Молодец, тренируйся!.... а я картоплю копаю...(((

Молодец, тренируйся!.... а я картоплю копаю...(((
Що це за прогулювання? Я 2 тижні тому все викопав.відремонтувала....![]()
але з вами завтра не поїду....((( .... плачу....(((... може це останні вихідні з такою погодою.... а я картоплю копаю...(((
а я картоплю копаю...(((
так вот кто хозяйничал на огороде zOzЩо це за прогулювання? Я 2 тижні тому все викопав.
Поэтому она до сих пор копает, всё надеясь таки выкопать картошкуа я картоплю копаю...(((так вот кто хозяйничал на огороде zOzЩо це за прогулювання? Я 2 тижні тому все викопав.
..... картошки нет ....некоторые уже постаралиссссссссссь...)))).. выходные коту п......Поэтому она до сих пор копает, всё надеясь таки выкопать картошкуа я картоплю копаю...(((так вот кто хозяйничал на огороде zOzЩо це за прогулювання? Я 2 тижні тому все викопав.
Где ты видела, чтобы упавшие деревья пилили топором? Мы тебе цепную пилу выдадим.пуща пилить деревья..... я беру топор...
Маршрут для тих, кому вчора було добре, а сьогодні дуже! дуже!! дуже!!! погано!!!!2011-09-25 Центр, Лысая гора, Голосеево.
да ?, а на фотках такие бодренькиеМаршрут для тих, кому вчора було добре, а сьогодні дуже! дуже!! дуже!!! погано!!!!2011-09-25 Центр, Лысая гора, Голосеево.На апхилах становиться так важко, що про головний біль забуваєш одразу. Тут аби доїхати і більше ні про що не думаєш
Cтранно, как мы там не встретились! :shock:2011-09-25 Центр, Лысая гора, Голосеево.
так мы и не договаривались, катались своей компанией)))так Мир небось опоздал на свидание как обычно
Так они же не местныеCтранно, как мы там не встретились! :shock:2011-09-25 Центр, Лысая гора, Голосеево.
Организатор впал в зимнюю спячкукак живётся?)
..впал в работу и не получается выпасть из неё даже на выходные..Организатор впал в зимнюю спячку
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість