Если ты про девушку на которой демонстрировли "курс оказания скорой помощи травмированному велосипедисту", так она на самом деле ТаняДевчонки Оля и Наташа обозвитесь в личку пжл ато с вами нет связи у меня :^:
Угу Танюха любительница ночных покатушекОгромное спасибо организатору и всем участникам! Покатушка получилась отличная! Получила огромный заряд позитива!!!Если ты про девушку на которой демонстрировли "курс оказания скорой помощи травмированному велосипедисту", так она на самом деле ТаняДевчонки Оля и Наташа обозвитесь в личку пжл ато с вами нет связи у меня :^:
Відеоролик чудовий. Режисеру - 5+. Можемо спокійно подаватись на наступний Каннський фестивальвсем участникам - респект, организаторам отдельное спасибо. http://www.youtube.com/watch?v=QGrAKFS7 ... tube_gdata
тепер Таня спокійно може казати, що я стояв перед нею на колінахЕсли ты про девушку на которой демонстрировли "курс оказания скорой помощи травмированному велосипедисту", так она на самом деле Таня
ОтличноВ лісі перед "Міністеркою"
Замикаючий по рації:
- Ми йдемо за вами. Все нормально.
Через 10 хв.
- Ми вже на озері. Чекаємо вас.
Коллеги, готовий покласти де скажете.Відеоролик чудовий. Режисеру - 5+. Можемо спокійно подаватись на наступний Каннський фестивальвсем участникам - респект, организаторам отдельное спасибо. http://www.youtube.com/watch?v=QGrAKFS7 ... tube_gdata![]()
Можна ще скинути відео десь на файлообмінник?
Якщо Ви маєте на увазі ДОТ 506, то до нього, справді, лише 400м від 504 (з бронековпаком). Але ця відстань по глибокому піску і далі в бік Мощуна ще 2 км СУЦІЛЬНОГО піску. Я думаю, знесилені байкери в такому випадку покинули б нас іще раніше. Але перед тим закопали б мене в тому піску. :shock:До речі мовити - зовсім поряд із нашим маршрутом був ще один ДОТ. Майбуть найекзотичнішого вигляду - його пробували підірвати, і він в такому припіднятому стані і лишився. Було би непогано слідуючим разом до нього також заїхати.
Критику приймаємо. Про вирішальну, мабуть, проблему із втратою часу я писав в попередніх постах. А декому добиратись було неблизько. З Міністерки ми роз"їхались десь біля 21-ї год - від запланованих 19.30 якраз півтори години, втрачені на проколах. Проте я намагаюсь у всьому шукати позитив і робити висновки. Якби все йшло по накатаному - не було б що згадати.При всій моїй повазі і вдячності організатору за вдало підібраний маршрут,темп, та взагалі - організацію, не можу обійтись без ложки дьогтю в тій бочці меду. Адже у нас демократія, про що неодноразово наголошувалося...Так от - як би все так було б чудово, всі би фінішували, як і задумувалось, а не "відкололися" в Мощуні. Думаю, що до "матраса" в Мощуні вони не мали того в планах...
Присоединяюсь к Никите - выходные просто на ура))) Виталий - очень было интересно)Всем большое спасибо за отлично проведенное время!![]()
Огромный респектище vitox!! познавательные лекции, было интересно
А Вовка завтра скорее всего фотки выложит![]()
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей