Яке посилання? яка таблиця температур? Йогурт виготовляється при 40 градусах і більше ні при яких інших. Йогуртниця робить йогурти (продукт сквашування молока болгарською паличкою), а не кефір чи фуа-гру. Для чого йогуртниці інші температури?ну тут гдето по ссылкам есть табличка температур. ознакомтесь.

Да, в пристрої який розрахований на приготування виключно йогуртів не вийде приготувати продукти з повним списком заквасок з закваскі.ком. Інше питання кому треба всі ті закваски? Мабуть тільки тому хто вірить в той дебілізм який пишеться на тому сайті...
 
Ех, Єгипет, країна справжніх йогуртів, ех.. :trollface:египетский натуральный йогурт выглядит как наше желе
ну правда делается у них проще. у них там 42 температура просто обеспечивается открытием погреба в определенное время и продуванием. ибо днем атм 45+. и даже ненадо вентиляторы. ибо ветер там тоже бесплатный.
Хто тобі сказав, що то саме йогурт, а не якісь інші бактерії? Хто тобі сказав що туди не додавали нічого для зміни консистенції? Може його просто перетримали? Йогурти ж несхожі на желе зовсім. Це може якщо перетримати і злити трохи сироватки то буде схожим на творожну масу, але який сенс - незрозуміло.
Незрозуміла в даному випадку нелюбов до вітчизняного виробника.
 Технологічно це продукт ну надзвичайно простий, простіше тільки випускати повітря і звичайно тут його вміють випускати так же, як і в інших кутках планети.
 Технологічно це продукт ну надзвичайно простий, простіше тільки випускати повітря і звичайно тут його вміють випускати так же, як і в інших кутках планети.
 
  
  
  
  
  
 












 
 
