Trek Marlin 2013 (Master's General)

Самый лучший велосипед тот, который Ваш. И не имеет значения бренд, цвет, комплектация и спецификация. Главное, чтоб он Вам ! нравился. Этот раздел для тех, кому нравится его велосипед и он хочет этой радостью поделиться с другими ..
Master General
* * *
Стать:чол
Trek Marlin 2013 (Master's General)

Повідомлення Master General » 10.7.12 20:22

Сьогодні став щасливим власником Трек Марлін 2013 (Faxegio знав, що вони поїхали, але мовчав :D ) сюрпрайз був обалденний (настрій соьодні був какашка, вчора розбив окуляри, сьогодні чуть не побився з таксистом :x)

і тут звінок від Міші, тобі який синій чи чорний???) юху!!! в магазин як ракета!

Місцеві представники - Велогранд все зробили швидко і якісно. Я дома тільки сідушку підкрутив під себе і гальма трохи попустив на ручках (щоб хватали в не зразу а на першій третині ходу)

Зображення

Зробив кружок по міському крос-кантрі парків і найближчому лісі в Ужгороді.
Підйом - завтра коли буду підніматися в реальну горку скажу, сьогодні піднімався по асвальту - різниці нема. Геометрія дозволяє їхати вверх стоячи і реально просить цього.
По спуску - менше трясе(правда я не спішу на спусках ніколи), коріняки і всяка туфта прокатується, там де на 26 по фігні напрягався - найнер перекочується (є пару місць)
Вилка - для села прокатить не фігово - мягка (пощастило) - ловить всяку фігню. Локаут (батхерт - MLO - шоб заблокувати треба стати і розгрузити вилку) працює.
По шоссе гуд - їде швидко (діапазон передач просто фантастика). На хрошому асвальтовому спуску можна "поекстремалити" > 60-70 км/год.
Завтра прикручу контакти і в гори на трейл звичний. В принципі відчувається деякі плюси порівняно з 26 але не настільки епічно як трубить реклама. Наприклад брусчатка відчувається, бо дехто казав, що не відчувається. Може то через сідло (треба ще носик опустити). Гріпси ще прикольні мягкі. Педалі топталки зручні навіть в тапочках (жаль прийдеться знімати) - мрія новачка. Якби були такі контакти широка платформа з одного боку і контактна з другого - було б ідеально(мабуть і є тре дивитися).

Про коректність суджень моїх 26-29 не варто брати близько до серця, адже 26 я катав виключно ашан-байки.
Велосипед подобається і відчуття на ньому саме такі як я і думав, навіть краще (вилка, педалі, манетки-зірки).

Мінус - гальма покщо ще щось не дуже. Проте знаю, що вони будуть добре працювати бо модель Tektro IO (аналог на 95%) у мене спирав коня на скаку. Гідравлыка звичайно рулить, але найближчим часом - сток.

Головне одне - хто казав найнер неповоротливий, важкий і задумчивий то все фігня, рулиться найнер офігенно, на рельєфі мені архізручно - на крутих спусках (є пару в лісі) не страшно і не норовиш вилетіти вперед, є запас балансування на ньому. Общем СУПЕР!!! Я задоволений. Всім довганям рекомендую брати ТРЕКа.
І ще на цьому громадному байку є відчуття поїздки як на БМХ - так і підриває скочити, баніка замутити))), різко маневрувати. Що за фігня??? я раніше таким не страдав.
Якщо когось щось конкретно цікавить по велосипеду - пишіть в тему, або в приват - з радістю відповім.

Ще раз подяка усім причетним до того, що я став сьогодні власником цього чудового ведосипеда.
Востаннє редагувалось 25.1.13 17:29 користувачем Master General, всього редагувалось 4 разів.

Vlad Mamba 2013
*

Re: Trek Marlin 2013

Повідомлення Vlad Mamba 2013 » 10.7.12 21:38

Вітаю! :) розділяю радість володіння мрією ;) Легких підйомів та веселих спусків брату по Треку ;) #crazy_pilot 8) :good:

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 11.7.12 06:38

Дякую, сьогодні дам йому трошки обкатки.
Востаннє редагувалось 29.10.12 16:04 користувачем Master General, всього редагувалось 1 раз.

Jenik
* * * *

Повідомлення Jenik » 11.7.12 18:08

Грац))
Ну что ж. Нас пока что только трое:)

Я купил свой Марлин 2013 в чёрном цвете 07.07 8)

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 11.7.12 20:14

Jenik вітаю друже :good:

Обкатав #crazy_pilot

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Там де велік серед каменюк це вершина гори Анталовецька поляна - її найвища точка. Жаль не зробив GPS трек бо не зарядив телефон.
Підйом на Анталовецьку поляну по трассі Короля Гір - 1 год 15 хвилин. На стоковому, мабуть десь 14-15 кілогамовому Марліні!!! З 3ма літрами запасу води і стандартним шмурдяком (камера 26 дюймів (а шо не прокатить??? :crazy: ), насос, куча мільтітулів і т.п.
Штатні шини в принципі по сухому грунту і камінням справляються нормуль.
Передаточні числа достатні для новачка щоб не спалити коліна на такому підйомі - їхав переважно 1-2 на важких ділянках 1-1, на трохи легших 1-3.
Ще відео зараз розміщу.

Трек накидав
http://www.bikemap.net/route/1698326

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 12.7.12 08:43

phpBB [video]
phpBB [video]
phpBB [video]
phpBB [video]

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 14.7.12 16:09

Сьогодні знову їздив на Анталовецьку поляну. Знову той же час, але їхалося якось краще - потроху прикатуюся до велосипеда. Набагато менше йшов пішком ніж інші рази. Тиск у шинах встановив 2.2 ззаду і 2.1 спереду (мінмальний допустимий - 2.1 bar). Зад потроху привикає до сідла Евок 1. Гальма притерлися і почали іноді посвистувати (коли їх нагріти на спуску). Зате зусилля на ручках значно впало. Вилка під мою вагу поки працює добре (я її максимально помякшив прелоадом). Шини при такому тиску порадували повною відсутныстю пробуксовок, що було нормою для мене на попередніх велосипедах.

Традиційно маршрут. http://www.bikemap.net/route/1703881

Оргам Короля Гір окрема подяка за очистку і маркування траси (хоча і участі брати не буду але приємно, жаль не зміг нічим помогти - не дали знати а повернутися з півдороги після підйому я не в силах).....

drren
* *

Повідомлення drren » 17.7.12 22:54

Вітаю з покупкою :good: ! Цікаво - чи є якась різниця між моделями 2012 та 2013 (крім кольору та ціни)?
Никогда ничего не замышляйте против России, ибо на любую вашу хитрость она ответит своей непредсказуемой глупостью.

Отто фон Бисмарк

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 18.7.12 06:31

Дякую.

Є різниця, ага:
- колеса (ободи) на моделі 2013 року не пістоновані (і явно не дуже міцні бо заднє після пробігу 200 км я вже підрівнював легку ~1мм вісімку)
- втулки інші
- ціна
+руль 31.5 мм
+гріпси чорні

Більш детально можна глянути при зустрічі.

drren
* *

Повідомлення drren » 18.7.12 12:50

Коли наступного разу будеш їхати на Анталовецьку поляну? Може ми б із сином приєдналися?
Никогда ничего не замышляйте против России, ибо на любую вашу хитрость она ответит своей непредсказуемой глупостью.

Отто фон Бисмарк

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 18.7.12 17:57

Поки у відпустці накатую туди досить часто. проте без попередньої підготовки виїхати туди дуже важко - доведеться топати. Набери як захочете приєднатися. Якщо на саму Анталовецьку то треба виїздити не пізніше 3-х годин дня. Якщо до половини піднятися (до перехрестя на полігон або до будинку лісника) то достатньо і в 5 вечора виїхати.

p.s. як і очікувалося такі гальма на таких роторах і на таких колесах не годяться для крутих схилів типу фінальної частини КГ чи спуску з Світильника в Тур'я Ремету. В мене руки вже терпли втримувати велІк. Вилка також відробляє чесно 60мм ходу із 100.
Востаннє редагувалось 31.5.13 10:38 користувачем Master General, всього редагувалось 1 раз.

drren
* *

Повідомлення drren » 18.7.12 19:34

... як і очікувалося такі гальма на таких роторах і на таких колесах не годяться для крутих схилів типу фінальної частини КГ чи спуску з Світильника в Тур'я Ремету. В мене руки вже терпли втримувати велІк. Вилка також відробляє чесно 60мм ходу із 100.
В такій ситуації однозначно треба ставити хорошу гідравліку. Вона на першому місці апгрейду.
Якщо все складеться - в п'ятницю передзвоню.

Отто фон Бисмарк

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 20.7.12 10:27

Вияснив причину слабого гальмування - колодки вже підтерлися від мого постійно гірського драйву. Підвів нерухому - стало краще. Викидувати 1000 ++ на гальма покищо не буду.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 22.7.12 20:18

Сьогодні зразу після дощу рванув і виїхав на Анталовецьку поляну. По болоту трішки звичайно було важкувато оскільки обляпатися в ньому з голови до ніг в мої плани не входило ))) Але час підйому стандартний для мене останні 3 поїздки 1 год 15 хв. Щоб їхати швидше треба ще не один міх пасолі ізісти...
Зображення
Більше фото, та відео тут: http://velosiped.uz.ua/viewtopic.php?p=201#p201

Гальма гальмували чотко, трохи скрипіли коли намокли то я відпустив-нажав і їх попускало - видно бруд відвалювався і переставало пищати. Навіть соромно стало що я нагнав на гальма - все чікі пукі - то я був не підвів нерухому колодку. Більший ротор чи потужніші гальма треба для екстріму та спорту. А як для мого рекреаційного моціону нормально і так.

Дуже прикольно було на Анталовецькій поляні. За вершину зачепилася хмара і туман трошки підкручувався в кратер. І ще на щастя не було жодного комара. Яка це благодать коли їх немає... Радий за себе і за свій велік, що не пролежав вихідний на дивані чи в кріслі біля ящика!!!

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 24.7.12 07:47

А как тебе эти крылья, которые на последнем фото? Нормально защищают, ляпов на спине и лице нет? это под найнер специальные или крупные под 26 колеса? И можно ссылку на такие, где покупал?
мой GT Sensor PRO 29-er
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=126514

drren
* *

Повідомлення drren » 24.7.12 22:35

Поки у відпустці накатую туди досить часто. проте без попередньої підготовки виїхати туди дуже важко - доведеться топати. Набери 0508530303 як захочете приєднатися. Якщо на саму Анталовецьку то треба виїздити не пізніше 3-х годин дня. Якщо до половини піднятися (до перехрестя на полігон або до будинку лісника) то достатньо і в 5 вечора виїхати.

p.s. як і очікувалося такі гальма на таких роторах і на таких колесах не годяться для крутих схилів типу фінальної частини КГ чи спуску з Світильника в Тур'я Ремету. В мене руки вже терпли втримувати велІк. Вилка також відробляє чесно 60мм ходу із 100.
Вибачай, не набрав тебе, але сьогодні поїхав по цьому маршруту сам. Виїхав пізно - в 17:45, тому до Анталовецької не доїхав, та і не планував. За 40 хвилин добрався до Камелота, піднявся по дорозі на замок, помилувався краєвидами Ужанської долини та й посунув назад до Ужгорода. Їхати було жаркувато - 33 градуси туди та 29 назад. Але, в принципі, залишився задоволений, накрутив 30 км. Коли повертався назад, біля переїзду мене обігнав хлопчина на шоссері. Я їхав 26 км/год, він мене обскакав так, ніби я стояв :o , швидкість думаю за 40 км/год точно була :no: .

Отто фон Бисмарк

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 25.7.12 06:02

А как тебе эти крылья, которые на последнем фото? Нормально защищают, ляпов на спине и лице нет? это под найнер специальные или крупные под 26 колеса? И можно ссылку на такие, где покупал?
звичайні крила KLS Frentzy 26" залишилися від старого веліка. Захищають нормально.

zip_kiev
*

Повідомлення zip_kiev » 26.7.12 09:18

у меня wahoo 2013 все нравится кроме тормозов, так и не притёрлись, колеса намертво не фиксируются, буду менять на гидравлику

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 26.7.12 10:10

у меня wahoo 2013 все нравится кроме тормозов, так и не притёрлись, колеса намертво не фиксируются, буду менять на гидравлику
Кстати, не факт, что вы получите то, чего хотите. Заблокировать переднее колесо и на гидравлике не так-то просто. На своих XT, например, сделать это мне пока так и не удалось.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 26.7.12 10:25

я за всіх користувачів новелли, найнерів трек та іншого дуже радий. ви маєте можливість кожен завести власну тему. Можна тут про МІЙ велосипед?

Він стоїть чистий і гарний на балконі. А в Ужгороді і районі пройшов рясний дощ. Стало свіжо і добре. Руки і ноги чешуться рванути в гори )))

zip_kiev
*

Повідомлення zip_kiev » 28.7.12 17:14

я заметил на этом вело форуме нету такой классной вещи как faq по модели велосипеда(в донном случае этой), например было бы неплохо узнать какие детали подходят на замену лучше всего, какие кто тормоза ставил и как они работают с этим великом(не мешают ли и тд), кто ставил какие модификации, какие расцветки есть, крылья, багажники, известные проблемы(например плохие тормоза при большом весе райдера), про брак.. вообщем все то что есть на любых других форумах например про телевизоры на ixbt. чтоб владельцы этих моделей делились впечатлениями кто что выделывал на своем велике и на что он способен(в плане нагрузок)

ПС мне про wahoo можно тут писать или лучше создать другую тему(все таки велики очень похожи за исключением вилки и ободов)

ПС2 автор темы хотел спросить как крылья (на sks x-blade shockblade похожи) от воды?, планирую их под дождем надевать только(с рюкзака достану одену и поеду)

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 29.7.12 20:56

крила нормальні (захищають голову і спину з рюкзаком, зад; ноги, ботінки, пів велосипеда - заляпує) KLS FRENZY 26 ціна здається 175 грн - можна купити у продавців Келліс - Велокиїв і їх партнерів!!!В мене вони від старого велосипеда лишилися. Можливо є і кращі варіанти. Цей годиться в гори, на роботу їздити ні - ноги будуть обляпані

Сьогодні взяв з товаришем erasersv г. Полонина Рівна (набір 1660м, 110 км, макс висота 1479 м).
Зображення
Spoiler
Show
Оцінив на спуску дубовість вилки (схоже вперше вона пробилась до ходу десь 90мм), швидкість вирішив не розвивати високу щоб не перевищувати ліміт так званого (recreational trail riding). Гальма відгальмували без напрягів (навіть руки не сильно втомилися). Правда будь ротори 180 мм то було би легше гальмувати. Ну то таке... Як кажуть гальма цільком гальмувабельні при наявності скілла настройки. Сідло Евок 1 (стокове) без спецоднягу зовсім не годиться для таких поїздок. Вже після 40-го кілометра мене постійно відвідували думки, що крутити я ще можу огого, а сидіти вже не можу (задубіло все). Поки все. Привіт всім власникам Марлінів та іншим користувачам форуму велокиєва :friends: Доречі по дорозі зустрів просто таки неймовірну кількість велосипедистів (в т.ч. на вершині).

тотальний пробіг на сьогодні 722 км. Жодних поломок.
Востаннє редагувалось 29.7.12 21:35 користувачем Master General, всього редагувалось 1 раз.

drren
* *

Повідомлення drren » 29.7.12 21:09

Оце так!!! :o Молодці. Невже з Ужгорода до полонини добралися на велосипедах?

Отто фон Бисмарк

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 29.7.12 21:33

http://www.bikemap.net/route/1739374 ось маршрут записаний моїм навігатором ))) Мало того, ми ще і виїхали до самої вершини, а не йшли пішки.

drren
* *

Повідомлення drren » 29.7.12 21:42

http://www.bikemap.net/route/1739374 ось маршрут записаний моїм навігатором ))) Мало того, ми ще і виїхали до самої вершини, а не йшли пішки.
Круто, а по часу скільки це зайняло? Фоторепортаж би був цікавим... ОП, вибачаюся, знайшов лінк :yes

Отто фон Бисмарк

Повернутись до “Мой ! Велосипед ! ( стоковая комплектация )”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей