Ще дякую вчорашнім грунтам можна було дізнатися, що краще закривати, щоб не загубити мултитулз та латки

ПС Окрема подяка, за те, що "запустили в останній вагон потягу, що рушає" замість відмовившихся

А кто на ранней электричке уехал?Поездка вышла в наших лучших традициях - за это и люблю наши покатушки. Витали ку как всегда огромное спасибо! Маршрут отличный: грунтовые дорожки, просторы и прекрасные виды. Ну и, конечно, не забыли на треке начертить зигзаг, чтоб не пропустить свежевспаханное полеПроход через кукурузу был эпичным. Будет что на старости вспомнить. Вобщем, впечатлений огромное множетсво. Правда, фотала я не так уж и часто
, особенно во второй день.
Всем спасибо за компанию, а уехавшим на ранней электричке незачётВы пропустили раздачу
сноновпеченек, вафелек и шоколадок под музыку DJ Артёма!
Не переживай, Сергій з Толіком їхав вже з нами під постійним наглядом. В "связях, порочащих его, замечен не был"А кто на ранней электричке уехал?
Насколько знаю - я + statasp с +1 и ещё два идальгоА кто на ранней электричке уехал?
Насколько знаю - я + statasp с +1 и ещё два идальго
Явка с повинной вам зачтётся, а вот печеньки уже нетТочно так як каже Ігрушкін.
Я був одним із тих хто їхав на 18-03.
Мабуть цей хтось вижимав та вжимав пін зубамиА кому ми ремонтували ланцюг вночі в полі так і залишилось загадкою.
Мабуть десь там вдалі та серед вночі біля своєї хати, сидячи біля ганку та закурюючи цигарку,
тракторист тихо про себе мовив: ще одні із ДжіПіЕс
Я отримую задоволення від споглядання за десятками велосипедистів, які пробираються вночі ярами-горбами-хащами-болотами.П.С. Вітальку, ти хоч отримав задоволення від покатеньки?) Бо іноді так серьозно до всього підходив.) Коли навколо починалася анархія!)
А тепер контрольний в голову.
Андрію, вивіси, будь ласка, наш реальний трек. "Меня терзают смутные сомненья" з приводу того, що за 50 метрів далі паралельно тракторній дорозі мала бути нормальна грунтівка...
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей