Спасибо за мнение, а где ж выход для прокачки на 2м фото? может с тыльной стороны?Я на промаксах не катав, але знайомі порадили, і поставив дівчині на байк.
Усі були задоволенні! По роботі звіддаля схожі на Хаєси Строкєр Райд (в мене стоять)
дуже маленький хід, хапають добряче (здатні зупинити байк з горки 1 гальмом без проблем). В руку приємні. Звісно з часом стануть гірше, але за свої гроші супер. У дівчини при 20-70км в тиждень будуть жити довго)
Полностью согласен. Стоят на стоковом Треке 4300 2011 года. Ни разу не подвели, как в болоте так и зимой. О хорошей модуляции говорит то что в гололед без проблем ровно останавливаюсь. На второй велосипед подумываю такие же купить.Я на промаксах не катав, але знайомі порадили, і поставив дівчині на байк.
Усі були задоволенні! По роботі звіддаля схожі на Хаєси Строкєр Райд (в мене стоять)
дуже маленький хід, хапають добряче (здатні зупинити байк з горки 1 гальмом без проблем). В руку приємні. Звісно з часом стануть гірше, але за свої гроші супер. У дівчини при 20-70км в тиждень будуть жити довго)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей