23.07.2011 (O) "Золотое кольцо" Пуща-водица (для новичков)

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
A-Team
* *
Стать:чол
Re: 23.07.2011 (O) "Золотое кольцо" Пуща-водица (для новичко

Повідомлення A-Team » 25.7.11 10:40

Дякую всім за гарну компанію на маршруті, особливо тим, з ким "матрасили": A-Team, Euro, Kika і Весна

Кілька фото
http://vitox.io.ua/album463712

і відео
(скоро буде)
Отличные фото, спасибо.

D!you
*

Повідомлення D!you » 25.7.11 11:08

Дякую оргам, нянькам (хоч і 16-річним)) і всім всім всім за покатушку.

Загалом дуже сподобалося.

ПС: окрема подяка малій дівчинці і хвала її батькам за виховання.

ППС: *занудство для оргів*
Через те, що немає межі досконалості, то напишу пару побажань:
- темпу було мало і хоча не для цього збиралися, кількість неоглядових зупинок можна було б зменшувати.
- для матрасу краще було б щось з пляжиком.
- замикаючий завжди був замикаючим, а першими їхали то ті, то інші, через що декілька раз блукали. Хай першим таки б їхав Сусанін.

Вавансусанин
* * * *

Повідомлення Вавансусанин » 25.7.11 11:28

- пляжик был в самом конце, на озере Министерке. И трое из нас самых стойких этим воспользовались. А вообще надо договариваться уже с Велотуристом и его Загадочной Пущей, поделить как-то маршрут, чтобы успевать, тем более что дни становятся уже короче.

D!you
*

Повідомлення D!you » 25.7.11 11:57

пляжик был в самом конце, на озере Министерке.
Літом пляжу мало не буває ;)
Ну і коли матрасити півтори години, то хай уже з олінклюзівом), якщо є така можливість.

Euro
*

Повідомлення Euro » 25.7.11 12:20

Блин, ну кто же фоткал меня в поле, в траве? Я все жду... :smt102
Скоро узнаешь, когда доберусь к компу. :grin:

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 12:35

спс за фото) очень крутые)))

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 12:40

Дякую оргам, нянькам (хоч і 16-річним)) і всім всім всім за покатушку.

Загалом дуже сподобалося.

ПС: окрема подяка малій дівчинці і хвала її батькам за виховання.

ППС: *занудство для оргів*
Через те, що немає межі досконалості, то напишу пару побажань:
- темпу було мало і хоча не для цього збиралися, кількість неоглядових зупинок можна було б зменшувати.
- замикаючий завжди був замикаючим, а першими їхали то ті, то інші, через що декілька раз блукали. Хай першим таки б їхав Сусанін.
я старався! покатушка одним словом бест!

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 12:46

пляжик был в самом конце, на озере Министерке. И трое из нас самых стойких этим воспользовались. А вообще надо договариваться уже с Велотуристом и его Загадочной Пущей, поделить как-то маршрут, чтобы успевать, тем более что дни становятся уже короче.
я тоже был на пляже, я первый к нему доехал!

vitox

Повідомлення vitox » 25.7.11 13:31

Ми з друзями планували подібний маршрут на 24 липня, але довелось відмінити.
Збираємось десь в середині серпня організувати щось подібне по цих місцях, але з мінімумом виїздів на трасу і поверненням всіх через Міністерку.
Якщо знайдуться ентузіасти, то можна в програму на "матрасі" включити короткі лекції на теми "Ремонт велосипеда в дорозі", "Перша медична допомога", "Правила дорожнього руху для велосипедистів" чи щось подібне, щоб був не лише розважальний, а й пізнавальний момент для новачків. На себе, наприклад, можу взяти частину медичних питань або ПДР. Всі пропозиції розглядаються.
Коли визначимось з датою, відкриємо тему і будемо раді всім бажаючим повторити цей чудовий маршрут.

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 13:34

Збираємось десь в середині серпня організувати щось подібне по цих місцях, але з мінімумом виїздів на трасу і поверненням всіх через Міністерку.
Якщо знайдуться ентузіасти, то можна в програму на "матрасі" включити короткі лекції на теми "Ремонт велосипеда в дорозі", "Перша медична допомога", "Правила дорожнього руху для велосипедистів" чи щось подібне, щоб був не лише розважальний, а й пізнавальний момент для новачків. На себе, наприклад, можу взяти частину медичних питань або ПДД. Всі пропозиції розглядаються.
Коли визначимось з датою, відкриємо тему і будемо раді всім бажаючим повторити цей чудовий маршрут.
могу помочь с организацией!маршрут очень нрав! его знаю как своих 5 пальцев!

vitox

Повідомлення vitox » 25.7.11 13:40

могу помочь с организацией!маршрут очень нрав! его знаю как своих 5 пальцев!
ок, один ентузіаст вже є
оптимальний шлях і культурну програму сплануємо ближче до дати за побажаннями трудящих
шукайте тему через тиждень-два

A-Team
* *

Повідомлення A-Team » 25.7.11 13:49

Якщо знайдуться ентузіасти, то можна в програму на "матрасі" включити короткі лекції на теми "Ремонт велосипеда в дорозі", "Перша медична допомога", "Правила дорожнього руху для велосипедистів" чи щось подібне, щоб був не лише розважальний, а й пізнавальний момент для новачків. На себе, наприклад, можу взяти частину медичних питань або ПДР. Всі пропозиції розглядаються.
С радостью присоединюсь и помогу с организацией. Идея про лекции замечательная.

=Николай=
* * *

Повідомлення =Николай= » 25.7.11 16:17

Покатушка удалась. Особенно для тех-кто не поехал на Киевское море и поехал домой.Лазание по болоту с потерей у товарища очков и ужасный спуск со смотровой площадки к морю радости не принесли - девушка упала в кусты (но благополучно ) а я идя пешком по крутому - глинисто-мокрому спуску упал-подвернул ногу . Доехал до пл.Шевченко вращая педали одной ногой- вторая вращалась вхолостую без надавливания на педаль. ( В юности занимаясь велоспортом я видел товарища -инвалида с одной ногой и он ездил-есть с кого брать пример). Теперь я выбыл из покатушек на некоторое время-нога в гипсе. На пл.Шевченко я вызвал ДРУГА с машиной - на Подольский подъем я бы не выехал а идти совсем не мог. СОВЕТ ОРГАНИЗАТОРАМ покатушек - не водите там людей - там всегда кто-то падает! Рядом же есть спуск по асфальту! Если бы группа не разделилась (из 30 остлось человек 7) падений было бы больше а эвакуации нет.С УВАЖЕНИЕМ - кандидат в мастера спорта с 40-летним стажем =Николай=.

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 18:31

Покатушка удалась. Особенно для тех-кто не поехал на Киевское море и поехал домой.Лазание по болоту с потерей у товарища очков и ужасный спуск со смотровой площадки к морю радости не принесли - девушка упала в кусты (но благополучно ) а я идя пешком по крутому - глинисто-мокрому спуску упал-подвернул ногу . Доехал до пл.Шевченко вращая педали одной ногой- вторая вращалась вхолостую без надавливания на педаль. ( В юности занимаясь велоспортом я видел товарища -инвалида с одной ногой и он ездил-есть с кого брать пример). Теперь я выбыл из покатушек на некоторое время-нога в гипсе. На пл.Шевченко я вызвал ДРУГА с машиной - на Подольский подъем я бы не выехал а идти совсем не мог. СОВЕТ ОРГАНИЗАТОРАМ покатушек - не водите там людей - там всегда кто-то падает! Рядом же есть спуск по асфальту! Если бы группа не разделилась (из 30 остлось человек 7) падений было бы больше а эвакуации нет.С УВАЖЕНИЕМ - кандидат в мастера спорта с 40-летним стажем =Николай=.
плохо получилось! выздоравливайте!

Зайко
* *
Стать:жін

Повідомлення Зайко » 25.7.11 18:35

Это же надо, вот неповезло! :shock: Выздоравливайте побыстрее! :friends:
Некоторые люди родились, чтобы сидеть у реки, некоторых бьет молния, некоторые живут музыкой, некоторые просто странные, некоторые плавают, некоторые знают пуговицы, некоторые знают Шекспира, некоторые становятся матерями, а некоторые танцуют.

Berdos
*

Повідомлення Berdos » 25.7.11 19:01

Як обіцяв трішки фоток:
https://picasaweb.google.com/1065283391 ... 2/23071102

Так, а спуск там був стрьомнй, це добре, що туди з нами таки діти не пішли.

A-Team
* *

Повідомлення A-Team » 25.7.11 19:06

Як обіцяв трішки фоток:
https://picasaweb.google.com/1065283391 ... 2/23071102

Так, а спуск там був стрьомнй, це добре, що туди з нами таки діти не пішли.
Альбом надо общедоступным поставить.

Berdos
*

Повідомлення Berdos » 25.7.11 19:14

Всьо, наче має пахати, а то я щось ставив-ставив загальний доступ, так і не поставив :)

A-Team
* *

Повідомлення A-Team » 25.7.11 19:18

Всьо, наче має пахати, а то я щось ставив-ставив загальний доступ, так і не поставив :)
Хорошие фото :)

Euro
*

Повідомлення Euro » 25.7.11 19:59

Ссылку поправил, добро пожаловать
https://picasaweb.google.com/1143529920 ... directlink

Berdos
*

Повідомлення Berdos » 25.7.11 20:25

А чуть позже, уже на трассе видела еще одного участника покатушки. было видно, как ему тяжело даются последние километры:))
Не мене випадково: на чорному команчі, в червоному шоломі і салатовій футболці??? я був трохи приблукав в кінці і маленько шмякнувся в багнюку :)

Зайко
* *

Повідомлення Зайко » 25.7.11 20:46

Блин, вас как почитаешь... :duma: А я думала, я одна там инвалид, а оказывается через одного :lol:
Некоторые люди родились, чтобы сидеть у реки, некоторых бьет молния, некоторые живут музыкой, некоторые просто странные, некоторые плавают, некоторые знают пуговицы, некоторые знают Шекспира, некоторые становятся матерями, а некоторые танцуют.

Annie
*

Повідомлення Annie » 25.7.11 21:17

А мне казалось, что это я там самая аварийная. Хотя встречи с пеньком, спрятанным в траве, в начале и с кустами на спуске в конце (не говоря уже о близком знакомстве с зарослями крапивы) не помешали всё же доехать до Министерки и благополучно плюхнуться в теплую водичку. А ведь оказывается, мне еще повезло...

centurion95
* * *

Повідомлення centurion95 » 25.7.11 21:30

одним словом, есть что вспомнить)

A-Team
* *

Повідомлення A-Team » 25.7.11 21:45

Ссылку поправил, добро пожаловать
https://picasaweb.google.com/1143529920 ... directlink
Интересные фото получились возле озера, со вспышкой.

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей