Оскільки групка набирається немаленька, від учасників вимагатиму 100% слухняності

.
Не забуваємо, що фінішувати треба, виходячи з розкладу електрички

.
Напрямок руху, на правах орга, визначатиму я. Анархісти будуть відлучені від групи і діставатимуться додому самостійно.
Також діятиме перефразоване правило, запозичене у Simpleway (сподіваюся, автор не проти

)
участник, уехавший вперед и потерявший организатора из виду, считается знающим дорогу
оскільки часто чекання таких сусаніних забирає дуже багато часу

.
Температуру обіцяють осінню, 10-20 градусів, тому прошу всіх попіклуватися про теплий одяг (кофти, бажано штани, довгі або 3/4)
якщо хтось має з тим проблеми - дайте знати, у мене арсенал форми немалий, можливо, зможу чимось допомогти
Дощу на суботу ніби не обіцяють (має дощити у ніч з чт на пт), але дощовики теж будуть не зайві, оскільки прогнози в нас не найточніші
Також
дайте знати, хто має ЖПС з можливістю завантажити трек.
Я сьогодні намалюю ще один трек, виходячи з нової карти: спробуємо від Слободи до Великих Кліщів доїхати напрямки, але додамо ще закинуті села між Поліським і Лозницею. Якщо їхатимемо бадьоро і ніяких сюрпризів не буде, є шанси встигнути побачити більше.
Тож матимемо два варіанти маршруту, по якому саме їхатимемо - дивитимемося по ситуації.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.