Велосипед Electra чи інший жіночий (не спорт) який брати?

Master General
* * *
Стать:чол
Велосипед Electra чи інший жіночий (не спорт) який брати?

Повідомлення Master General » 23.8.12 21:36

Можливо хтось має досвід експлуатації в Україні велосипедів Electra Cruiser, Coaster, Amsterdam та їх десятків клонів різних кольорів.
Для користувача жінки вагою 62 кг. Як він тримає зїзжання з наших бардюрів не встаючи з сидіння, переїзд через невеликі бардюри без підриву колеса на невеликій швидкості. Яка вага - чи не заважкий для того, щоб носити в квартиру. Може хто знає який варіант легший, з якою трансміссією. Роздивляюся з 3 передачами і ножним гальмом (хоча досвід катання на ашан-мтб і часто бачив підкрут педалі у зручне положення перед стартом).

Чому Електра? Тому, що досвід катання малий і буде зручніше коли ноги можна опустити на землю і при цьому сідло не буде занадто низько (технологія FlatFoot), також спортивна посадка з постійно голою поясницею (і виставленою опою :inlove: ) не потрібна.
Обовязково треба неординарний колір (жовтий, оранжевий, голубий, світлозелений), крила і корзинка на руль возити покупки, що не вміщаються в дамську сумочку.

Покупка планується на лютий-березень (реально купити велосипед зимою чи з наявністю ще гірше ніж влітку???).
Востаннє редагувалось 30.8.12 23:14 користувачем Master General, всього редагувалось 2 разів.

meral

Re: Велосипед Electra жіночий (не спорт) варто брати?

Повідомлення meral » 25.8.12 02:03

от тех девушек которые катают хоят бы 400+ в сезон неоднократно слышал что лучше барть раму мужскую.

а если столько не предпологается, то какая вообще разница?

велосипеды типа круизер не расчитаны на езду по бордюрам полюбому. как и почти любые велосипеды с вертикальной посадкой.
там предполагается заюзать вот эту фичу с ногами(которая уменьшаят ефективность педалирования), стать и перейти пешком.
ехать на нем кудато больше 1км тоже не прдполагется.

зы. опыт катания набирается за неделю.
ззы. к вопросу о ездитьза покупками вот http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 5&t=118710
время дает возможность Поиска, и ничего более.

VRP
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення VRP » 25.8.12 03:24

от тех девушек которые катают хоят бы 400+ в сезон неоднократно слышал что лучше барть раму мужскую.
От тех кто не гоняет в гонках слышал ровно противоположное.
- Ты высыпаешься ночью?
- Куда высыпаюсь?
- Понятно..

x: как ты себя чувствуешь?
y: я чувствую себя так, как будто бы хочу торт

Сплю всегда с ножом под подушкой, на всякий случай, вдруг кто-нибудь с тортиком придет

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 25.8.12 10:52

. Роздивляюся з 3 передачами і ножним гальмом .
Зображення

7 звезд и скидка 10% на предзаказе :roll:
Мягкая вилка, подножка, генератор встроенный :good:
Корзинка вешается без проблем :p

единственное несоответствие требованиям - цвет :roll:

....я как раз Велогранду объяснял две недели наза, что вместо экспериментов с Электрами они бы лучше поставили ассортимент действительно нужных велов ... 8-)

p.s. Мы круизерами занимались ещё 5 лет назад и отказались от них.
1 - они всегда дороже на порядок при значительно более простой комплектации ( примитивные втулки, железные обода, стальные рамы )
2 - это велосипеды для красивых велодорожек и для того, чтоб покарасоваться. А я как вспомню набережную в Ужгороде ( от венгерской школы до венгерского посольства) и дорогу на Швабской - :o :dash2:
так что если понты на персом месте - то обязательно розовенький круизер
а если важен комфорт - тогда Сити :friends:
Зображення

Tojama Tokanawa
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Tojama Tokanawa » 27.8.12 15:02

зїзжання з наших бардюрів не встаючи з сидіння, переїзд через невеликі бардюри без підриву колеса на невеликій швидкості
Такие фокусы проходят только на двухподвесе. Иначе - капец велосипеду.

Для поездок за покупками очень хорошо подойдёт VENTURA Cityline 26".
Он складной, 3х-скоростной, не слишком тяжёлый, но всё-таки, колёса, как у горного - 26".
Цена в Киеве 2700-3000 грн. Сам думаю прикупить такой для дачи.
Смотрел его в магазине, к качеству его изготовления у меня претензий не возникло.
Единственное, что в нем не понравилось - одинарные обода, но это легко поправимо.
ventura-cityline-26.jpg
ventura-cityline-26.jpg (48.6Кіб)Переглянуто 3264 разів
"Образования у меня никакого, то есть, высшее техническое" (М. Жванецкий)

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 27.8.12 20:12

2ТС

Здесь в разделе "Украли" совсем недавно мелькала какая-то электра. Не знаю, насколько ее, теперь уже, бывшие, хозяева захотят делиться опытом - но, как мне кажется, там можно получить наиболее адекватные ответы на вопросы.

З.Ы. Если таки важен понт - бери нормальную раму типа трековского WSD (или как там они зовутся у Келлиса). Никаких проблем с посадкой барышня не испытает. И даже если сейчас боится ездить - на таком точно будет (проверено на примере трека на всд раме :))

Wityk

Повідомлення Wityk » 29.8.12 17:36

Необычной конструкции (для понтов) велосипед увидел на витрине.
У этого (под спойлерами) нет нижней трубы, вместо неё натянутый трос диаметром миллиметров 5-6.
Натягивается тросс внизу у каретки (фото не удалось сделать).
Spoiler
Show
Зображення
Spoiler
Show
Зображення
Spoiler
Show
Зображення
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

vovkastallion

Повідомлення vovkastallion » 29.8.12 17:46

К офф-топу про велосипед на верёвочке. :)
Американская компания Slingshot предлагает широкую линейку горных и дорожных велосипедов, которые отличает странная рама с применением струны.

Точнее — на стальной витой трос заменена одна из традиционных труб в классическом треугольнике велосипедной рамы. По расчётам авторов идеи, эта труба работает именно на растяжение, а значит, замена её натянутым тросом не повлияет на прочность системы.

Напротив — в новации сплошные плюсы. Вес рамы удалось снизить, и, к тому же, она обрела способность к амортизации ударов, приходящих от жёсткой передней вилки (за счёт упругого растяжения троса, пружины в верхней точке его крепления и гибкого соединения верхней трубы с вертикальной, той, что держит седло).

Ход деформации рамы достигает 2,5 сантиметров.

К тому же такая система предполагает заметное складывание велосипеда для транспортировки (при этом переднее колесо снимается совсем, а остальное упаковывается в сравнительно небольшой объём).
Slingshot
Зображення
Зображення
#crazy_pilot

meral

Повідомлення meral » 29.8.12 18:40

угу. особенно на растяжение оно сработает при впечатывании влюбое препятствие крупнее 5см. и можн новый вел покупать.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 29.8.12 19:24

Дама глянула електри і сказала що вони страшні, тож тютю (мені в принципі нічо так з виду).

Сказала мені треба велосипед не з вдома палочками, а з одною (це про раму). Придивляюся до лінійки monotube від kellys. Правда на 26-х колесах і рігід (легше на 2 з гаком кіло майже). 15,7 і 18. Та спішки нема. Доїздити сезон є на чому, а хотілося би побачити як виглядатимуть велосипеди для міста від келліс 2013. Жаль на фото з Євробайка їх не побачив.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 29.8.12 23:43

. Доїздити сезон є на чому, а хотілося би побачити як виглядатимуть велосипеди для міста від келліс 2013. .
Так же как и в 2012
Эта серия настолько востребована, что её не меняли
кроме того её потенциальные покупатели настолько коонсервативны ( и медлительны ) что намного выгоднее не менять ни дизайн ни комплектацию 3-4 сезона ( средняя продолжительность, необходимая дамам для того, чтоб понять чего им надо и какой вел они хотят купить) :p
Зображення

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 30.8.12 08:13

Эта серия настолько востребована, что её не меняли
хоча могли б подумати наприклад над зменшенням ваги (я не кажу, що чугун, та є над чим попрацювать). Правда в них в Європі там мабуть велоспеди в квартиру ніхто не тягає на 5 поверх.... і всім підходить фактично три кольори велосипеда на всю лінійку.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 30.8.12 08:18

хоча могли б подумати наприклад над зменшенням ваги (я не кажу, що чугун, та є над чим попрацювать)..
Вы неверное удивитесь, но я могу Вам показать велосипеды с таким же весом и в той же комплектации, но на 50-70% дороже. Или же в комплектации незначительно лучшее, но в два раза дороже.
Чудес не бывает
И я не знаю о каких *три цвета* вы говорите
http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... &n2=SEASON
Вполне приличная линейка и цветовая гамма.
Вы просто попробуйте найти в Украине другой бренд, который был бы так же широко представлен, и тогда поймёте, что не стоит быть слишком привередливым ;)
Зображення

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 30.8.12 09:19

Spoiler
Show
Кольорова гамма повергає в шок від скуки і нецікавості. http://kellysbike.com/index.php?id=ua_p ... pe=product
це ж треба 23 велосипеди пофарбувати в комбінації пяти кольорів (білий, сірий,чорний, червоний, сіро-голубий) з малесенькими полосками інших кольорів і то настільки маленькими, що і не видно. це мабуть, щоб на фоні такого ж сірого життя велосипед не виділявся нічим. Щоб коли хтось зустріне на ньому на вулиці з новим байком не сказав вау! УБОГА І НЕЦІКАВА кольорова гамма. Це моя думка. Так чисто білий і червноний непогані. Але як мінімум могли би бути оранжевий, зелений, синій, жовтий, фіолетовий та ін. у варіаціях. Невже так важко зробити хочаб по два кольори на модель як у Трека?
Для себе тоже думаю, щось купити на роботу кататися з крилами, багажником, фарою і т.д., але покищо локально не знайшов нічого цікавого, що би заставило мене потратити на це грошики. Міські велосипеди TREK завозити не плануєте? Чи там ціна/пристосованість до наших доріг не дуже?
и тогда поймёте, что не стоит быть слишком привередливым
як на мене то потрібно розвиватися, бо може спіткати невдача якщо хтось зорієнтується на ринку краще.

Wityk

Повідомлення Wityk » 30.8.12 11:10

Кольорова гамма повергає в шок від скуки і нецікавості.
Как по мне, то велосипед на фото и этот же велосипед на яву - это разные впечатления.
Порой, невзрачный по фото велосипед в жизни оказывается очень стильным.
К примеру, я не приверженец шоссе и тем более чёрного цвета, но от этого велосипеда меня оттаскивали час :)
Огромную роль может сыграть небольшая деталь дизайна.
Опять же, не сторонник синего цвета, однако этот вел (фото 2) очень даже произвёл впечатление.
... можно сыграть на цвете покрышек.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Master General
* * *

Re: Велосипед Electra чи інший жіночий (не спорт) який брати

Повідомлення Master General » 30.8.12 12:37

Порой, невзрачный по фото велосипед в жизни оказывается очень стильным.
ага, якби ще фірми не лінилися виложити в інтернет фото в декількох ракурсах, на природі чи в місті з моделями (по келлісу все дуже сумно в цьому плані - у всякому разі гугл видає хлам, а не фото), та видно гонорари фотографам і моделям дуже великі. Велосипед який на картинці виглядає сіро і унило дужа малоймовірно, що притягуватиме погляди в живу. Так, деколи фото не передає гру блиску поверхонь і так далі. Та основа має бути заложена. І не в мілких деталях суть дизайну. Людське сприйняття таке, що гармонію відстежує у поєднанні основних ліній форми і основних кольорів.

Для прикладу наприклад велосипеди Трек. Я одразу по каталожній картинці Марліна знав, що в живу він буде ще краще і замовив і вніс передоплату без проблем. І є варіанти Чорно-червоний і синьо-білий. Інша модель - Ваху - теж має кольорові варіації. Це гарний підхід до клієнта, це додаткові продажі.

Їздити в Київ, щоб переглянути всі велосипеди в живу не маю можливості (та й не так багато часу вся гамма є в наявності) тож підбираю по відчуттям по каталожним картинкам. Тим більше, що хочу зекономити кровні замовивши заздалегідь наперед і гарантовано отримавши саме ту модель яку хотів в потрібному розмірі. Білі міські келліси монотуби в білому кольорі мені не подобаються. Червоні так собі, ще би пішли. Сіро-голубий York непоганий та він напакований і дуже важкий (18 кг)і його вже немає здається. Можливо гамма 2013 трішки зміниться і наші потреби по кольору мінімально задовольняться. Адже форма велосипеда непогана. Тож чекаємо каталог і тихесенько переглядаємо альтернативи конкурентів )))

meral

Повідомлення meral » 30.8.12 12:58

найдите поиском тут велосипед нужной вам марки и посмотрите у владельца на фото.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 30.8.12 21:08

Кольорова гамма повергає в шок від скуки і нецікавості. .
Вы пишете ерунду :roll:
У Келлиса как раз самые яркие велосипеды и жизнерадостные раскраски
Это раз
Выбирать вам всё равно особо не с чего :pardon:
Это два
;)
Смотреть на вес городского велосипеда - абсурд
Это три
...ну не бывают они лёгкими - там динамовтулки, крылья, багажники, фары, звоночки, сиденья комфортные...
поставьте на него карбоновое седло и сразу получите минус 0,600 грамм :mosking:
Вы для начала определитесь что вы хотите - комфорт за гуманные деньги или *розовый в голубенький цветочек, 13 кг и за любые деньги* :roll:
Зображення

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 30.8.12 22:21

Вы пишете бред :roll:
У Келлиса как раз самые яркие велосипеды и жизнерадостные раскраски
Это раз
Це дурниця, на вкус і цвет товаріща - сперечатися сенсу немає. Почнемо з того, що я особливо міську гаму то і не бачив крім червоного кольору, а толкових фоток в інтернеті нема (келліс жме зарплату фотографам платити).
Выбирать вам всё равно особо не с чего :pardon:
Это два
;)
Вибір завжди є навіть в Ужгороді і навіть в даний момент. І якщо не поспішати то він дуже широкий. Не потрібно радіти і бути впевненим у власній всеохваченості. Те що ви привезете тільки такі велосипеди які ви хочете не означає відсутність цікавих альтернатив. В т.ч. як кажуть на Закарпатті "ай зато" можна купити велосипед не такий який стоїть в магазині бо намагаються нав'язати власне бачення. Про обслуговування, гарантію це все міфічно у відношенню до велосипеда.
Смотреть на вес городского велосипеда - абсурд
Это три
Його тягати щодня на поверх і три кілограми амортвилки явно не додають радості (моделі рігід легші і цілком можуть важити 15.5 кг, а з знятим багажником 14.5 кг, що ажніяк не 18 як у чугунних двопідвісів з ринку і топу лінійки міських велів келліс, присутність вилки на велосипеді з вертикальною посадкою, знаючи, що таке сантур - він тупо не працюватиме там). А по відношенню до жінки то якщо 15 кг вона ще якось понесе на поверх то 18 для неї вже буде явно забагато. А прокачка біцухи в плани не входить.
...ну не бывают они лёгкими - там динамовтулки, крылья, багажники, фары, звоночки, сиденья комфортные...
поставьте на него карбоновое седло и сразу получите минус 0,600 грамм :mosking:
Вы для начала определитесь что вы хотите - комфорт за гуманные деньги или *розовый в голубенький цветочек, 13 кг и за любые деньги* :roll:
в тому то і справа, що за свої гроші, не за ваші ж. Тому шукаю: найлегший, найнадійніший, найкрасивіший, найкомфортніший байк за гуманну ціну. Тож маю над чим подумати і вибирати аж до моменту покупки і не горить. Велосипед Kellys 12 HARMONY 480 дивився сьогодні в Велогранді. Нічого такого, що би зацепило за душу. Хоча ціна дуже гуманна і єдине що порадувало серйозно. Може якщо не куплять буде ще дешевше зимою чи пізньою осінню.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 30.8.12 22:26

. Може якщо не куплять буде ще дешевше зимою чи пізньою осінню.
Не будет 8-)
Желаю лично взвесить каждый велосипед, который будете выбирать, дабы удостовериться насколько инфа в каталоге ( если она есть) соответствует действительности
..а в остальном - мне кажется мы с Вами говорим на разных языках ... :eek:
Зображення

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 30.8.12 22:47

..а в остальном - мне кажется мы с Вами говорим на разных языках ... :eek:
тонке спостереження - я українською, а ви російською :ROFL:

по суті ви не розумієте що таке таскати велік і не розуміють це європейці скоріш за все які не тягають веліки в квартиру. Тож ми дійсно говоримо на різних мовах.
Критерії:
1. вага до 16 кг.
2. колеса 26
3. гальма на обох колесах
4. крила
5. низька рама, бажано взагалі однотрубна низька.

6. гарний колір - НЕ СІРИЙ, НЕ ЧОРНИЙ, НЕ ЧЕРВОНИЙ. Можливо білий. А краще голубий, зелений чи оранжевий осболиво в комбінації з білим.
(основні критерії виділені жирним шрифтом)
Наприклад це гарний велосипед на думку дами:
Spoiler
Show
Зображення
та я не маю де його помацати тож тю-тю (але вага 16.9 з амортвилкою це майже 16 без багажника і це цікаво). Не знаю наскільки вага бергамонтів відповідає каталожній, як вони себе ведуть в їзді і т.д. все це треба ще вивчити. щоб зробити правильний вибір. проте я знаю, що бергамонти непогано продаються в т.ч. на півдні України і марка цікава сама по собі. І в Ужгороді вже бачив білу красуню Summerville.

Було би цікаво почитати відгуки власників келліс, особливо про одинарні ободи, динамки виносні на заднє колесо (не генератори у втулці), про вилки, про гальма.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 30.8.12 22:57

..отписался от темы. ...
Зображення

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 30.8.12 23:13

Ок, я теж не купуватиму Келліс. Бо ні технічно ні естетично це не фонтан. Тай бажання співпрацювати при такому відношенню і відвертому грубіянстві пропало начисто.

Оля-ля :)
абориген
абориген

Повідомлення Оля-ля :) » 31.8.12 00:09

Наприклад це гарний велосипед на думку дами:
Spoiler
Show
Зображення
та я не маю де його помацати тож тю-тю
Щоб Ви не відчували дискримінації за мовною ознакою,
відповім на рідній.
Те, що Ваша дівчина вважає гарним - Ви вважаєте важким :p
Бо, приведений Вами велосипед є представником класу комфорт, а комфорт ще ні в жодного виробника не був 10 кг.
Тому що: Крила (0,3 кг) + багажник (1,0 кг) + підніжка (0,7 кг) + динамка (0,4 кг) - це додаткова вага до:
1. рами однотрубної, яка завжди важча класичної трикутної через посилення стінок труб з метою ефективного і безпечного розподілу навантаження при експлуатації;
2. комфортного сидіння, амортизаційного штоку сидіння, регульованого виносу руля - ці елементи завжди важчі за мтб-компоненти;
3. вилки, - на таких байках завжди ставлять короткохідні вилки, пружинно-еластомерні, які важчи за своїх співбратів з повітряними картриджами.

Отже,
вага, або дизайн :p
Spoiler
Show
Зображення
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. Chalmers
Odometr: since 2006 for 2017 = 24.467km; in 2018=1025km

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 31.8.12 22:59

попытаюсь упросить задачу перед закрытием темы ( специально рыскал по выставке, ещё не зная, что меня уже нарекли грубияном ) :o
Зображення
У кого в Ужгороде можно заказать данный бренд думаю подсказывать не надо :roll:
(уточнил на стенде - сказали вес 10.5 - 11кг)
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей