"Загони", ))Цікаво, хотів би приєднатися! Коли починаються заїзди?
худенькі заганяють гладкеньких.
Якщо в понеділок сухо то нічого не заважає проїхати. Зараз прогноз пише що дощитиме. Зачекаєм .
"Загони", ))Цікаво, хотів би приєднатися! Коли починаються заїзди?
Конячі збіговиська...."Загони", ))
Все одно як воно називається, але коли людина крутить педалі в гору, то на спортивний успіх вже не зможе вплинути навіть доля.Скоріш "перегони віслюків"
та не проблема,ще встигнеш.. Я спробую відзняти щось на відео,потім викладу... Треба трішкі змінювати уяву про неприпустимість погодних умов для аутдор активності, я так сібє думаю.в мене сьогодні фрізбі із тортами та чаяминіяк!)
Та я теж думаю сьогодня побігати було б краще. В середу .как обзаведусь нормальной одеждой, то смогу и по такой погоде катать. а пока уж слишком мокро. буду расчитывать на среду.
В среду. Уже настроился. Думаю, остальные также сориентировали планы на среду и "вне графика" поедут с меньшей охотой.Пропоную сьогодня
Дуже борзо і мстітєльно )))
Ок не проблема, просто у мене немає вибору , я ненавиджу станок крутить я поїду.В среду. Уже настроился. Думаю, остальные также сориентировали планы на среду и "вне графика" поедут с меньшей охотой.Пропоную сьогодня
Дуже борзо і мстітєльно )))
В принципі я не проти ,але це абсолютно не спортивна річ, і поява матрасу може зібрати зовсім НЕ ТИХ І НЕ ДЛЯ ТОГОЧи передбачений всередині маршруту матрас і розпиття чаю\кави та поїдання печива?
именно так и собираюсь поступать =)но бывает слишком увлекаюсь и забываюсьможет просто чуть медленнее крутить наверху, чтоб собрались все задохлики
Завтра!?именно так и собираюсь поступать =)но бывает слишком увлекаюсь и забываюсь
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей