Сьогодні був різкий приступ соціопатії, мені хотілося вбивати і кромсати хомо-сапіенсів. Спочатку заїхав подивитися на ножі у відділ кухонного приладдя, далі...не пам"ятаю як і що, очнувся біля сирого м"яса, мабуть, крові захотілося. На щастя стримався, згадав, що хочу втрапити на Труханів замість обізянника. Тому дослухайтеся до поради Шуріка і...та ні, пізно, закупатися треба було кілька днів тому. Це Ашан, блеать!
Ітого з прокльонами і матом-перематом все-таки затарився. Зі мною на місце оргії з їстівного поїдуть: курячі лапи (чи як їх, коротше, те чим колись ті дві курки бігало), трохи сосисок (перше і друге захопив, щоб не приставати до ваших шашликів, тим паче готується швидше), літр червоного сухого для глінтвейну - плюс яблука-лимони, бадьян, кориця і гвоздика туди ж, можливо томатний сік (як влізе), морква по-корейськи, чай (в пакетиках, зате з ароматизаторами, тобто має бути смачний), бананаси, можливо печиво, цукерки, чікалатка, хлібо-булочні вироби, стопудово ще щось забув, зранку згадаю. Буду радий, аби хоч більша половина перерахованого влізла в рюкзак, шкода чимось жертвувати...багажника нема, велобаулу тим більше. Літр-півтора води заштовхаю у підфляжник, якось
Із причандалля: каримат, армійський казанок (0,7л не зовсім по феншую, але хоч щось, чашки дві чаю загріти і т.д., згодиться), різний потенційно корисний дріб"язок.
Оскільки надворі мокрувато, а крилами другий рік ніяк не обзаведусь - буду брудний і страшний шо чорт, шанси великі, прохання морально підготуватися
пс Ще б не забути зареєструватися, аби признали за свого
Є ще бутилка білого винного шмурдяку. Десь на форумі бачив, що народні умільці примудрилися навіть з білого глінтвейн бодяжить. Брати з собою?
Ашан я іпав...і їхать туди ще раз теж (