Про паління

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Чи підтримуєте ви тиск з боку влади на курців

Я палю, ПІДТРИМУЮ
11
8%
Я палю, НІ не ПІДТРИИМУЮ
16
11%
Я не палю, ПІДТРИМУЮ
66
46%
Я не палю, НЕ ПІДТРИМУЮ
27
19%
КГ\АМ
24
17%

Всього голосів: 144

=СкаляриЯ=
Стать:жін
Re: Про паління

Повідомлення =СкаляриЯ= » 28.11.12 14:29

Cool story... Тільки, хоч убий, незрозуміло які висновки можна з цього винести, крім загадкового і теж беззмістовного "карма!".. :)
Ха! Я думаю висновок такий: не свари курців, бо "і с табой такоє будєт" :D
Я теж проти курців, і мені теж вони заважають. От тільки не розумію, чому ці самі курці тут так наполегливо намагаються інших переконати, що від авто шкоди більше. Люди, при чому тут вихлопні гази? Мова зараз саме про тютюновий дим, не плутайте грішне з праведним, давайте обговорювати все окремо а не змішувати в кучу.
><(((°>

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 28.11.12 17:23

Ядренкина, уже третья тысяча сообщений - а все как дите малое... :D

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 28.11.12 17:28

Ядренкина, уже третья тысяча сообщений - а все как дите малое... :D
Вадя а ти намьйок законспектував? Ризики того що в твоїй сім'ї виросте шосер, пропорційний твоєму гонінню на шосерів )))))

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 28.11.12 17:30

Типун тебе... под памперс... })

:D

Wityk
Стать:чол

Повідомлення Wityk » 28.11.12 20:55

Транспортні потоки з різною швидкістю, яка відрізняється на порядок, не повинні взагалі пересікатися. Крапка. Для того треба будувати надземні і підземні переходи.
100%.
Додам лише, що навіть якщо швидкість відрізняється в рази (авто - вел), ці потоки не повинні рухатися по одних дорогах (смугах).
Да, да!
Трудно не согласится на форуме и легко в действительности: :)
Зображення
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Varyat

Повідомлення Varyat » 28.11.12 21:58

Витык, ты сравниваешь разные культуры - одной из самых дисциплинированных наций и наших р@спиздяев, воспитанных совком:
Spoiler
Show
phpBB [video]
У нас потоки надо разделять...

А до этого мы скоро дойдем (вместо того, чтобы строить подземные переходы):
Spoiler
Show
Зображення
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Wityk

Повідомлення Wityk » 29.11.12 00:32

Витык, ты сравниваешь разные культуры - одной из самых дисциплинированных наций и наших р@спиздяев, воспитанных совком:
Всё зависит от цели,
мы тоже дисциплинированно идём к намеченной нам цели.
У нас потоки надо разделять...
У нас скорее всего будет один единый поток, где все как близнецы, так как не в состоянии, будучи в разных потоках, договариваться (см. картинку улицы)
Разделять потоки, мне кажется, для нас гораздо труднее, чем всех под одну гребёнку. Это трудоёмкое очень занятие - разделять потоки.
Так что либо все курят, либо никто не курит.
Так что все по машинам и закуриваем!
Фантомас.

Крикс

Повідомлення Крикс » 29.11.12 12:49

Люди, при чому тут вихлопні гази? Мова зараз саме про тютюновий дим, не плутайте грішне з праведним, давайте обговорювати все окремо а не змішувати в кучу.
Разве это курильщики делают? Это делают обычные флудеры. :)
Что до того, кто кому мешает... Мне мешают немытые люди, хамские люди, некрасивые (внешне и внутренне) люди... Но, поскольку я не могу им запретить ездить в транспорте, ходить со мной по одним улицам, жить в одном доме и говорить на одном языке, то я просто стараюсь избегать того, что мне не приятно. Пусть это будет их проблема, а не моя. Зачем мне заставлять их становиться лучше? :) Мне и без них вполне хватает пространства и других людей.

В чем я не прав?
Si vis pacem, para bellum.

Wityk

Повідомлення Wityk » 29.11.12 13:27

Мне мешают немытые люди, хамские люди, некрасивые (внешне и внутренне) люди...
В чем я не прав?
Нет, дело не в том, прав ты или не прав, а в том, что грустно от одного только факта, что тебе мешают: и список с многоточием.
Фантомас.

Крикс

Повідомлення Крикс » 29.11.12 13:40

Вот только не нужно опять философии. :yes
Если тебе не мешает/раздражает/ (сам выбери) человек, который будет вонять перегаром/потом/котлетами/стоматологическими проблемами 30 минут пути в одном вагоне, это не значит, что ты молодец. Скорее это значит, что от тебя пахнет так же или у тебя что-то с обонянием. :lol: Другое дело, что можно не бороться с этим, а избежать этого.

ПыСы: Умоляю, не начинай про возлюбить ближнего своего и т.п. и пр. Ибо может тебе эти животные и ближние. А я тешу себя надеждой, что на Земле-матушке еще достаточно людей, которых с этими животными связывает только видовое родство.

Wityk

Повідомлення Wityk » 29.11.12 14:07

Крикс, зачётный пост! Молодца!
Конечно же без преувеличений не обошлось...
кстати, когда кто-то выливает на себя духи флаконами - это тоже армагедон какой-то. :mosking:

Слушай, а всё таки, зачем ты сменил Чебуратора на Миккиматора? :duma:
Наверное, главное - это что бы были большие круглые уши.
:friends: Это не для обиды. Зачётная аватара.
Фантомас.

gylka

Повідомлення gylka » 29.11.12 14:16

Что до того, кто кому мешает... Мне мешают немытые люди, хамские люди, некрасивые (внешне и внутренне) люди... Но, поскольку я не могу им запретить ездить в транспорте, ходить со мной по одним улицам, жить в одном доме и говорить на одном языке, то я просто стараюсь избегать того, что мне не приятно. Пусть это будет их проблема, а не моя. Зачем мне заставлять их становиться лучше? :)
Сморід від немитого глиста - не шкідлива, а дим від курця - шкідливий. Ніхто не заставляє нікого ставати "кращим", у кожної людини є право бути "гіршим" (звідки взагалі це "кращі"-"гірші"?), просто нехай курці продукують свої отруйні гази у себе десь на своїй території, де це не матиме впливу на інших. Наприклад у власному домі наскільки я пам"ятаю ніхто ж не забороняє палити.

Wityk

Повідомлення Wityk » 29.11.12 14:33

нехай курці продукують свої отруйні гази у себе десь на своїй території, де це не матиме впливу на інших. Наприклад у власному домі наскільки я пам"ятаю ніхто ж не забороняє палити.
Так в том-то и дело, что сидя у себя на территории, они никогда не признаются, что их дым нюхают соседи.
Как в примере с Бусом, про который он выше писал.
Фантомас.

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 29.11.12 15:41

... а самые стойкие уже десятый день гоняли одни и теж же тезисы и антитезисы по 100500му кругу ...
ктулху прийде — порядок наведе

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 29.11.12 17:05

... а самые стойкие уже десятый день гоняли одни и теж же тезисы и антитезисы по 100500му кругу ...
Куні ти взимку де табачиш ? на балконі чи прямо в монік? попереджаю потім дуже погано відмивається

Крикс

Повідомлення Крикс » 29.11.12 17:33

Сморід від немитого глиста...
Когда тебя от человека тупо тошнит, ты думаешь о причинах и пользе/вреде или просто шугаешься от него? Ну, что за фигню тут все время несут. Вредно/противно/религиянепозволяет - не стой рядом с курцом/вонючкой/жлобом/алкашом. Бывают случаи, когда никуда не деться, но это бывает крайне редко.

Вот идешь ты по улице, а впереди тебя идет пыхтелка. У тебя есть варианты:
1. Идти в клубах дыма,
2. Чуть отстать или отойти,
3. Догнать его, провести политинформацию и засунуть ему сигарету в задницу.

Неужели тебе будет не жаль терять время, силы и здоровье (эта пыхтелка может оказаться достаточно здоровой, чтобы тебя конвертиком сложить) на ведение разъяснительной работы и физического воздействия?

2 Wityk
Не провоцируй. :)
Spoiler
Show
Скажу только, что этот Микки Маус украшал борт истребителя одного выдающегося человека. Ну нравятся мне такие вот забавные контрасты. А тут не просто, а эмблема моего кумира. :gerl:
Востаннє редагувалось 29.11.12 18:08 користувачем Крикс, всього редагувалось 1 раз.

gylka

Повідомлення gylka » 29.11.12 18:08

Когда тебя от человека тупо тошнит, ты думаешь о причинах и пользе/вреде или просто шугаешься от него? Ну, что за фигню тут все время несут. Вредно/противно/религиянепозволяет - не стой рядом с курцом/вонючкой/жлобом/алкашом.
А чого це я повинен не стояти поруч з ним або відходити? Хай він не стоїть поруч зі мною і уходить кудись на свою власність, ну не я ж палю органіку десь в кафешках, наносячи шкоду оточуючим. І такі як я (тобто які не бажають нюхати дим), будуть завжди в громадських місцях, тому і логічно заборонити це. Ну уяви, що хтось прийде в кафешку або просто на зупинці дістане якусь гілку з зеленим листям і почне палити її, розносячи сморід в усі сторони в радіусі 50м... і коли у тебе очі сльозитимуться від диму ти скажеш "шозайопт, може досить?", а тобі скажуть "а ти не стій тут". Скажи, тупо? Якось логіки ніякої, правильно?

Ти даремно шукаєш баттхерт, я вже сказав вище, що з курцями постійно маю справу, з деякими в одній квартирі жив не один десяток років.
І я так і не зрозумів в чому ти мене хочеш переконати і де, собсно, написана "фігня"?...

Крикс

Повідомлення Крикс » 29.11.12 18:15

Упрямство - достоинство ослов. :)

Тогда делай так, чтобы он не стоял рядом с тобой. 8) Только боюсь, что это вреднее пассивного курения во много раз.
А чого це я повинен...
Вот именно так все и думают. :lol: Поэтому там в буржуиниях почему-то более-менее терпят друг друга люди, а тут вечная борьба и уныние.
Востаннє редагувалось 29.11.12 18:24 користувачем Крикс, всього редагувалось 1 раз.

Dagger
* * * * *

Повідомлення Dagger » 29.11.12 18:17

Так закон для того и предназначен, чтобы переложить это дело с граждан на эцилопов.
Мне мешают немытые люди, хамские люди, некрасивые (внешне и внутренне) люди...
А собственно, что плохого в том, чтобы стремиться сделать общество лучше? Такие люди ведь всем мешают, верно? Почему бы не пофантазировать, что в некотором, пусть отдаленном, будущем это будет оформлено законодательно: не смердеть, не хамить, следить за своим внешним видом? Иначе - штраф или общественные работы. Запрет на курение в общественных местах - только начало пути к светлому будущему! Нет, серьезно :) А начали с него только потому, что оно реально вредит здоровью, в отличие от, скажем, запаха пота, который всего лишь оскорбляет твои эстетические вкусы.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 29.11.12 18:27

оно реально вредит здоровью, в отличие от, скажем, запаха пота, который всего лишь оскорбляет твои эстетические вкусы.
З язика зірвав)))
Тільки хотів додати про те що, - немите тіло відчутно на відстані 30-50 см, причому в транспорті в майже сексуальній позі, а дядя Толя який палить на балконі на два поверхи нижче, провонює білизну яка сохне на три поверхи вверх .. І не то шоб він погана людина, просто йому ніхто в очі ніколи не говорив про те..

Крикс

Повідомлення Крикс » 29.11.12 18:29

До тех пор, пока людей, которые хотят не смердеть, не хамить, не курить, не бухать будет меньшинство никакие эцилопы (которые тоже непроч повонять, похамить, покурить и побухать) ничерта не изменят.
Если человек (общество) не хочет быть лучше, его никакие эцилопы насильно лучше не сделают. А вопрос постепенного прививания любви к себе и здоровью тут не стоял. Только давления и принудительных мер.

Вот представьте себе, что я сам курю, но ненавижу, когда мне в нос дымят и себе такого не позволяю по отношению к окружающим. Но, если начнут давить... Про силу действия и противодействия ж в курсе.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 29.11.12 18:40

До тех пор, пока людей, которые хотят не смердеть, не хамить, не курить, не бухать будет меньшинство никакие эцилопы (которые тоже непроч повонять, похамить, покурить и побухать) ничерта не изменят.
Если человек (общество) не хочет быть лучше, его никакие эцилопы насильно лучше не сделают. А вопрос постепенного прививания любви к себе и здоровью тут не стоял. Только давления и принудительных мер.
З
Мені здається що "Перша" бацила культури, в людині з'являється після відвідування "запада" (забльований шарм ель шейх з бухими російськими туристами не враховується).
Вбити ту бацилу , як виявляється не можливо, тобто це і є вакцина до порядку .
Чому наші можуть "там" бути людьми і тут ні ? Бо тут немає фактору контролю, а коли він з'являється то всьо ОК. Прошу не плутати ці трансформації карних органів держави з іншими трансформаціями які перетворюють на поліцейську державу.

gylka

Повідомлення gylka » 29.11.12 18:46

Все це пусті слова. Курці - люди з залежністю. Потрібна хоч якась мотивація щоб непалити на противагу мотивації палити яку дає нікотин. Тобто просто так у людини немає ніяких підстав кидати палити, різні пусті "любов до себе" - до одного місця. Інша справа якщо здоров"я похитнеться, або дівчина кине бо не переносить такої воні з роту. Тому введення обмеження, щоб це не заважало іншим - логічний крок, так як курці самі по собі не перестануть палити.
"Поступове прививання любові до себе і здоров"я" - це взагалі як?..
Вот представьте себе, что я сам курю, но ненавижу, когда мне в нос дымят и себе такого не позволяю по отношению к окружающим. Но, если начнут давить... Про силу действия и противодействия ж в курсе.
І як ти собі уявляєш "начнут давить" і що ж такого страшного ти зробиш (я вже злакався)? Ну ось любиш ти палити, а в кафешці твоїй улюбленій немає вже сектора для курців (так як їх не буде по цьому закону). І що ж ти такого зробиш?

Dagger
* * * * *

Повідомлення Dagger » 29.11.12 20:14

Если человек (общество) не хочет быть лучше, его никакие эцилопы насильно лучше не сделают.
Т.е., если я правильно понял логику:
120px-1221321406763s.jpg
120px-1221321406763s.jpg (4.73Кіб)Переглянуто 2398 разів
Ну ведь каждый когда-либо в жизни хотел взять и у***ть какого-нибудь мудака, многие даже неоднократно :) Конфликт ведь в природе человека.
Не надо органов поддержания правопорядка, не надо никакого "давления", будет только хуже. Демон противоречия такой демон...
А мы будем сидеть и ждать, пока с белоснежных алтайских вершин на быдло снизойдет просветление.
Выходит так?
Востаннє редагувалось 29.11.12 21:14 користувачем Dagger, всього редагувалось 1 раз.

gylka

Повідомлення gylka » 29.11.12 21:12

А мы будем сидеть и ждать, пока с белоснежных алтайских вершин на быдло снизойдет просветление.
Совершенно верно! Понимаешь, пока нет нужного уровня самосознания у общества. Нужно повышать духовность (для контроля проводить ежеквартальные замеры духовности духовнометром) и любовь к себе и окружающим. Пока нация разъеденина и все усилия нужно приделять её объединении. И только после объединения обращать вниимание на менее значительные проблемы: доступность курения и алкогольных напитков, снижение производственных выбросов и как праздновать Новый год. Как только решится главная проблема.... ох...

йой, хотілось нормальний такий абзац наплести абсолютно пустих і беззмістовних фраз, розрахованих на жуйних парнокопитних. Але тєлєк не дивлюсь... не виходить херню такого роду городити :lol:

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 197 гостей