вы можете привести пример из природы где с помощью мутаций ген из скорпиона попал в помидор?
Звісно не можу, і в цьому немає необхідності. Ще раз повторюсь, розширюючи думку: в ході еволюції абсолютно всі організми, рослини і тд - генно модифіковані самою ж Природою/Еволюцією. Ну а тут людина модифікувала у своїх цілях - нічого поганого, якщо модифікований продукт не отруйний для людини.
І немає жодного значення чи їсти "звичайну курку з природи" типу Хордові, яка еволюціонувала з якоїсь Пікайї підтипу Головохордові типу Хордові, чи з якоїсь
Oikopleura dioic'a з підтипу Покривники(Оболочники, Tunicata) типу Хордові. Курка просто є продуктом еволюції і все. Ніхто не вияснятиме чи є в курки спільні з скорпіоном/мухомором ділянки ДНК.
У всіх ссавців, наприклад, взагалі ~95% геному вважається т.зв. генетичним баластом або некодуючою ДНК (junk DNA). Така ситуація справедлива взагалі для всіх еукаріотів, так що кожна людина - однаково і скорпіон і курка одночасно 
Тим паче якби було так просто вводити так звані "гени скорпіона" в помідор, то це було би за щастя. На даний же момент не так просто трансгенній інженерії здійснювати такі масштабні маніпуляції (наприклад введення частин ДНК в організм свині з метою вирощування людських органів в її тілі для послідуючого успішного їх перенесення у людський організм).
До чого це я. До того що всі ці фрази типу "ген із скорпіона" - це сталі фрази, страшилки з преси. Так само як "гормон щастя" і інші видумки для кухонних журналів. В дитинстві я спокійно схрещував дику вишню з черешнею, аби та стала плодоносити смачними черешнями а не малесенькими несмачними вишнями. Це звичайне щеплення і нічого в тому страшного немає. Так само як немає нічого страшного у тих ГМО-продуктах, які створюються складнішим за щеплення шляхом і які протестовані на рахунок отруйності для людини.
Наостанок приведу аналогію у якості альтернативного пояснення: уявімщо що Борщ - це творіння природи . Його ДНК - це його інгредієнти. Він досконалий, природній...і тут не шеф-повар(Бог, Природа, Еволюція - кому хто) а простий смерд вирішує замість квасолі в Борщ кинути боби а замість томатної пасти - смажені сосиски і балик. О боги, яка трагедія! Генномодифікований Борщ, та його ж не можна їсти! А насправді це вийшла просто Солянка. Зі своїм власним смаком, властивостями. І яку теж можна спокійно їсти як і Борщ. Інша справа якщо замість квасолі додати аміачної селітри а замість томатної пасти мастило Brunox. Це теж буде генномодифікований Борщ, але шкідливий для здоров'я не менше ніж Бліда Поганка, яка створена тією ж еволюцією а не людиною в статусі ГМО-продукту.