Обычные покрышки как тюблессреди на ободах ZTR

(все про втулки, камери, ободи, покришки, спиці)
Бешенный_бантик
модератор
Стать:чол
Re: Обычные покрышки как тюблессреди на ободах ZTR

Повідомлення Бешенный_бантик » 13.1.12 23:45

так з рім стріпами
мої самопальні також приклеюються герметиком.
а фуріос все одно потравлює - занаддто тонкий
ездю абы как и абы где

gylka

Повідомлення gylka » 13.1.12 23:49

а фуріос все одно потравлює - занаддто тонкий
А, так то видно не черезрім стріп а просто боковини у ЕВО-покришок Швальбе диряві шопіпєц... у мене була така ж історія, за пару годин катання покришка дуже сильно спустила, але рім стріп тут був ні при чому...

evolvent
* * * * *

Повідомлення evolvent » 14.1.12 00:31

в принципе не в принципе... находил я статью по поводу ширины обода и риска травления в повороте. переводите на рус сами. http://www.pinkbike.com/news/Tech-Tuesd ... Burp-.html

Бешенный_бантик
модератор

Повідомлення Бешенный_бантик » 14.1.12 00:35

неа
два тижні їздив на фуріосах - не спускали
на 10хв гонці у вишгороді до фінішу я не доїхав
у пдн мені доводилось аккуратно проходити повороти через те що фуріос водило

тепер вгадай чому
ездю абы как и абы где

gylka

Повідомлення gylka » 14.1.12 00:58

неа
два тижні їздив на фуріосах - не спускали
на 10хв гонці у вишгороді до фінішу я не доїхав
у пдн мені доводилось аккуратно проходити повороти через те що фуріос водило

тепер вгадай чому
Ну хз звичайно, я твій рім стріп не бачив, покришку не бачив, тому тобі видніше звичайно... хоча за всіма ознаками це мій випадок. У мене теж колесо простояло день майже не стравлюючи тиск, а як проїхав дві години то покришка дуже сильно спустила, при цьому де саме спустило видно - видно як через мікроотвори в боковинах проходять бульбашки. Підозрюю, що коли їздиш то покришка постійно деформується від чого одні отвори заліплюються, але нові з"являються (чому таке нормально не заліплює герметик - я не знаю). Там же нейлонові нитки на боковинах ЕВО-покришок видно, покришка буквально просвічується. Рім стріп до сантиметру покривав покришку з зовнішньої сторони, там реально сильно приклеїлось і не було видно бульбашок.
Я вже цю ситуацію описував рік тому, тоді Max_NoMad писав, що таке трапляється і що можна промазати латексом (типу як для боді-арту) боковини таких покришок і проблем ніби не буде. Я так цей метод і не випробував, але звучить він дуже логічним.

З Швальбе 2011 року, коли у них тепер колишні EBO стали ТЛР і боковини стали нормальними - трохи підкинули резини на них - то проблем ніяких не було, прекрасно стають і не травлять, з тим же герметиком.

Kita
* * * * *

Повідомлення Kita » 15.3.13 16:53

Итак наконец-то собрал колёса на Крестах :dance2: .
Начал эксперименты с обычными покрыхами бескамерно.

Модель, попытки посадить и результаты:
Schwalbe RocketRon Performance 2013 26x2.1, в конце совсем легонько понадобилась бортировка на 2й стороне, напольный насос, без герметика, села с 1й попытки, спустила за 20мин.
Continental RaceKing RaceSport 26x2.2, оделась руками, напольный насос, без герметика, села с 1й попытки, спустила за ~25мин.
Maxxis LarsenTT 26x2.0 folding 60tpi, оделась руками, уже думал придётся сажать компрессором, но всё-таки напольный насос, полчаса танцев с бубном и прочими муз. инструментами и способ найден, без герметика, спустила за 20мин.
S-Works FastTrak LK 2011 26x2.0, хоть и ТЛР, но всё же :) 1я сторона оделась туго руками, 2я - бортировкой, напольный насос, без герметика, накачалась с 1й попытки, ровно села с 3й, спустила за ~20мин.

Сейчас заливаю герметик, сколько будет держать с ним отпишу позже. Также отпишу после гонок как резина держится на ободах.
Зображення

tosha
* * * * *

Повідомлення tosha » 15.3.13 17:19

Итак наконец-то собрал колёса на Крестах :dance2: .
Начал эксперименты с обычными покрыхами бескамерно.

Модель, попытки посадить и результаты:
Schwalbe RocketRon Performance 2013 26x2.1, в конце совсем легонько понадобилась бортировка на 2й стороне, напольный насос, без герметика, села с 1й попытки, спустила за 20мин.
Continental RaceKing RaceSport 26x2.2, оделась руками, напольный насос, без герметика, села с 1й попытки, спустила за ~25мин.
Maxxis LarsenTT 26x2.0 folding 60tpi, оделась руками, уже думал придётся сажать компрессором, но всё-таки напольный насос, полчаса танцев с бубном и прочими муз. инструментами и способ найден, без герметика, спустила за 20мин.
S-Works FastTrak LK 2011 26x2.0, хоть и ТЛР, но всё же :) 1я сторона оделась туго руками, 2я - бортировкой, напольный насос, без герметика, накачалась с 1й попытки, ровно села с 3й, спустила за ~20мин.

Сейчас заливаю герметик, сколько будет держать с ним отпишу позже. Также отпишу после гонок как резина держится на ободах.
Провожу подобные експеременты тоже:
Швальба Рейсинг Ральф Ево 2012года (новая, направление вращения одно и для переднего и для заднего колеса) - без герметика стал без проблем, за двое суток не спустил вообще. Вот это покрышка :)
Континентали ооочень хорошо становятся, Рейскинг 26*2 спускал около суток, Твистер суперсоник устанавливался с бубнами, точнее с помощью камеры, которая потом изымалась, сдувался где-то за час.
2 Кита, перед тем как ставить резину с герметиком, ее нужно внутри вымыть с порошком, особенно новые покры, смыть остатки жира или талька или еще чего от прессформ, после чего герметик лучше фиксит поры резины.
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

Kita
* * * * *

Повідомлення Kita » 15.3.13 17:23

2 Кита, перед тем как ставить резину с герметиком, ее нужно внутри вымыть с порошком, особенно новые покры, смыть остатки жира или талька или еще чего от прессформ, после чего герметик лучше фиксит поры резины.
О, спасибо, учту :).
Зображення

shapirus

Повідомлення shapirus » 15.3.13 17:26

можно просто с мылом. порошок как-то хз даже)

Бешенный_бантик
модератор

Повідомлення Бешенный_бантик » 15.3.13 17:36

Рокет Роны обычные EVO с герметиком.
поставил в начале ноября спустили в январе (видимо герметик высох))
ездю абы как и абы где

Obi-Wan
* * *

Повідомлення Obi-Wan » 15.3.13 23:05

Фолдінгові смарт сем перфоманс - ставилися й експлуатувалися без проблем, також звичайні нобіки й ральфи (теж перфоманс).

Повернутись до “Колеса”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей