I want to play a game with you...

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Vognick
* * * *
Стать:чол
I want to play a game with you...

Повідомлення Vognick » 23.9.12 13:27

Вітаю) :p

Після вчорашнього імпровізованого Центру Тех Огляду для велосипедів на Володимирській, прийшов до висновку, що треба обов"язково нагадувати велосипедистам, і особливо велосипедисткам :Rose: , про необхідність обслуговування своїх коників. Бачив багато дуже запущених екземплярів: втулки сухі, гальма криві, колеса розбалансовані і т.д. Про чистку ланцюгів та інші обов"язкові штуки багато хто навіть не здогадувався, і це мене наштовхнуло на думку, що потрібно цей момент виправити...

Правила гри: раз на тиждень Ви надсилаєте знайомим\незнайомим людям 4-5 листів, з довільним текстом, який би нагадав їм про необхідність догляду за велосипедом + прохання повідомити ВАМ, чи зробили вони щось, і яким чином. Якщо "дійшло", то сюди публікується текст нагадування і позитивна відповідь. Наприклад:
Пабло: "В магазині Ен зараз 50% знижка на повне ТО! Вчора бачив твій велосипед - тобі саме вже час з"їздити і перевірити колеса. Можем разом з"їздити". \\
Дієго: "Спс, я подумаю." \\
Дієго: "Вчора був, все норм, дякую що нагадав"

або
Макс: "Люба, глянь, у тебе ланцюг сухий\колеса спущені?" \\
Люба: "А шо це таке Ні, все чітко, але масло треба прокачати, і каліпер трохи затирає... Блін, вчора міняла змазку в підшипниках - зламала ніготь, коли скручувала конуси, так закисли..." \\
Макс: " :inlove: "

Гра проста, приз простий: людина, яка в цій темі відпише найбільше РЕАЛЬНИХ позитивних відгуків отримує грант ім. Миколи Вогника (мій особистий, тобто) :mosking: на повне безкоштовне ТО в одному з Веломагазинів Києва. Думаю, найкраще буде підбивати підсумки двічі на рік: в березні та у вересні, відповідно.

Let the game begin, а всякі пропозиції\доповнення прошу під спойлер.
Востаннє редагувалось 24.9.12 21:42 користувачем Vognick, всього редагувалось 1 раз.

BlackFire
* * * *

Re: I wan't to play the game with you...

Повідомлення BlackFire » 24.9.12 08:37

"людина, яка в цій темі відпише найбільше РЕАЛЬНИХ позитивних відгуків" похоже заспамит просто уйму народу.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 24.9.12 09:25

І уйма народу при зустрічі вкачає їй по повній програмі. :good: Зате якщо писати грамотно і без нав"язування, то своїми діями вона створить безцінне благо як для уйми народу, так і для себе. Все одно сидите в інтернетах 8-)

Ре: 4-5 листів на тиждень - це не спам. Чисто з точки зору створення елементарної моделі, то навіть якщо користувач буде сидіти тут безвилазно, то немає жодних передумов для того, щоб на його "спамові" листи відповідали, і тим більше прислухалися до них, дякували і дозволяли опублікувати. Тому це не кількісне, а скоріше якісне змагання у вільний від роботи час. Я надіслав аж 2 листи :p

Ре-Ре: тут мені підказали, що можуть бути фальсифікації... Та однаково, якщо чесно. Не думаю, що є резон, особливо якщо в кінці ми зробимо перевірку і виявиться, що людина просто дурить голову. :unknown: Так що всім fair play!

Ведомир
* *

Повідомлення Ведомир » 24.9.12 10:32

Починаймо гарну справу! =)
Ved: Привіт! :) Як твій ровер поживає?
ivanka: привіт
Ved: Вже склала на зиму, чи ще нє?
ivanka: спить поки
ivanka: нєєє) ше рано
Ved: (y)
Ved: Не забувай водити його на техогляд
Ved: Можу підказати, як що.
ivanka: окей))
Ved: Гарного дня!
Ved: (coffee)
ivanka: дякую (sun)
ivanka: і тобі приємнощів (^)
Ved: (sun)

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 24.9.12 10:43

Все гуд, але треба ще, щоб була реалізована якась конкретна дія! Наприклад змащений ланцюг, або замінений якір в рульовій, якщо я правильно зрозумів, яка Іванка малась на увазі ;) Тому старт приймаєтся, але це ще не фінал.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.9.12 11:11

очередной бред от активистов авк.(исправил, тк именно с моей легкой руки пошел срач. я не знаю, имеет ли это кгхм "начинание" отношение именно к ассоциации, или это личная инициатива, просто такие "полезные" идеи последнее время отходят именно от борцов за велодорожки)
пардоньте за мой французский. нормальный человек должен осматривать велосипед ПЕРЕД КАЖДЫМ ВЫЕЗДОМ. это змастыты ланцюг, перевирыты гуму итыды.
а когда нужно делать нормальное ТО может знать только владелец вела, и напоминать ему об этом не нужно(откуда я из броваров могу знать, что моему другу с теремков нужно втулку перебрать или поровнять обода?).
в общем снова пустопорожнее сотрясание эфира
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Ведомир
* *

Повідомлення Ведомир » 24.9.12 11:15

очередной бред имени авк.
пардоньте за мой французский. нормальный человек должен осматривать велосипед ПЕРЕД КАЖДЫМ ВЫЕЗДОМ. это змастыты ланцюг, перевирыты гуму итыды.
а когда нужно делать нормальное ТО может знать только владелец вела, и напоминать ему об этом не нужно(откуда я из броваров могу знать, что моему другу с теремков нужно втулку перебрать или поровнять обода?).
Когда-то о владельцах компьютеров тоже так говорили. MaD_CameL, велосипедистов становится всё больше, и не все знают о том, как ухаживать за их транспортом. Что плохого в том, чтобы опытные знакомые напоминали о необходимости обслуживания? По-моему, это как раз с вашей стороны сейчас троллинг, непонятная злоба и пустое сотрясание эфира.

Ichbin Dubist
* * * *

Повідомлення Ichbin Dubist » 24.9.12 11:50

Бессмысленно и нецелесообразно.

Человек, регулрно крутящий, рано или поздно сам доходит до того, с какой периодичностью и какие узлы необходимо обслуживать.

Тем, у кого велосипед 99% времени стоит на балконе (или в общем коридоре ;) ), всем этим озадачиваться просто противопоказано.
"...ein Licht erhellt den Horizont erheb´ den Blick zum Morgengrauen.." (c) Der Prager Handgriff

Ведомир
* *

Повідомлення Ведомир » 24.9.12 13:57

модератор в моем лице удалит, если вы мне объясните ЗАЧЕМ ЭТОТ ФЛУД ВООБЩЕ НУЖЕН?
похвастаться тем, как вы знакомым девачькам пишете о том, что на веле надо смазать цепь? очень важная тема.
Тема создана явно в целях напоминания о братьях-сёстрах наших начинающих. А конкурс — для мотивации тех, кому она может быть нужна. Кому-то будет просто интересно обсуждать процесс, и заодно делиться опытом и случаями, появляющимися в процессе. Думаю, тема вполне достойна существования: польза + fun.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.9.12 14:00

хочешь сделать пользу - приедь и отремонтируй. а написать кому-то что-то в скайпике, а потом скопипастить лог на велокиев - это очень важно. надо, чтобы все знали, какой ты хороший, что написал "смажь цепь".
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Ведомир
* *

Повідомлення Ведомир » 24.9.12 14:06

хочешь сделать пользу - приедь и отремонтируй. а написать кому-то что-то в скайпике, а потом скопипастить лог на велокиев - это очень важно. надо, чтобы все знали, какой ты хороший, что написал "смажь цепь".
Вы настолько не любите играть в игры? Почему бы не позволить играть тем, кому хочется? Цинизм модераторов форумов ещё никогда не шёл на пользу порталам.

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 24.9.12 14:22

...прийшов до висновку, що треба обов"язково нагадувати велосипедистам, і особливо велосипедисткам :Rose: , про необхідність обслуговування своїх коників.
а чё, мило... как когда-то пионэров-тимуровцев закрепляли ухаживать за чужими бабушками и об этом писали в школьных стенгазетах, так теперь младший состав АВКовцев будет навязчиво спамить девочкам, и здесь сразу 3 одновременно убитых зайца: 1) повод подбить клинья; 2) делать ничего не надо, только спам; 3) будет о чем отчитаться на партсобрании. во всем профит! :good:

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 24.9.12 14:44

Причём тут "делать ничего не надо"? Тут как раз говорили о противоположном. Давайте сначала читать, потом отвечать.
для особо одаренных или слепых - ранее даже процитировал. прочти первый пост ветки. или "нагадувать" уже считается как "делать"? ныне не те пошли пионэры-тимуровцы, не те... :(

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 24.9.12 15:13

Spoiler
Show
модератор в моем лице удалит, если вы мне объясните ЗАЧЕМ ЭТОТ ФЛУД ВООБЩЕ НУЖЕН?
похвастаться тем, как вы знакомым девачькам пишете о том, что на веле надо смазать цепь? очень важная тема.
а чё, мило... как когда-то пионэров-тимуровцев закрепляли ухаживать за чужими бабушками и об этом писали в школьных стенгазетах, так теперь младший состав АВКовцев будет навязчиво спамить девочкам, и здесь сразу 3 одновременно убитых зайца: 1) повод подбить клинья; 2) делать ничего не надо, только спам; 3) будет о чем отчитаться на партсобрании. во всем профит! :good:

Параноя?
+

Є один чєл, який тут на форумі не триндить, але присутній буквально парою десятків постів. Коли було треба допомогти з Відкритою Безкоштовною Веломайстернею (для всіх), він погодився без зайвого пафосу і ми присвятили цьому день. І з нашого досвіду ми отримали висновок, що дуже багато людей, які їздять на велосипеді, просто банально навіть не здогадуються, що його треба ще доглядати. Тому ми (в моїй особі) крім нашої безпосередньої участі, яку я тут афішувати не збираюсь, вирішили придумати якийсь небанальний спосіб залучити людей. Кому цікаво - ласкаво прошу, а хто вічно чимось незадоволений - свої безцінні думки під спойлер. НАПИСАНО Ж В КІНЦІ ПЕРШОГО ПОВІДОМЛЕННЯ, чи треба виділити для обдарованих? Пробачте за ліричний відступ...

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 24.9.12 15:31

Что ты имеешь против проплаченного коллаборационизьма?

К игривым мальчикам: у вас есть желание, возможность, умение что мешает прийти на детскую велогонку два раза в год и помочь с обслуживанием и ремонтом для нашего будущего? Там достаточно острая нужда в механиках. Велкам. Или вам поиграть?
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

BlackFire
* * * *

Повідомлення BlackFire » 24.9.12 15:36

Я постарался написать покороче :) Думал до них дойдет, а нетушки.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 24.9.12 16:04

происходит очень похожее: на каждую новую тему .
да ладно, прям к каждой :ROFL:
Исключительно к пафосно-пустозвонным темам (читай: флуд). У "модераторов" наверно чуйка на такое. Опять же, мы ж тут не модераторское мнение высказываем, а свое человеческое.
Кэмел, вот как обьяснить людям в 100й раз, что диктатор модератор я в маленькой банановой республике и к произволу в других разделах отношения не имею?
По-моему, объявлять об этом нужно не в споре, а отдельно и нормальным тоном. (вместо "что мешает?") Идея хорошая.
Ну видишь тебе тон не нравиться, а по сути может и ничего идея.
А ведь хуже когда наоборот: тон пафосный, а идея пшик.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Trion

Повідомлення Trion » 24.9.12 16:07

Или вам поиграть?
Помнится, когда слово за слово на вк организовалась группа, жаждущая самой себе напомнить правила оказания первой медицинской помощи, мы собрались IRL в ПДН, где ликбез с твоей стороны прошел хорошо и на свежем воздухе.
Представил на минуту, что ты бы рассылал по скайпу приглашения с инструкциями как клеить пластырь или промывать раны, а затем постил сюда личную переписку :eek:
Даже комментить не буду никак.

Nowl
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Nowl » 24.9.12 16:16

С точки зрения возможной целевой аудитории (в текстах-примерах как-то все владелиц великов больше :girl_flag ) - если бы мне кто-то просто напоминал, что у меня велы необслужены - я бы наверное раздражалась немного. Или не немного. })

Хочется мне что-то помыть и смазать, я уже не говорю о накачать - приехал, помыл, смазал, накачал.
Однозначно респект и уважуха Зображення

Может, в ветку лучше фоты спасенных велов постить, до и после ТО, так позитива больше будет :D .
If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 24.9.12 16:21

I WANT to play A game with you... (уж если хотите сострить/поумничать - так хоть делайте это без ошибок)

По теме писать не буду, обещал главному не трогать сирых и убогих на три буквы... :crazy:

Trion

Повідомлення Trion » 24.9.12 16:25

I WANT to play A game with you...
I won`t to play a game with you)

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 24.9.12 16:28

Тогда без to - и это, скорее, будет ответ ТС, а не заголовок темы... ;) :)

Trion

Повідомлення Trion » 24.9.12 16:29

Окей, дорогой Синяя борода)

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 24.9.12 16:30

:friends:

MaD_CameL

Re: I want to play a game with you...

Повідомлення MaD_CameL » 25.9.12 11:06

Шановні модератори, дуже прошу почистити тему, наприклад починаючи з
пустопорожнее сотрясание эфира
.
весь АВК-срач я сейчас потру. все мнения относительно целесообразности этого поста оставлю, тк это не оффтоп, а мнение пользователей форума на ваши "покращення"

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей