Когда тебя от человека тупо тошнит, ты думаешь о причинах и пользе/вреде или просто шугаешься от него? Ну, что за фигню тут все время несут. Вредно/противно/религиянепозволяет - не стой рядом с курцом/вонючкой/жлобом/алкашом.
А чого це я повинен не стояти поруч з ним або відходити? Хай він не стоїть поруч зі мною і уходить кудись на свою власність, ну не я ж палю органіку десь в кафешках, наносячи шкоду оточуючим. І такі як я (тобто які не бажають нюхати дим), будуть завжди в громадських місцях, тому і логічно заборонити це. Ну уяви, що хтось прийде в кафешку або просто на зупинці дістане якусь гілку з зеленим листям і почне палити її, розносячи сморід в усі сторони в радіусі 50м... і коли у тебе очі сльозитимуться від диму ти скажеш "шозайопт, може досить?", а тобі скажуть "а ти не стій тут". Скажи, тупо? Якось логіки ніякої, правильно?
Ти даремно шукаєш баттхерт, я вже сказав вище, що з курцями постійно маю справу, з деякими в одній квартирі жив не один десяток років.
І я так і не зрозумів в чому ти мене хочеш переконати і де, собсно, написана "фігня"?...