Была идея в ясногородку смотаться на страусячью ферму.Привет всем!
Есть желающие в субботу 1.10.11,выехать покататься?Маршрут обсуждается,желательно асфальт,выезжать рано утром.Можно поехать в сторону Житомира.Или есть у кого предложение,просто одному не хочется.
Спасибо за внимание,пишите.
Темп?Привет всем!
Есть желающие в субботу 1.10.11,выехать покататься?Маршрут обсуждается,желательно асфальт,выезжать рано утром.Можно поехать в сторону Житомира.Или есть у кого предложение,просто одному не хочется.
Спасибо за внимание,пишите.
була там навесні, не дуже зрозуміла, що там можна цікавого подивитися :smt102 .Была идея в ясногородку смотаться на страусячью ферму.
Темп средний,может прогулочным,т.к. тоже после травмы.Но хочу асфальт,если успею купить шоссейник то буду ехать на нем.По км. до 100-120,давно не ездил.Привет всем!
Темп?
Восстанавливаюсь после травмы,быстро не поеду.
Привет!Пропоную кар`єр в Малині.
Туди своїм ходом, назад можна на електричці.
Кілометраж - до 200 км.
Можно,а во сколько и до которого часа?Можна частково поїхати електричкою, буде менший кілометраж.
Якщо ідея подобається - я складу маршрут у відповідності до бажаної довжини дистанції (100-120).
Там ще є завод непрацюючий, але минулого разу нас там охорона зловила
Согласен на любой из вариантов.Но хотелось бы чтоб вернуться в Киев к 3 или 4 часам,а и чтоб был асфальт,так как хочется проехать на новом шоссереДругий варіант (щоб на електричці не їхати): Київ - Лютіж - Казаровичі - Глібівка - Ясногородка - Сухолуччя.
В кілометраж 120 вкладаємося (в один бік, якщо вірити гугл-карті, виходить 55 км).
Частково проїздила цей маршрут, покриття більш-менш пристойне.
Вполне согласен!!!Осталось место и время!Цілком підтримую час повернення і асфальтТому пропоную таки їхати в Сухолуччя. Не буде мороки з електричками і повернутися можемо в будь-який момент (назад можна їхати кількома маршрутами).SpoilerShow(я хоч і на МТБ, їзджу зазвичай лише асфальтом; виключення становить зимовий період)
Старт хотілося б не надто ранній, аби не везти з собою зайвого одягу (ранки вже досить холодні).
Місця там досить красиві (хоча, на жаль, подекуди не дуже чисті).
Темп середній, 25-30, оскільки я на МТБ буду (можливо, з +1).
Хорошо,в четверг или пятницу уточняем!Місце збору - пропоную тут http://wikimapia.org/#lat=50.5274923&lo ... 16&l=1&m=b
Час - годині о 9. Поточнимо все ближче до суботи.
Попередньо так: о 9:20 збір http://wikimapia.org/#lat=50.5274923&lo ... 16&l=1&m=b, о 9:30 старт.
Фініш http://wikimapia.org/#lat=50.5156642&lo ... 15&l=1&m=b .
Темп помірний, 25-30, асфальт (якщо вірити карті, далі Казаровичей поки не їздила).
Назад можемо їхати тією ж дорогою, можемо через Сичовку - Федорівку - Димер - Демидів - Синяк - Гостомель - Горенку - Пущу.
Якщо вірити гугл-карті, "туди" виходить 53 км, назад через Сичовку і Синяк виходить десь 60 км.
ДаТи на шосері будеш?
По моему, с севера в Сычевку не заехать. Надо ехать до перекрестка на Толокунь, дальше на Петровское, Ровы, Федоривка и на Дымер.Назад можемо їхати тією ж дорогою, можемо через Сичовку - Федорівку - Димер...
Вдячна за інформацію. Поточнювати маршрут будемо по мірі руху. Якщо дорога буде погана - повернемося до Димера через Ясногородку і Глібівку.По моему, с севера в Сычевку не заехать. Надо ехать до перекрестка на Толокунь, дальше на Петровское, Ровы, Федоривка и на Дымер.Назад можемо їхати тією ж дорогою, можемо через Сичовку - Федорівку - Димер...
Правда, Петровское - Ровы дорога ужасная, но проехать можно.
Я за поездку я буду,только если не будет сидьного дождя.Так что я понял в назначеном месте в 8?Завтра вранці, годині о 8-8:20 поїздку підтверджую чи переношу на неділю.
Сьогоді проїхала кілька годин під мілким дощем - задоволення не з приємних.
Хто має щитки від бруду - не зайві будуть.
Вдячна за інформацію. Поточнювати маршрут будемо по мірі руху. Якщо дорога буде погана - повернемося до Димера через Ясногородку і Глібівку.По моему, с севера в Сычевку не заехать. Надо ехать до перекрестка на Толокунь, дальше на Петровское, Ровы, Федоривка и на Дымер.Назад можемо їхати тією ж дорогою, можемо через Сичовку - Федорівку - Димер...
Правда, Петровское - Ровы дорога ужасная, но проехать можно.
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей