Можете приєднуватись, місце знайдемоДоброго дня, при згоді організатора реєструюсь.
Темп потягну без проблем, тільки в мене палатки бракує, доведеться до когось напрошуватись.
З повагою Ульрих
Ну тут гріх повністю робити цивілку, адже дуже гарні краєвиди.. Хоч як пам"ятаєш, ми вже їздили комбо, половина групи цивільно, половина автономно ))Друже, аби ж то не намети, а цивілка(
та як буде компанія на комбо то я за. то може і так наразі зробимо? один же не поїду я кудись шукати готельНу тут гріх повністю робити цивілку, адже дуже гарні краєвиди.. Хоч як пам"ятаєш, ми вже їздили комбо, половина групи цивільно, половина автономно ))Друже, аби ж то не намети, а цивілка(
Я з ФокстеромС разрешения хотел бы зарегистрироваться и на эту поездку![]()
Я за ночёвки в палатках
Всё будет гуд Вольдемар!Сподіваюся, що ми до того часу не повбиваємо один одного і прекрасні жінки нам не будуть заважати вдома
+1З дозволу організатора і тут зареєструюсь попередньо...
Сподіваюся, хоча б на одну з двох цих подорожей потраплю...![]()
А якщо пощастить, то може і на обидві...
Доброго дня, сьогодні можу бути в квиткових касах близько 20-00.Квитки туди швидко зникають, треба брати ( хоч є альтернативні варіанти). завтра хто може бути біля кас , приблизно 19-00 -20-00 ??
Туди потягом 27 червня 7 Київ - Чоп 23-13 з Києва в 6:20 в Тернополіскажи какие места , поезд и тп. я через приват 24 себе куплю.
Бажано Вам скинути для зв"язку номер , для того щоб я скорегував купівлю квитків, проблема в тому що територіально я не в Києві, квитки на себе буду брати сам.
Доброго дня, сьогодні можу бути в квиткових касах близько 20-00.
Зустрічаємось ?
Зв"язались.. ))) Всіх учасників попрошу в ПП відписати про наявність квитків ))Никто не звонит, ехать или не ехать на вокзал, не могу понять![]()
Надеюсь что мне в конце концов со мной свяжуться.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей