если коротко, то кассета и система так дольше ходят (на нескольких цепях по очереди, чем все время на одной
Прям як круговий рух резини, коли на шиномонтажку приїжджаєш :-8
О, да, точно Ж! Тфу-ти, як стидно. Дякую! Приймається. Аргумент і факт. Ну да воно й по фізвластивостям так - новий цеп - нові форми (навіть якщо тої самої фірми і серії) метал то свіжий зірки примушує зтиратись якось по-новому, ну шось типу нових ботинків,чоботів )). А якщо увесь час один і той же цеп - то ефект "хворого зуба" - спочатку накльовується маленька тріщинка, а потім, по гіперболі, вбивається до величезної дирки і крах зуба(/зірки/цепа). Може там цих н'юансів ще більше? Але мені вже і так зрозуміло шо нада обзаводиться. о===о

Системо-касетнік - султан і дюжина в гаремі наложниць(цепєй), а якщо сер'йозно то скільки оптимально=раціонально треба мати
(жінок)цепів ?
Хоча зразу чисто теоретично подумалось: - А яка там економія-виграш в продовженні ресурсу? 3-5% ? ну не 50% !? Хтось може повідать свої дорожні історії.
Погуглить воно то треба, але відчуваю шо так воно і вмре. Знаю шо на авто треба "крутить" всі 5скатів по колу. да-да, треба!! а потім - А-х-х!... фіг з ними - їздиш ІТАК, стираєш, купляєш новий комплект і не морочиш собі мОзки. Ми суспільство споживчой саранчі. Каюсь.
Max_NoMad - сєнкс. Очевидно шо ще вилочні питання будуть дурацькі, згодом,... буду хоть знать до кого по-комрадськи

... шоб не вікіпедалить даремно. (бо не велосипедами єдиними...

)
.. отлично снимается и устанавливается плоскогубцами ... Собственно неоднократно это делал, ...
потішило, гарні новини

цікаво, буду пробувать робить другий захОд ... глянем.