А что, там тоже можно было варез качать и сериалы онлайн смотреть?Седня в 12.40 еще лег сайт http://www.president.gov.ua/
PS В интернете траур, блин)
PPS Торренты не презервативы, в любом возрасте пользоваться можно.
А что, там тоже можно было варез качать и сериалы онлайн смотреть?Седня в 12.40 еще лег сайт http://www.president.gov.ua/
Саша Грей?блин, ребята, а как же наждачка и карбон?
А где не поганое, если там выкладывали все тоже что и на торрентах только чуточку позже? Нах такой бред писать!?!З.Ы. Пару раз пользовал этот ваш экс. Качество фильмов бло поганое. Не горюю...
А для наждачки и Саши у вас товарищи флудеры есть отдельная тема, не мешайте людям ностальгировать! #diabloКстати, на эксе Саши не было. Так что, зря горюете...![]()
не-не-не-не-не. предложения записаться в компанию стрёмных неадекватов не рассматриваются.ВЕЛОКУРЬЕРОМ???
Уже писали, что на нормальных торрентах один и тот же фильм можно скачать в качестве от "для мобилочки" до FullHD с блюрея + с разными вариантами переводов и т.п.А где не поганое, если там выкладывали все тоже что и на торрентах только чуточку позже? Нах такой бред писать!?!![]()
насколько я понял из чтения релевантного топика — секреты мастерства у них у всех весьма похожиеа шо тут такие есть кроме чувака пишущего синим?)не-не-не-не-не. предложения записаться в компанию стрёмных неадекватов не рассматриваются.ВЕЛОКУРЬЕРОМ???
+1 кстати. т.е. телек я планирую купить таки, но без подключения к кабельному или чему-то еще. чисто как большой экранну например у меня и ящика то нету))
А шоэта такое,С Т Р И Н Г И?та, скучно
давайте лучше про стринги у шоссеров ..
1) Чому тоді виправдовуєте торенти?Скачать фильм - это незаконно, как бы странно это у нас не звучало. Купить диск с фильмом - пожалуйста.
потрібно НЕГАЙНО ЗАБУТИ всі прочитані книжки, переглянуті фільми та прослухані треки, позаяк їхні копії у вашій злочинній пам'яті порушують святе видавецьке право, наражаючи вас на страшну анальну кару ©Я купив диск. Я маю право його подарувти? Чи вас мають посадити за те, що я подарував вам диск?
О диск!1) Чому тоді виправдовуєте торенти?Скачать фильм - это незаконно, как бы странно это у нас не звучало. Купить диск с фильмом - пожалуйста.
2) Я купив диск. Я маю право його подарувти? Чи вас мають посадити за те, що я подарував вам диск?
ОБОЖЕ!
потрібно НЕГАЙНО ЗАБУТИ всі прочитані книжки, переглянуті фільми та прослухані треки, позаяк їхні копії у вашій злочинній пам'яті порушують святе видавецьке право, наражаючи вас на страшну анальну кару ©Я купив диск. Я маю право його подарувти? Чи вас мають посадити за те, що я подарував вам диск?
вобще-то это называется ротор :smt033диск
I don't like it. It's not fair.1). Я не стільки виправдовую торенти скільки не розумію чому всі НАСТІЛЬКИ здивовані що закрили величезну базу контрафактних творів?
2). Диск подарувати ПОКИ ЩО маєте право. Але при цьому ви не можете залишити собі його копію (або залишивши собі диск подарувати копію з нього). Питання як довго це ще триватиме залишається відкритим - цілком можливо що в недалекому майбутньому подарунок диску буде каратися ув’язненням від року до трьох.
Тоді дійсно буде О БОЖЕ! А поки ще це так, прикрили крадіїв які на краденому заробляли величезні гроші (чи ви виправдаєте також тих хто нещодавно стільки деталей електроопори вкрав для здачі на металобрухт що вона рухнула?).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 225 гостей