Боюся статус "горний" з кожним роком стає дорожче і дорожче. А ціна "горного" вілсета впевневнено крокує до суми від 2 тис. грн. І то в розмірі 29" не факт, що можна буде валити на всі гроші. А Марлін горний і я реально бачу коли їду з 26ми братами байкерами де вони їдуть гірше через колеса, а де я гірше через ті ж колеса.т.е. походу велосипед оказывается совсем не горный, а скорее кроссовый для езды по асфальту ... кстати, на себе ощутил, как трасса Король гор показывает на слабые стороны разных велокомпонентов, в т.ч. и покрышек
Чому ж, давайте глянемо на наклейку на вилці:т.е. походу велосипед оказывается совсем не горный, а скорее кроссовый для езды по асфальту ... кстати, на себе ощутил, как трасса Король гор показывает на слабые стороны разных велокомпонентов, в т.ч. и покрышек
фото приховав а коментарі і питання адресовані тому, кого я цитував і до кого звертався...дякую що похоронили мій відгук по обслуговуванню вилки під гігантським фото АХТУНГ зі своєї вилки. Дані коментарі мені відомі і я прекрасно це знаю.
на моем байке развалилась каретка GXP (из каретки тупо посыпались шарики подшипников), хорошо, что не в Ужгороде, а по приезду в Киев. Колодки из органики там долго не живут, наверно не больше 200 км и это в сухую погоду (хотя это расходник). У знакомого на самой гонке в 2011 приключилась наверно такая же фигня с задней перекидкой как ТС, только перекидка XTR и ему повезло, что до финиша осталось чуток протопать пешком, а там уже и финишные спуски, где перекидка не нужнаАле все-одно цікаво що там було на трасі з різними велокомпонентами. Що до покришок я здогадуюсь, сам зіткнувся з проблемами на місцевій КК-трасі. Як що до решти компонентів?
боян же, не? в горы только хардкор))) только металлКолодки из органики там долго не живут, наверно не больше 200 км и это в сухую погоду (хотя это расходник)...
Опа...с нетерпением жду твоей темы, а то очень интересно почему собрался продавать мамбу, которую только купил 0_оно менять уже их не буду - добью сезон и продам вел
Зможеш, лише не довгоНевже я спокійно не зможу стрибати с бровок по міських дорогах на марліні 2013 що б не було вісімки при моїй вазі 90-95 кг ?
ПС. Я новАчок по гірським велам, все життя прокатав на аістах та українах
То не ти викладав на Ютуб маршрут через Оноківські дачі та Дубки?Сьогодні бачив тебе в Оноківцях на спуску з гори (де дачний кооператив). Правда я на авто їхав. Там є хороший маршрут?
Повернутись до “Мой ! Велосипед ! ( стоковая комплектация )”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей