Видео прямого эфира Одесская "СОТКА"(30-я) ОТДЕЛЕНО

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
black_bird
*
Стать:чол
Видео прямого эфира Одесская "СОТКА"(30-я) ОТДЕЛЕНО

Повідомлення black_bird » 28.3.12 19:32

http://www.youtube.com/watch?v=Nm0pJfDL ... ure=colike

Видео прямого эфира с организаторами гонки.

sneg
* * *

Re: 07.04.2012 (R) Одесская "СОТКА"(30-я) "Пояс Славы" 2012

Повідомлення sneg » 30.3.12 16:08

Цирк і клоунада в рамках побудови "русскаго міра"! Дело Сталіна-Путіна живе! :offtopic
Краще б організували нормальну розмітку і електронну фіксацію проходження КП маршурту. Про ями мовчимо. %) Натомість чергові ноу-хау у вигляді політруків і прочіх товаріщей з НКВД, які будуть нас судити і ставити печатки у наші Ausweisen! 8-) Ба більше, "фашістко-нємєцкіє захватчікі" будуть затримувати і розстрілювати на місті тих, хто наважиться зрізати полями. :robot: Ремарочка: минулого разу, коли ми з группою 20 осіб їздили 15км в пошуках фініша по городу тьоті Фіми з Привоза на шосерах і думали, коли це вже скінчиться і хто б нас розстріляв - а розміткою так і не пахло! :unknown:
Особливо порадували фрази: "это, прежде всего, патриотическое мероприятие, а потом уже спортивное!" :mosking:
Та ще про те, як у школах влаштували кастінг на "фашістів і русскіх". Точнісінько за Лесем: "Тату, а ким лучше буть ахвіцером чи камандіром? Вафльониш ти ще на ахвіцера вчиться!" :mosking:
Ну і "утєшитєльний" приз - армійська фляга... Краще б уже наливала на старті "фронтовиє 100 грамм" :balalayka: , щоб зняти стрес від складання у місцеві ями, які радше нагадують повноростові армійські окопи...
І сміх, і гріх. :(
В чергове згадалася пророча фраза Ратібора: "Організація ще гірша, а народу ще більше". Такі так - одеський феномен! :yes
Лысая резина дорог,
Дальний свет движения вспять,
И летят огни деревень в прочерк...
(с) АлисА

boogie-woogie
* * * *

Повідомлення boogie-woogie » 30.3.12 18:12

2 Сніг: :good:
продам экшн-видеокамеру Oregon Scientific ATC-3K http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=98&t=101297

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 1.4.12 14:21

здесь был чудовищный оверквотинг

+100500 :good:
Сніг, у тебе є хороший потенціал. :yes (можливо навіть дуже хороший :yes )
Головне в цьому житті - розвивати плюси, і виправляти мінуси.
Велосипед, особливо шосейник цьому дуже сприяє.
Нехай щастить! (читати правильно)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.4.12 17:25

Цирк і клоунада в рамках побудови "русскаго міра"! Дело Сталіна-Путіна живе! :offtopic
Краще б організували нормальну розмітку і електронну фіксацію проходження КП маршурту. Про ями мовчимо. %) Натомість чергові ноу-хау у вигляді політруків і прочіх товаріщей з НКВД, які будуть нас судити і ставити печатки у наші Ausweisen! 8-) Ба більше, "фашістко-нємєцкіє захватчікі" будуть затримувати і розстрілювати на місті тих, хто наважиться зрізати полями. :robot: Ремарочка: минулого разу, коли ми з группою 20 осіб їздили 15км в пошуках фініша по городу тьоті Фіми з Привоза на шосерах і думали, коли це вже скінчиться і хто б нас розстріляв - а розміткою так і не пахло! :unknown:
Особливо порадували фрази: "это, прежде всего, патриотическое мероприятие, а потом уже спортивное!" :mosking:

В чергове згадалася пророча фраза Ратібора: "Організація ще гірша, а народу ще більше". Такі так - одеський феномен! :yes
Сніг але ти щороку береш участь у "патриатічіскаму действі" а на Першу сотню в дніпро так не приїхав :duma:

може зробити гарну гучну антирекламу ОС и крокувати в бік спортивних заходів ?

sneg
* * *

Re: Видео прямого эфира Одесская "СОТКА"(30-я) ОТДЕЛЕНО

Повідомлення sneg » 2.4.12 19:35

Та можна, але хай живуть собі. Воно здеградує само собою. Наразі ми висловлюємося, дискутуємо і намагаємося виявити недоліки, щоб згодом їх ліквідувати. ОД катаємо більше для того, щоб поспілкуватися з друзями, яких бачиш рідко і подихати морем. Ясно, що трохи напрягає, коли при цьому перед носом махають червоним простирадлом...
А от адекватні спортивні події та патріотичні заходи (окремо) теж є - ну, той самий Дніпро. Проводять класну гонку і якісно рекламують рідне місто! І, дійсно, я не поїхав.. Чому? Все досить банально: дуже багато роботи і є потреба розібратися з особистим життям. Чи жалкую? Чесно кажучі, ні! Так воно завжи у нас: постійно робимо свій вибір у житті. Хочеться вірити, що він не помилковий.
Лысая резина дорог,
Дальний свет движения вспять,
И летят огни деревень в прочерк...
(с) АлисА

Uda4nik

Повідомлення Uda4nik » 3.4.12 07:20

Ба більше, "фашістко-нємєцкіє захватчікі" будуть затримувати і розстрілювати на місті тих, хто наважиться зрізати полями.
Шо, таки правда? Ну всё, теперь точно от Барабоя до Молодёжного надо грунтами ехать :D

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість