чем дальше, тем больше меня радует беспечность людей. как так можно? на оболоне да из парадного своровали уже не одну сотню велов но нет, народ продолжает ходить по "граблям".
з.ы.: абсолютно никакого сострадания.
не будьте идиотами, храните велы дома. ваши тросы - от честных людей защита. ЧИТАЙТЕ эту ветку форума дабы знать где и при каких причинах воруют байки, мыслите и предупреждайте кражу а не оплакивайте потерю.
я цілком розумію, наскільки ми протупили і що вся вина за крадені велики лежить на нас - ну не можна довіряти людям в цій країні. і на майбутнє, буду всім і кожному наполегливо радити не лишати велик в доступному для чужих людей місці...
але все ж сподіваюсь, якщо раптом у когось із форумчан буде якась інфа про наші велики - дайте, будь ласка, знати!
наш сусід бачив двох підозрілих хлопців вчора. можливо, це ті самі, що вкрали кілька днів тому CUBE Reaction SL.
сьогодні в 7-й ранку приходила міліція, я їх запитав про той випадок, відповіли, що шукають.
17/05/2012 у нас вкрали синій TREK 4400 disc, зелений TREK 4300 disc. будемо раді за будь-яку допомогу у пошуках.
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=114007