цены будут после 20-го сентября в отдельной теме келлисцены на линейку физио примерные есть
?

цены будут после 20-го сентября в отдельной теме келлисцены на линейку физио примерные есть
?
Каталог в электронном варианте будет доступен в течении следующей неделиа по каталогу Келліс 2013 інформація не з'явилася? Коли з'являться також друковані версії "на місцях"?
... а как же насчёт нашей бестактности и принципиального *не куплю у вас* ?а по каталогу Келліс 2013 інформація не з'явилася? Коли з'являться також друковані версії "на місцях"?
я вам чесно скажу враження склалося таке як я написав тож не ображайтесь. Я розумію вашу позицію і ваш авторитет у всьому цьому велосипедному колі, та запроси кожної окремої людини мають право на життя і принциповість у деяких моментах також. Також критика "інших" велосипедів має право бути конструктивною... а как же насчёт нашей бестактности и принципиального *не куплю у вас* ?а по каталогу Келліс 2013 інформація не з'явилася? Коли з'являться також друковані версії "на місцях"?
На обиженных балконы падають (с)я вам чесно скажу враження склалося таке як я написав тож не ображайтесь. .
А у меня такой ракурс есть:Вот этот ракурс получше![]()
Надеюсь эти чувства взаимныКеллис традиционно люблю![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей