XT+mavic717+Sapim Leader 2.0 чи XPW 1800+EX5.1+DT champion

(все про втулки, камери, ободи, покришки, спиці)
swimmer
* *
Стать:чол
XT+mavic717+Sapim Leader 2.0 чи XPW 1800+EX5.1+DT champion

Повідомлення swimmer » 9.2.12 08:16

Привіт велокиянам! В пошуках нової пари колес під V-Brake(із можливим подальшим переходом на диск) відібрав 2 непоганих варіанти:

1) XT+mavic717+Sapim Leader 2.0
2) XPW 1800+EX5.1+DT champion

Перший варіант подобається, передусім, меншою загальною вагою і хорошими відгуками про ободи, другий - брендом і промами у втулках. Кататися буду переважно по грунтам, декілька разів в рік гірські походи (багажник із баулом). Моя вага 85кг.

Похваліть/посваріть хто використовував схожі комплекти. Особливо, якщо хтось має колеса на втулці XPW 1800 - про неї дуже мало інформації вдалося знайти. Буду радий почути ще варінти, бюджет 2000 українських. Всім дякую за конкретні поради!
Востаннє редагувалось 9.2.12 10:09 користувачем swimmer, всього редагувалось 1 раз.
Nothing exhausts and destroys the human body as physical inactivity. Let's move!!!

nkt_m
* * *

Re: XT+mavic717+Sapim Leader 2.0 чи XPW 1800+EX5.1+DT champi

Повідомлення nkt_m » 9.2.12 09:54

В пошуках нової пари колес під V-Brake(із можливим подальшим переходом на диск)
Сашка, не парься с двумя типами тормозов.
Я тебе посоветую подождать когда на НЗ будут обода и колеса NoTubes ZTR. На сегодняшний день это самый сбалансированный по показателям цена/прочность/вес вариант.
Если твои колеса не доставляют тебе проблем, то лучше их не трогать, а ездить и получать удовольствие :)

swimmer
* *

Повідомлення swimmer » 9.2.12 10:10

Та моє заднє "приказало долго жить" - от я й вирішив відразу перейти на щось краще :) Найближчим часом змінювати гальма не планую, тому й обода під вібрейки. Думаю, із NoTubes ZTR я в бюджет не вкладуся - тому й вибирав із чогось попростіше.
Nothing exhausts and destroys the human body as physical inactivity. Let's move!!!

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 9.2.12 10:20

Во-во, Сашка, послушай дядю. Хотя с теми ZTR на НЗ еще вилами по воде писано, но в любом случае если уж и менять, то лучше брать сразу под диск, а еще лучше сперва понять, чем не устраивают текущие.
Spoiler
Show
85кг? А не много ли кто-то кушает? Ну-ка полтишу баттерфляем на время.

swimmer
* *

Повідомлення swimmer » 9.2.12 10:38

Во-во, Сашка, послушай дядю. Хотя с теми ZTR на НЗ еще вилами по воде писано, но в любом случае если уж и менять, то лучше брать сразу под диск, а еще лучше сперва понять, чем не устраивают текущие.
Spoiler
Show
85кг? А не много ли кто-то кушает? Ну-ка полтишу баттерфляем на время.
Загалом, чим не влаштовують поточні(стокові) зрозуміло: велика вага, слабенький накат, вісімки доводиться правити щоразу після 2-3 денних грунтових покатушок
Spoiler
Show
Не повіриш, але я ще іноді плаваю на змаганнях :)

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 9.2.12 10:55

Загалом, чим не влаштовують поточні(стокові) зрозуміло: велика вага, слабенький накат, вісімки доводиться правити щоразу після 2-3 денних грунтових покатушок
Ну блин, куча разных критериев. Снизишь вес — будешь все равно париться с восьмерками (раз уж со стоковыми паришься) и наоборот. А про накат ты, по-моему, все-таки выдумываешь. Я таких нюансов не секу, да и от покрых тут зависит не меньше если не больше. ZTR вполне сможешь потянуть с какими-нибудь Chosen'ами — ну может слегка придется приподнять планку. Как вариант — взять б.у. по дешевке и не париться еще как минимум пару сезонов.

На правах рекламы. Могу подогнать по дешевке свои: такое и такое. Правда, не лайток и не под ви, но и проблем — зироу.
Spoiler
Show
Не повіриш, але я ще іноді плаваю на змаганнях :)
По шахматам? Шютка. Верю. Но пятерик сбросил бы за нефиг.

swimmer
* *

Повідомлення swimmer » 9.2.12 12:48

Ну блин, куча разных критериев. Снизишь вес — будешь все равно париться с восьмерками (раз уж со стоковыми паришься) и наоборот. А про накат ты, по-моему, все-таки выдумываешь. Я таких нюансов не секу, да и от покрых тут зависит не меньше если не больше. ZTR вполне сможешь потянуть с какими-нибудь Chosen'ами — ну может слегка придется приподнять планку. Как вариант — взять б.у. по дешевке и не париться еще как минимум пару сезонов.

На правах рекламы. Могу подогнать по дешевке свои: такое и такое. Правда, не лайток и не под ви, но и проблем — зироу.
Spoiler
Show
По шахматам? Шютка. Верю. Но пятерик сбросил бы за нефиг.

Не дуже хочеться займатися самозборами, якщо є вже готові заводські варіанти. Дякую за варіант, але б.в. - це майже завжди лотерея, та й поки потрібен V-Brake.
Із новими ZTR, як приблизно рахував, і хорошими втулками цінову планку доведеться піднімати рази в півтори...
Spoiler
Show
Що ж поробиш? В мене "кость широкая" :roll: .

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 9.2.12 13:53

Ах, так ты еще и собирать не хочешь. Ну тады ищи-свищи по забугорным сайтам. (Оба пункта я уже вижу на байк-дискаунте.) Можно еще глянуть на Fulcrum'ы. Да, и кстати — ни у 717, ни у EX5.1, если не ошибаюсь, вообще-то ви-брейками и не пахнет, так что непонятно, чего ты там думаешь с тормозами.

Ну а с бэу — если взять что-то не старше сезона и в разы меньше отведенного бюджета, то почему бы и нет. Остаток попилить на тормоза. Профит!11

swimmer
* *

Повідомлення swimmer » 9.2.12 14:23

Ах, так ты еще и собирать не хочешь. Ну тады ищи-свищи по забугорным сайтам. (Оба пункта я уже вижу на байк-дискаунте.) Можно еще глянуть на Fulcrum'ы. Да, и кстати — ни у 717, ни у EX5.1, если не ошибаюсь, вообще-то ви-брейками и не пахнет, так что непонятно, чего ты там думаешь с тормозами.

Ну а с бэу — если взять что-то не старше сезона и в разы меньше отведенного бюджета, то почему бы и нет. Остаток попилить на тормоза. Профит!11

Ти правильно визначив імовірного трейдера, і обидва варіанти там є під V-brake. Fulcrum Red Metal 5 (я так розумію, ти про них) - про них вже читав хороше на форумі, і деякі знайомі мені їх радили, але вони тільки під диск. Якщо хороших альтернатив під V-Brake не знайдеться і доведеться переходити на диск - цілком можливо, що ці будуть першими кандидатами на купівлю.

Про ebay якось не подумав - дякую за пораду, але, як я вже писав вище, особливого бажання зв'язуватися із б.в. немає.

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 9.2.12 15:13

П. 2 в версии под ви я не вижу, так что выбор — п.1 или п.1. Ebay я как раз не советовал. В смысле, сказать ничего не могу. На Red Metal 5 как раз катает Никита и вроде как не жалуется, но они сняты с производства: теперь это вроде как Red Power за примерно те же деньги. А вообще может оно и верно (тем более с велопоходами) — не париться насчет тормозов. Но скучно. Даешь маньячество!11

Повернутись до “Колеса”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей