала, реакция предсказуемая, и что ей это будут вспоминать при случае - тоже. То таке вже..
звати Іра (то нік лише).
загалом, да, реакція передбачувана, але жесть яка неадекватна. і що ж сказала? що їй здалось що більшість з тих які катаються по вихідним в парках не сидять на ВК? так я теж так думаю. :) у мене є достатньо знайомих з велами для покататись на вихідних влітку і вони не знають що таке вк. та і ніхто ж не знає статистику реально. невідомо скільки велосипедистів (лол, ща почнеться :) ) і невідомо скільки регулярних юзерів на ВК, які при цьому ще й катаються (бо є ж такі які вже зав"язали, а сидять бо весело :) ).
чиясь думка про відсоток велосипедистів які мають екаунти на вк - дійсно привід для баттхерта, ага. ;)

SilverS
ничего не осталось
ничего не осталось

Повідомлення SilverS » 16.11.12 22:48

І взагалі про гуано доріжки. Їхав я якось від Григоренка до південного моста по доріжці на Бажана. І дуже навіть добре їхав. Правда мамочки з колясками були але це не тільки київська проблема.
А по тротуару,не названому дорожкой тебе б ехалось плохо,отвратительно,унизительно и дискомфортно-это понятно.

kiv

Повідомлення kiv » 16.11.12 23:59

звати Іра (то нік лише).
Анна Каиса - это на самом деле Ира, а Ира Бондаренко тогда получается - Анна 8-)

*это если Анна Каиса не та Ира, которая Бондаренко. Мне очень неудобно обсуждать кого-то третьего в их отсутствии, но я без злых умыслов и всего такого. :friends:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 17.11.12 00:41

Народ, по скількі вам АВК за одне повідомлення башляє? відповідь можна в приват.

Дайте технічне завдання, я теж буду флудити собі в плюс.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 1.12.12 20:59

АВК на своем сайте не делают обратной связи. Даже банального отзыва нельзя оставить. Понятно почему.
Сайт просто на реконструкції частково, тому дочекайся оновленої версії. Ну і що стосується "зворотнього звязку", то було б що зв"язувати... Всі, хто мають що сказати по суті, говорять і так. Ну і тоді б ВК збіднів би, якби всі ці дріб"язкові з"ясування стосунків мали місце не лише тут... Прочитав всю тему, цікаво було про трек і про подвійні правила.

Vadim Bus, тут діє безкоштовна франшиза.

SilverS
ничего не осталось
ничего не осталось

Повідомлення SilverS » 1.12.12 21:11

Вот кстати интересно,как все милые и умные и позитивные и демократичные люди,получая хоть кусочек власти тут же превращаются в такое себе маленькое "ПР"! #crazy_pilot
У Яныка золотой унитаз-как же так,на какие шишы? Пани Ирина офис на Подоле снимает-какое ваше свиняче дело,холопы,кто вы такие выданные на ваше благосостояние деньги считать?!?
Все кому чето не нравиться-такие себе смешные чудачки не стоящие и взгляды очень занятой "покращенням" этих чудачков жизни, особы.Не понимают своего счастья-что с них взять? :empathy
А уж если у тебя целый форум в подчинении-ооо, тут уж не о демократии речь не идет, тут новый ВеликийКормчий пред вами,быстро решающий едино верным взглядом кто чего достиг и может себе позволить,вякнуть.
А так,да все демократы и еуропейцы-ага,ага! 8-)
Востаннє редагувалось 1.12.12 21:48 користувачем SilverS, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 2.12.12 03:51

Свій варіант: пофігу - не заважає і не помагає. Мені педальки добре крутяться, що з АВК, що без... В пісочниці є й цікавіші теми.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 2.12.12 10:25

А может быть причина АннтиВелосипедной Компании АВК лежит на поверхности? Может быть все можно легко исправить?

Антти Ихалайнен: «А не выйти ли Анне-Каисе замуж за Юсси Ватанена?»
«За спи́чками» экранизация одноимённой повести Майю Лассила
Востаннє редагувалось 2.12.12 22:17 користувачем AVVAKUM, всього редагувалось 1 раз.
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

gylka

Повідомлення gylka » 2.12.12 19:04

хм, две недели никто не писал об АВК, в итоге АВК само не выдержало и решило поднять старую тему, как-будто у них своего форума нет, ну гуууд.
Gylka, я выиграл? 8-)
В чому і у кого?
Ти відкрив для себе що потриндіти (на різні теми) в принципі можуть і інші люди, в тому числі ті які числяться членами АВК? Ну тоді вітаю з перемогою! 8)

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 3.12.12 14:10

В общем голосовалка. Смотрим на смайлики и на то, что голо совалка в песочнице. :)
Бан на неделю

( прости, что так поздно - только увидел тему )
8-)
и бан на сутки всем, кто отписался в теме - кроме Тигора ( рука не поднялась ) :p

попробуйте что-то сами сделать для велодвижения, вместо того, чтоб обсуждать действия других

...тему не читал ...
некогда :unknown:

добавлено :
пока ники для банов собирал - пришлось почитать
Сильверсу за особые заслуги - 2 недели ( если тут так плохо, то не вижу смысла тебе на это отвлекаться ) :unknown:

p.s. только бараны безвольно-инфантильные ( из коих по большей степени и состоит наша нация) обращают внимание на результаты *голосований* и пытаются согласно этому жить сами и учить жить других

добавлено 2

А уж если у тебя целый форум в подчинении-ооо, тут уж не о демократии речь не идет, тут новый ВеликийКормчий пред вами,быстро решающий едино верным взглядом кто чего достиг и может себе позволить,вякнуть.
Я не совсем понял при чём тут я ( Иру вроде как пол года не видел ) и что за регалии ты на мну навесил , но бан продлил до месяца ( больше просто не предусмотрено)
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей