потерял ключи

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
mr.smith
* * * * *
Стать:чол
потерял ключи

Повідомлення mr.smith » 9.11.12 13:37

...чем черт не шутит, нас же много...

вернулся в детство, посеял ключи от квартиры.
связка из одного ключа двухстороннего, магнитный от домофона, зеленый брелок ВК, раздавали когда-то шнурки на шею, вот из этого сетапа карабин с коротким ремешком, лого "Велосипед.ком"
где-то в промежутке позняки-осокорки-подол (ахматовой-набережная-патона-набережное шоссе и обратно через дарницкий мост)
заранее благодарен
Востаннє редагувалось 3.5.14 16:34 користувачем mr.smith, всього редагувалось 1 раз.

Vadim Bus

Re: потерял ключи

Повідомлення Vadim Bus » 9.11.12 14:15

...чем черт не шутит, нас же много...

вернулся в детство, посеял ключи от квартиры.
связка из одного ключа двухстороннего, магнитный от домофона, зеленый брелок ВК, раздавали когда-то шнурки на шею, вот из этого сетапа карабин с коротким ремешком, лого "Велосипед.ком"
где-то в промежутке позняки-осокорки-подол (ахматовой-набережная-патона-набережное шоссе и обратно через дарницкий мост)
заранее благодарен
ну якщо залишилось на бацилу, велкам то алконайт :friends:

gylka

Повідомлення gylka » 9.11.12 16:44

імхо, якщо загубив ключі то замки (або лічинки до замків) треба в любому випадку поміняти. Це круто, якщо хтось знайде і віддасть, але ж ти не знаєш чи не робились дублікати...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 9.11.12 16:49

імхо, якщо загубив ключі то замки (або лічинки до замків) треба в любому випадку поміняти. Це круто, якщо хтось знайде і віддасть, але ж ти не знаєш чи не робились дублікати...
Гілка замкі які використовуються в наших дверях відчиняються "майстрами" за 1-2 хв.. Це я вже точно знаю.. нажаль.. Поміняти сердцевину можна а замкі то зайве..
Ну і коли шо ,велкам )))

gylka

Повідомлення gylka » 9.11.12 16:59

Гілка замкі які використовуються в наших дверях відчиняються "майстрами" за 1-2 хв.. Це я вже точно знаю.. нажаль.. Поміняти сердцевину можна а замкі то зайве..
та це я розумію, домушник за від десяти секунд до пари хвилин відкриє більшість квартирних замків, але захист помінявши лічинку замки хоч виконуватимуть свою функцію, тобто захист від дурака...

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 229 гостей