Я, відписав йому в ППСергію, зв'яжіться, будь-ласка з Klementiy - він також збирався їхати і у нього вже є квиток...
Klementiy будет, билет его у меня, и он за автономку. Просто он не часто заходит на форум.Я, відписав йому в ППСергію, зв'яжіться, будь-ласка з Klementiy - він також збирався їхати і у нього вже є квиток...
Відписав в ППА можна еще к вам присоединиться?
Все гаразд, він їде, просто треба зареєструватись, мене збило спантелику, те що багато хто їде зі мною обидві покатеньки, і я дивився.. на "Регистрацию" ))Klementiy будет, билет его у меня, и он за автономку. Просто он не часто заходит на форум.Я, відписав йому в ППСергію, зв'яжіться, будь-ласка з Klementiy - він також збирався їхати і у нього вже є квиток...
Ок!Отже, в принципі квитки взяті. оскільки покатенька несе в собі формат ночівель "Комбо" (частина - цивільно, частина в наметах)
Цивільно : Apple +1, Yarahate
Автономно: fanatt, Robbot, Foxter,-=EvgenyK=- , Ульрих,klementiy, blackdale
Влад і Аня ще теж не взяли.. сьогодні візьмуть через е-квиток, ти теж поспішайа кто мне билет купил?) или не купил?
в понеділок чи вівторок, дехто ж з учасників сьогодні в походи, наскільки я знаюА обратные билеты еще не собираетсь брать?
Костик сразу звони людям которые отрегились-таких не меньше 3-х человек.У кого-то есть свободный комплект билетов?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей