Де можна поміряти чохли для планшета?

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
gylka
Стать:чол
Де можна поміряти чохли для планшета?

Повідомлення gylka » 17.8.12 11:07

Є китайський планшет 9,7" (3:4), за розмірами пишуть що дуже схожий на iPad 1. Хочеться прийти в якийсь магазин де представлено різних чохлів штук 10 і обрати такий який найбільше підходить мені. В інет-магазинах чохлів в базах - по 100500 штук, а щоб фізично поміряти - "под заказ".
Порадьте якийсь фізичний магаз де можна як білій людині: прийти, поміряти і придбати.

Дяк. :)

Volk
* * * *

Re: Де можна поміряти чохли для планшета?

Повідомлення Volk » 17.8.12 12:26

вчера был в нотусе, тот который на дружбы народов, там приличный шкаф только с чехлами
"...ну лескус тільки з кузовом..."
192911918

gylka

Повідомлення gylka » 17.8.12 12:56

вчера был в нотусе, тот который на дружбы народов, там приличный шкаф только с чехлами
Глянув їхній сайт. Найдешевший чохол для планшетника - 250грн. Найдешевший чохол для іПада (по-ідеї такий мені треба) - 900 грн. Стілус, тупо такий же як я купив китайський за 2 бакса - 200грн. Хай вони йдуть в жопу з такими цінами.
Але за варіант дякую. :)

Щоб уточнити: чохли треба бюджетні: до 300 грн., такі які в китаї за 8-15 баксів продаються.

Volk
* * * *

Повідомлення Volk » 17.8.12 14:30

Глянув їхній сайт. Найдешевший чохол для планшетника - 250грн. Найдешевший чохол для іПада (по-ідеї такий мені треба) - 900 грн. Стілус, тупо такий же як я купив китайський за 2 бакса - 200грн. Хай вони йдуть в жопу з такими цінами.
Але за варіант дякую. :)

Щоб уточнити: чохли треба бюджетні: до 300 грн., такі які в китаї за 8-15 баксів продаються.
туда можно сходить, поменять , и буть увереным что для первого яблопланшета подходит, а потом пойти наебай, выбрать за 3 уо хороший чехол и заказать.
"...ну лескус тільки з кузовом..."
192911918

gylka

Повідомлення gylka » 17.8.12 14:49

туда можно сходить, поменять , и буть увереным что для первого яблопланшета подходит, а потом пойти наебай, выбрать за 3 уо хороший чехол и заказать.
та наєбай я і зараз можу сходити. просто на різних рос.сайтах пишуть що деякі чохли під 1-й іПад підходять, деякі більш-менш але бовтаються (цей китайський тонший трохи ніж іПад), деякі пишуть що якийсь супер і сидить класно, а деякі пишуть що цей же сидить так собі, що якийсь кращий... і так без кінця. Щоб от була якась модель яка супер підходить і ніхто її не обісрав (бовтається, хреново прошита і т.д.) - такого не зустрічав.
простіше поміряти, купити і бути задоволеним.
знати б де можна поміряти. раніше чреез кожен метр сиділи продавці з 100500 чохлів для телефонів "вибирай, не хочу", а зараз як завжди внєзапно не знайшов поки жодного фіз.магазину який би продавав чохли під 9,7" дешевше 500-600 грн.

meral

Повідомлення meral » 17.8.12 14:52

в роезтку в магазин.
на радиорынок.

в ситиком.

продолжать?
время дает возможность Поиска, и ничего более.

gylka

Повідомлення gylka » 17.8.12 15:28

продолжать?
ага

в розетці мені по телефону сказали що у них нічого немає представленого в залі, принесуть тільки "под заказ". в сітікомі є 2 чохла тільки прийнятних по ціні-якість які хз чи підійдуть. на радіоринок їхати дико не хочеться. тому продовжуй :)

meral

Повідомлення meral » 17.8.12 15:29

фокстрот
домотехника.
АЛЛО и другие мобильные киоски.

gylka

Повідомлення gylka » 17.8.12 16:03

фокстрот - немає
домотехника - вже сто років банкрот викуплений ельдорадо, де теж немає
АЛЛО и другие мобильные киоски. - от в алло може і є щось, дякую, буду дивтись

якщо ще хтось знає де є унікальне місце з представленими чохлами - не соромтесь :)

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 17.8.12 16:46

О, Льоша!

Я про тебе хорошої думки і схильний тобі вірити.

Розкажи мені, будь ласка, що можна робити з планшетом? Навіщо він?

Дякую.
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

meral

Повідомлення meral » 17.8.12 17:27

в инете лазить и играться неплохо.

gylka

Повідомлення gylka » 17.8.12 20:51

Розкажи мені, будь ласка, що можна робити з планшетом? Навіщо він?
Ну загалом meral все написав :)
Про гратись - не знаю, мені це здається незручним і ігри там аркадні, коротше Starcraft 2 там немає... але багатьом подобаються різні angry birds і подібні, особливо дівчатам і дітям. В інеті можна лазити, якщо тільки без флеша. Читалка, записник, календар, пошта (можна доволі успішно набирати щось, хоч з апаратною клавою за компом не порівняти), аська, скайп іт .д. Коротше все що вимагає малих обчислюваних можливостей і отримує значні переваги в мобільності.

Я наприклад брав як читалку переважно і як допоміжні: лазити в інеті, записник, іноді глянути фільм коли знаходжусь десь в жопі (але мені все рівно незручно, все таки мала діагональ). От і носиш з собою постійно комп вагою 600 грам якщо 10", або десь 300-350 грам якщо 7". Ну і хочеться навчитись програмити під Андроід, тому ще гратиме роль пацієнта. Ціна китайських - смішна, тому і особливо не переживаєш.

Полазив по Києву весь вечір, особливо обирати немає з чого. Всюди з Еппловських тільки під іПад2/3, всі вони не підходять. Ніде не знайшов під 1-й іПад. Найбільший вибір в Сіті.комі. Схоже, поїду на радіоринок.

meral

Повідомлення meral » 17.8.12 22:03

у меня племеннику 8 лет подарили.он во все на нем играется.не знаючто там неудобно.kindle fire у него перепрошиый на андроид.

можешь зайти на куреневку купить два куска кожи и зайти в мастерскую пошить простой.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 230 гостей