А я б не брав би. У одного друга і однго знайомого такі. Просто дико люфтить ручка майже з народження у обох, та і в роботі імхо є кращі варіанти. Джусі 3 (як і інші Джусі) - прекрасний варіант, дуже гарні гальма.их бери.ЩЕ HaYes stroker ryde

А я б не брав би. У одного друга і однго знайомого такі. Просто дико люфтить ручка майже з народження у обох, та і в роботі імхо є кращі варіанти. Джусі 3 (як і інші Джусі) - прекрасний варіант, дуже гарні гальма.их бери.ЩЕ HaYes stroker ryde
Ты что-то путаешь, у меня стоят такие же Шимано, и там два подвижных поршня, за три года эксплуатации, пробег чуть меньше шести тысяч, с ними никаких проблем небыло, в этом году в первый раз отдал их на профилактику, замена масла, чистка, и тд. и тп. , их работой вполне доволен. Если тебе эти тормоза не нравятся, то я бы посоветовал брать Джуси 3- эти тормоза проверенные на многих велосипедах, и временем. Восьмёрки нужно выравнивать полностью, в твоём случае они на торможение не влияют, но влияют на езду. Если они всё равно появляются, тогда нужно менять обода на более жёсткие.В моїх Shimano BR-M486 тоже один рухомий поршень , мала потужність ,І деколи підтирають чуть чуть поки ексцентрик не посуниш.І ще в мене є невеликі вісімки на колесах і я їх намагався вирівняти вирівняв на 40% а дальше треба ...???
В моих хаесах ходят оба поршняHayes почали пропускати повітря, тому їх треба було прокачувати кожні 2 місяця, + незручно настроївати положення каліпера так як тільки 1 рухомий поршень. Коли все це мені набридло - замінив на стокові Avid Juicy 3.Тобто після півтора сизонів ви їх викинули ? А якщо й так то на які поміняли? буду вдячний!!!
А старі гальма просто зняв, лежать разом з іншим велобарахлом
Люфт ручки есть, но в пределах нормы, да и после полугодовой эксплуатации не изменилься.А я б не брав би. У одного друга і однго знайомого такі. Просто дико люфтить ручка майже з народження у обох, та і в роботі імхо є кращі варіанти. Джусі 3 (як і інші Джусі) - прекрасний варіант, дуже гарні гальма.их бери.ЩЕ HaYes stroker ryde
У тебя хайес соле?В моих хаесах ходят оба поршня
Автор писал про Hayes Stroker Ryde, вот про них и пишу.У тебя хайес соле?В моих хаесах ходят оба поршня
На офф.сайте про них написано, что "Mini single piston caliper"
Гм... 2 колеса, руль, педалі і....як його... рамаТіпа на форуми бо хотів би побачити як такий самий велосипед виглядає в інших людей!!Ну як неяк
по байках
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей