Остались Robbot и RainFrog. Отзовитесь)
жаль (все, ребят. в эту покатуху я пас, т.к. вы палатками. удачно катнуть)
пересечемся в другой раз)
жаль (все, ребят. в эту покатуху я пас, т.к. вы палатками. удачно катнуть)
Візьмемо, сьогодні вже беремо квиткиПривет! а меня возьмете?
Ще залишилось порахувати місця в наметах.. В ПП мені практично всі учасники скинули, про наявність наметів .. тепер треба визначити, які намети і хто береспасибо)))теперь все активно собираем чемоданы)))
Нажаль, змушений відмовити, група з квитками, і так вона вже немаленька.. Можу взяти лиш в разі ,відмови когось з учасників.Если организатор не против - тоже зарегистрируюсь. Опыт в велопоходах есть. Мое участие в покатухе пока 50/50. Билеты сам куплю.
Везде нужны знакомства и связиРеєстрація закрита. Винятки лише для знайомих мені людей
і куди я дивився ранішеПривет! а меня возьмете?
Та нет, я без сарказма абсолютно... Сам знаю, что разное бывает...очень рад твоему сарказму и тому, что ты не встречал такого
- лично видел как в середине 8 дневного похода парень достал из баула ноутбук
- стульчик таскал один знакомый пешеходный турист в 90 литровом рюкзаке
- килограммы лишней еды каждый второй возит, при том, что магазины в каждом селе
- и т.п.
Эх, Вова-Вова...і куди я дивився раніше
У Фокстера 3+1 намет 4 кг, в когось э 3-ка )) щоб не набирати зайвого, або ж Паркер окремо, а Вас 3-е залишається в наметі Фокстера ?Сплю в ашан-палатке, тестю
Я спеціально виселяюся з намету, аби взяли КлементіяУ Фокстера 3+1 намет 4 кг, в когось э 3-ка )) щоб не набирати зайвого, або ж Паркер окремо, а Вас 3-е залишається в наметі Фокстера ?Сплю в ашан-палатке, тестю
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей