відповів в ЛС НаташіЗапишите в резерв)
так, тепер вже лише в резерв.Имею намерение поехать. Можно в резерв?
Все проблемы решил, поэтому буду. Теперь уже к вам только поездом и туда и назад.в нас ще двоє гостей з Сумщини під питанням
Якщо хтось до кінця тижня відмовиться, то можна буде залучати резерв. Наші "штрафники"-замикаючіЗанимаю очередь с великом
Вот куда-куда, а туда хочется ну просто хоть замыкающим напрашивайся.)
Или стимулирующим колонну не растягиваться!)
Готов даже картошку на привалах чиститьесли понадобится
слово замовилиЗанимаю очередь с великом...
ну якщо є штрафники - то від штрафу в кінці колони їм не відвертітисяЯкщо хтось до кінця тижня відмовиться, то можна буде залучати резерв. Наші "штрафники"-замикаючібудуть раді підміні.
А про картоплю подумаємо
ото яка хороша людинаслово замовили![]()
можна записуватись
Стану с другом в очередь, если кто-то отпадет. =)
Эх... и я бы катнул(((
Виталик запиши и меня в резерв![]()
![]()
![]()
резерв перетасував, але скажу відразу: на вільні місця в першу чергу будемо брати людей, з якими вже колись їздили і хто був на попередній обкатці (або за рекомендацієюВыньте меня из резерва пож. Не могу более в резерве сторчать. Не поеду я.
Когда нас порядка 20 человек, все сонные и спешат, будет не так просто собрать заявки, отрапортовать кого-то за их покупкойКвитки "туди" купуємо по факту наявності учасників на вокзалі в Києві. Тому час збору краще перенести трохи раніше - 6.15-6.20. Хто вже виїде, але трохи запізниться (і встигатиме до відправки), може зателефонувати, щоб взяли і на нього.
Якщо буде така опція купити квитки на звичайну електричку "назад", то спробуємо в Києві. Але тоді нам не можна буде ні запізнюватись в Білу Церкву,ні щоб запізнилась електричка з Миронівки.
Ми з Сашею будемо на місці збору о 5 00.Оболонсько-Виноградарській групі пропоную, як завжди, зібратись на просп. Гонгадзе на кінцевій 472 маршрутки десь біля 5.00. Підемо стандартно через Нивки на просп. Перемоги.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей