Не против, конечно.Оскільки в Zuldanа великий намет на 3+1 місць, пропоную зробити його жіночим і заселити "бездомних" дівчат, а Женю з Мариною заселити в 2-місний, який бере Віка (якщо вони не проти).
Palyanizza, скорее всего составлю тебе компанию и тоже буду грузиться на Выдубичахучитывая многочисленность группы, может действительно стоит задуматься о более ранеей электричке? Тем более, что мне всё равно садиться на пол часа позже на выдубичахПопробовать додремать можно попытаться в электричке, а зато это некая гарантия, что все влезут в электричку.
Что планируется посмотреть в Нежине? Вот ТУТ я нашла список достопримечательностей с координатами. Из перечисленного на сайте пока больше всего понравились Николаевский собор, Греческий квартал и... памятник огурцу
vitox, єдине питання: скільки приблизно буде коштувати двомісний номер?Якщо всіх влаштовує, попросимо Віку завтра (бо сьогодні в неї) забронювати готель і місця під намети.
По часу старту все ж схиляюсь до більш раннього виїзду, щоб не повторювати гіркий досвід з козятинською електричкою (№6990 розклад тут).
за цей час розвідаємо, де ростуть ніжинські огірочки).
vitox, єдине питання: скільки приблизно буде коштувати двомісний номер?
...коштують місця від 50 грн в гуртожитку так названому....до 90 грн в двохмісній кімнаті (80 грн - 3-хмістній) з чоловіка в будівлі з левами. на мій погляд там де за 50, то краще ночувати у спальнику під відкритим небом))...
В такому випадку вам доведеться удвох повертатись з Качанівки назад в Прилуки і все одно ввечері їхати на Суми.Ради "Огірка" очень хотелось бы попасть в Нежин, но это мне прийдётся сильно рано выезжать. И назад потом долго на Сумы ехать. Как-нибудь позже, когда поезда появятся, тогда можно и на Нежин мотнуть. Буду ждать уже всех в Прылуках.
На перших елітно та офіційно проживаючих там грязнуль повинно вистачитиДуш один на поверсі і не відомо, чи вистачить бойлера на 23 тіла
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей