Не знаю кому як, а організаторам квесту дуже сподобалось відпочити у цю неділю на Лисій горі
Порівняно з минулими квестами – цей був складним у підготовці, проте його було дуже легко провести (досвіду вже більше, та й компанія зібралась мегапозитивна – а це дуже важливо!)
Квест було заплановано ще на осінь, але погода внесла свої корективи… їздити по дощу, снігу нікому не хотілося… Тому на початку весни ми й почали підготовку. Питання хоча й були готові, їх треба було корегувати та деякі змінювати. Тому майже пару місяців ми катались саме на горі – їздили всіма тропками, лазили по патернах, вигадували нові завдання, читали історичні довідки, думали чи потягнуть виконання завдань новачки або ж ті, хто ніколи тут не був (якби мені видали таку карту, як була, мабуть я б відмовилась від участі у заході)!

За тиждень до події учасники активно та організовано реєструвались, деякі відразу командами. У організаторів все було напоготові – питання, карти, пояснення, грамоти та призи! Дуже порадували цього разу партнери, які надали багато кльових призів!
На квесті, у перервах між приїздами команд, було дуже затишно, світило сонечко, на галявині поряд лунала музика))) Ближче до кінця заходу, я вирішила проїхатись з однією командою та подивитись як саме вони виконують завдання. Приведу невеличкий їх діалог:
1 – тут нет никаких рельс!!! Этот бетонный столб – не рельса?
2 – что делать, нет здесь рельс!!!
3 (заходячи в патерну) – так вот же рельсы!
1 – ура, рельсы!
2 – это не рельсы вовсе, но задание классное. А коды здесь есть?
1 – где коды????
3 (спокійно) – вот коды!
Після цього проходять крізь патерну… Розходяться по різних сторонах, завдання не читають, один з учасників їде до колодців та гукає всіх інших…
1 – что это за инструкция??? Она здесь неспроста! это бред какой-то, читать нужно через строчку или через две… нет, наверное, на обратной стороне есть что-то!
1-й та 2–й лізуть у колодець, завдання так і не читають
3-й роздивляється територію поряд… спокійно знаходить перший код, потім другий…
Зі сторони це виглядало ну дуже смішно! Уявляю скільки ще таких ситуацій було! Наступного разу обовязково буду практикувати підглядання за виконанням командами завдань, це дуже цікаво та пізнавально для мене, як для організатора!
Хочу також сказати деякі враження про команди. Наприклад,
Горные тюлени - для мене їх перемога була очікуваною.

Команда
ятвойотец – дуже-дуже приємно здивувала!

А от
Укуси меня больно – могли б і краще постаратися!
І наостанок не можу не подякувати улюбленим та вже деяким постійним партнерам за призи!
ПС. Дякую помічникам, без яких квест не відбувся б -Третий та Rychalski
ППС. Наступний квест - нічний - Night&Bikes&rock'n'roll