О, накінець то роздивився. То шо? безпроводнік? - круто , я теж хочу, та принцип їздить безнічого "гола сила" поки що переважає - смакую велік в чистому виді

мене до сих пір
ТАКА покупка штирить як пацана, ги..
та бризговики і якийсь подібний такий спідометр треба буде взять - це перше чого б хотілось в
+
**
А з вилкой, так, ХА! в мене в першу ж неділю пшик! трапився. Я ж зразу туди поліз ручонками ковиряться - бо на мої 70кг був перекач. Ну зрозуміло шо у ділетантів воно зразу ж спустило (треба коли травиш дууууууже! сильно відчувать шо робиш) я не вмів - це мій перший ЕЙР-соло. На куренівському базарі насос втюхували за 280₴ (не взяв) за 10ку качнув по-новій і під себе. На комбайнерів не поїхав, хоч і ближче - там би накач дорожче взяли б думаю , а так знайомих з насосом не було. Недавно зганяв в Дніпро, закинув коб'ю в багажник, а Там у брата насосік Є! ще 3-4раза здував-накачував вилку - ну тобто балувався-експерементував (забезплатно Ж!) привикав до дєвайса, а як натішився то підібрав свій тиск і забув

і забив; з ребаундом теж погрався трошки, великих перепадів не особо відчув - підніму скіл, а тоді вже почну задавать питання "по-ходу"(хоча навряд

), ну або ж вилка! хоч і якісна але початкового рівня. Це все я до того шо мені її "зголовой"...
Короче вилку я вже давно залишив в спокої. Летиш вниз по сходам - я тащусь як вона ШМЯ-кає, і на руки не напряжно і не так страшно.
І ступор зовсім не юзаю, бо їзда по грунту і асфальту шо ще хуже грунта

.. ну і повільно їздить теж не получається. + кругом бровки - шосейник в злив, найр-форева! ;-)))
Насос ВТ куплять так і не буду, вибачай. якщо хотів стєльнУть