Там же ю-тюрн міняє хід не так як в таласі. В таласі ще можна перед кожним невеликим підйомом-спуском міняти хід, це 2 секунди. А з ю-тюрном заманаєшся крутити...наоборот
меньше хода = или топить или в горку ехать шоб не качалось
раскрутил = матрас или вниз
это да, но сейчас у них не менее пантовая технология как и в фоксах.Там же ю-тюрн міняє хід не так як в таласі. В таласі ще можна перед кожним невеликим підйомом-спуском міняти хід, це 2 секунди. А з ю-тюрном заманаєшся крутити...наоборот
меньше хода = или топить или в горку ехать шоб не качалось
раскрутил = матрас или вниз
Бендер и Саша? )
Ну, якась в деяких випадках і погіршує, а в деяких - навпаки покращує, так як може поглинути більшу енергію, в той час як бездемпферна вилка просто пробивається і все.ты забыл написать что все эти компрессии ухудшают обработку собственно препядствий.
плюсадин, в вилках с большими ходами локаут считаю бесполезной фичей.поначалу все шото там крутят, ты тоже быстро поменяешь свое мнение когда хоть раз катнешь целый день вверхвниз куданить по плато
раскрутил все и забыл))
нормально все, нада в линкагу пырить а не катать, все правильно, да!дааааа) нахера вообще ездить, можно ведь пешочком катить его! шо за х--ю вы сегодня городите? какойто эпик фейл дэй
от класно, пишу таку херню, а ніхто і дураком не обізвеНу, якась в деяких випадках і погіршує, а в деяких - навпаки покращує, так як може поглинути більшу енергію, в той час як бездемпферна вилка просто пробивається і все.
не, ну тю.+500 !!
нафик катать го линкагу смотреть!!11
SpoilerShowу меня за прошлый сезон 6 выездов в горы (суммарно 32 дня), а мой кореш который мне через день рассказывает как надо настраивать вилку и аморт и ручки и переключки и пр велодрочерство, и который собрал 2 велика и еще 2 раза по кругу все поменял - сьездил 1 раз, на 2 дня
вопрос практики и теории фигли)
та всем пофиг.от класно, пишу таку херню, а ніхто і дураком не обізвеНу, якась в деяких випадках і погіршує, а в деяких - навпаки покращує, так як може поглинути більшу енергію, в той час як бездемпферна вилка просто пробивається і все.
звичайно більшу енергію не поглинає
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей