Маршрут: Прибуття на місце: Київ-Самбір (потягом).
Своїм ходом: Самбір - Старий Самбір - Топільниця - Тур’є.
Відбуття A: Стрілки - Львів.
Відбуття B: Тур’є - Бистриця - СН Кропивник - Східниця - Борислав - Трускавець.
Сбор: 19:30 зал.ст. Київ-Пасажирський
Старт: 20:18
Место финиша: Тур’є (Старосамбірський район, Львівська область)
Километраж: 45 км
Грунт/асфальт: асфальт 99%
Темп: матрасний
Брать с собой: намети та все необхідне приладдя для організації тривалої автономної бази; для спрощення координації бажано мати з собою GPS та рацію (462/467 Mhz, GMRS/FRS)
Связь: skype: incidence2k, icq 13031700, tel.: +380-68-321-345-1
14 липня о 20:18 потягом №49К (Київ-Трускавець) висуваємося в напрямі м.Самбір Львівської області.
Далі своїм ходом 45 км до селища Тур’є по маршруту, зазначеному фіолетовим кольором на карті ( http://tinyurl.com/eastbesk0 ).
В Тур’є знаходиться приватна база відпочинку, на яку мене запрошено. На території цієї бази влаштовуємо тривалу автономну стоянку. Безкоштовно, але на повному самозабезпеченні. Місця не глухі, населені пункти поблизу є.
Я планую знаходитися там приблизно 2 тижні, розвідуючи місцевості як пішки так і верхи. Хто не витримає, може відступити двома маршрутами — а) через Східницю в Трускавець (45 км) і на той же потяг до Києва без пересадки або б) до ст.Стрілки (10 км), звідки електричкою до Львова і далі як вийде.
Щодо шляхів відходу. Бажаючі відвідати Східницю (вона того варта) майте на увазі, що дорога на ділянці щонайменше від Нового Кропивника і до Східниці — дуже погана (каміння і ямки), пішки іти можна а з велосипедом — морока. Хоча, звісно, це особиста моя думка розбещеного асфальтового гібридника

Всі подробиці, які прояснюються протягом підготовки до походу, будуть публікуватися тут.
Участники: Barvinok +1 21.06.2011 14:23