Спицы поменяются однозначно, шансы, что по размеру они подойдут к новой втулке, практически отсутствуют.Тоже вынужден задаться той же темой - в связи с отсутствием крепления для ви на новой вилке, буду переходить на диск...
Итак, в добавок к дисковому тормозу пойдет смена втулки, это понятно. Как на счет спиц, пойдут старые, или тоже менять? Обод менять не планирую (по идее не критично)
Аргументы или просто тому що? В свою бытность студенчества, когда с деньгами была напряжёнка, перебирал колеса дважды на одних и тех же спицах (менял протёртые вибрейками обода на аналогичные). Ничё так, почти 30 тысяч ещё после этого отмотал, по дороге не рассыпался и колеса оказались полностью стабильны.Спицы одноразовый расходный материал. Повторно не используются.
Я не кажу про те, що авіди течуть (хоча такі пости я зустрічав). Я мав на увазі те, що якщо необережно поводитися з дотом - він десь капне, то пошкодить якісь деталі. Окрім того дуже небажано щоб він потрапляв на руки. А мінеральне масло в цьому плані не шкідливе.за 10 лет катания ни один авид не потек.
Ерунда это все.
Зато авид в отличии от современной шиманы работает адекватно
Всьо в порядкуPreciouS, ти тільки не ображайся, але таке враження що ти не тільки не користувався різними авідами, але і не прокачував ні разу ДОТом, при цьому віщуєш поради які більше викликають питань ніж бажання дослухатись до них.
І Джусі, і Еліксіри - однаково гарні гальма, ПРИНЦИПОВОЇ різниці немає. ДОТ не роз"їдає нічого ось за секунду, як і за хвилину, як і за 5 хвилин, якщо ЛФП - не якийсь фальсифікат.
Просто неодноразово бачив повідомлення про те, що десь хтось необережно прокачав дотом і краплі потрапляли на якісь деталі в результаті злізала фарба (а хіба це не пошкодження?)PreciouS
не надавайте будь-ласка рекомендацій у питаннях, в яких Ви самі не розбираєтесь.
І його можна придбати в будь-якому автомагазині)) Але якщо шиману перевести на сітроенівсу мінералку - то ціна за літру не буде перевищувати 80 грн. І, схоже, що властивості її такі самі як і в оригінальному маслі.Набір для прокачки - 17 доларів.
У свій час вимазував у ДОТ всю раму, руки, одяг і пів магазину: ничого не роз'їло та не відсохло =)))
Прокачується легше ніж Шимана =)
п.с. ДОТ дешевше =)
І його можна придбати в будь-якому автомагазині)) Але якщо шиману перевести на сітроенівсу мінералку - то ціна за літру не буде перевищувати 80 грн. І, схоже, що властивості її такі самі як і в оригінальному маслі.Набір для прокачки - 17 доларів.
У свій час вимазував у ДОТ всю раму, руки, одяг і пів магазину: ничого не роз'їло та не відсохло =)))
Прокачується легше ніж Шимана =)
п.с. ДОТ дешевше =)
Ну за 17 долярів не бачив (це ж більш-меньш нормальна ціна). Ато на землячці і на байкшопі набір коштує мінімум 400 грн. А за шо? 2 шприця з спеціальними трубками...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей