Оскільки до місця збору мені з Академмістечка ще крутити та крутити, загальний маршрут виявився не 50, а 73 км. До речі. Ранком я їхав з Олевської до Паладіна, потім всю Газопровідну, кусок Кільцевої та вниз по Вишгородській - 12км, на все про все витратив приблизно 40 хвилин (там добрячий даунхіл по кільцевій). Назад по Автозаводській до станції Вишгородська - потім до Рубежівської - покружляв трошки по Нивках - Святошинський міст - Вернадського - Дім - 11 км, а часу витратив набагато більше (навіть не враховуючи час очікування на електричку). Коли розкатаюсь, що витримаю той підйом на Кільцевій - то сміло можна їхати своїм ходом.
Тепер головне. Величезне дякую за те, що взяли мене, дякую всім учасникам за терпіння (особливо тим, хто мав за нещастя їхати позаду мене

Все було мега безпечно, Вітокс та компанія літали туди сюди по лінії на шосе та блокували рух транспорту на перехрестях, вам треба було десь знак роздобути - "обережно стадо оленів переходить дорогу"

Також вдячний "лосям", які розкатувались за те, що чекали на усю товпу))
Єдиний гіркий осадок залишився, що дівчинка 12 років розгромила мене в щент по витривалості та швидкості!)))) Проте, на рахунок того, що назад тримали швидкість краще. Чим далі - тим легше. Я проїхав від Нивок до кінця бульвару Вернадського, легко тримаючи 22-25 по рівній (не враховуючи спуски та клятий Святошинський міст, що довелось пройти пішки).
Хоч я і відверто помирав на підйомах (навіть не довгих - не можу ще постійно крутити педалі), думаю 73км на 4тий день катання після 10-річної паузи - досить не погано

Ще раз усім дякую! Та до нових зустрічей!!
ПС Музика дійсно додавала сил!!
ПС2 З нетерпінням чекаємо на фотки