які саме плани? у Батумі можна потрапити і навпростець по трасі. чи є бажання у гори їхати?у меня есть планы, на конец сентября или начало октября из Тбилиси в Батуми
У меня только одно ограничение - неделя на все про все.які саме плани? у Батумі можна потрапити і навпростець по трасі. чи є бажання у гори їхати?у меня есть планы, на конец сентября или начало октября из Тбилиси в Батуми
"Основна мета - побачити Сванетію...". Для мене Грузія цікава горами. Можливо у майбутньому на Казбек піду.У меня только одно ограничение - неделя на все про все.які саме плани? у Батумі можна потрапити і навпростець по трасі. чи є бажання у гори їхати?у меня есть планы, на конец сентября или начало октября из Тбилиси в Батуми
Предварительный маршрут - Тбилиси-Мцхета-Каспи-Гори-Боржоми-Акхалтцухе-Адыгени-Хуло-Батуми.
Более точно буду составлять маршрут в начале августа.
Есть желание ехать в горы, но хочется цивилкой. Надеюсь получится объединить желания.
Сванетія заслуговує на те, щоб їй присвятити окремий похід. На жаль, під час нашого перебування в Грузії, на Сванетію часу було вже в обмаль. Неможливо за два тижні побачити всю Грузію."Основна мета - побачити Сванетію..."
Погоджуюсь. Основою походу буде - Сванетія. Припускаю, що подивившись Тбілісі, Мцхету, зробимо трансфер поїздом до Кутаїсі, щоб більше часу було на гори.Сванетія заслуговує на те, щоб їй присвятити окремий похід. На жаль, під час нашого перебування в Грузії, на Сванетію часу було вже в обмаль. Неможливо за два тижні побачити всю Грузію."Основна мета - побачити Сванетію..."
Было заплановано декілька радіальніх маршрутів із Местіа. Але за браком часу їх прийшлося відмінити.А що із запланованого ви не встигли побачити у Сванетії?
я хочу вкластись у двотижневу відпустку. як можна скооперуватись? у якому місті у бус підсідати?Теж планую їхати в Грузію майже в цей час і в цей район.
Оскільки дешеві квитки на Візейр відсутні, планую їхати бусом. То правда займає майже 3 дні і коштує близько 2-2.5 тис грн. Минулого року їздили так на Казбек та сплав по Ріоні. Раніше був і з роверком.
Дати: Виїзд з Тернополя 6-7 вересня, повернення - близько 25 вересня.
Можна спробувати зєднатись.
Мы в прошлом году использовали, на мой взгляд, удачный вариант подъезда. Это было чуть больше 900 гривен в обе стороны на человека и по времени примерно столько же, что и автобусом. Низкая стоимость обусловлена тем, что все границы проходились своим ходом. Ехали до Донецка поездом, потом до Амвросиевки местным автобусом, далее через границу и до станции Успенская своим ходом, затем до Ростова электричкой и до Владикавказа поездом. Дальше начинался собственно поход. С одной стороны, немножко хлопотно, но с другой стороны, интереснее, чем тупо сидеть целый день у окна. Подробнее здесьОскільки дешеві квитки на Візейр відсутні, планую їхати бусом. То правда займає майже 3 дні і коштує близько 2-2.5 тис грн.
два тижні для буса малувато.я хочу вкластись у двотижневу відпустку. як можна скооперуватись? у якому місті у бус підсідати?
який маршрут плануєте, враховуючи, що до буса треба повертатись?
Приєднуйтесь, якщо є бажання:)Весьма интересно.)
Грузия+Вел=Мечта!)
Отпуск выпадает на середину сентября и до первых чисел октября)
Приліт - Тбілісі. Виліт - Кутаїсі. По маршруту буде два переїзди поїздом: Мцхета-Кутаїсі, Батумі-Кутаїсі. Кілометраж, не враховуючи поїзди, складе близько 600 км. У випадку неспроможності крутити може бути третій переїзд поїздом Зугдіді-Батумі - це ще мінус 130 км.Маршрут у Вас интересный!!! вопрос к автору- приблизительный километраж считали поездки?или все пляшет от места прлета и места вылета. Если планируете забираться в Местию то это высоко прибл. селение на 2км над уровнем моря. ну и спускаться в сторону моря ущельем интересно. есть какаето информация по дням где какие остановки прибл. и на сколько.будет понятнее представить!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей