Ура-а-а-а!!!!!
Іноді ж цікаво на якій ти передачі їдеш... Хоча б наприклад подивитись, що раніше десь тут я їхав на 2-3, а тепер можу на 2-4 і т.д.а нафіга він?
Видно зараз готують 10000 презентацій цього нового мегапродукту і придумують назви нанотехнологій які біли використані при виробництві: FokinShit™ , SuckMaDik™, LickMaBolz™.спецом залез на срамовский сайт. про десятериковые грипшыфты не вижу ни слова.
ну мені не цікаво.. ніколи на індикатори не дивлюсьІноді ж цікаво на якій ти передачі їдеш... Хоча б наприклад подивитись, що раніше десь тут я їхав на 2-3, а тепер можу на 2-4 і т.д.а нафіга він?
Наташка: Как по-английски будет волонтерство? Я тут резюме составляю, хочу похвастатьсяВидно зараз готують 10000 презентацій цього нового мегапродукту і придумують назви нанотехнологій які біли використані при виробництві: FokinShit™ , SuckMaDik™, LickMaBolz™.спецом залез на срамовский сайт. про десятериковые грипшыфты не вижу ни слова.
это типа пираццкое фото с вела спортсмена, который этот грибшыфт обкатываетспецом залез на срамовский сайт. про десятериковые грипшыфты не вижу ни слова.
от не пойму я эту гонку вооружений.пс - у кцнц в 2012 году будут кассеты 11-38, но, сцуко, на 11 звёзд![]()
Повернутись до “Мiй велосипед”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей