Аня, а вода в озері чиста - чистаСмотрю, народ подтягивается ))) может мне забить на все и с вами поехать......
Как раз я отсутствие ларьков легко переживу, в отличии от... эх жаль, нет того на кого можно пальцем указатьАня, а вода в озері чиста - чистаСмотрю, народ подтягивается ))) может мне забить на все и с вами поехать......можна наплаватись досхочу. тільки от ларьків поруч немає
о 19.20 там де і минулого разу (за Кардачами)?Наступний раз -завтра (четвер 09.06.11).
Їдемо скоріш за все кормити комарів і мошкув Горенку
![]()
Більш детально по часу і маршруту відпишу завтра.
Як завжди, старт 19-15 - 19-30 від Кардач, далі по маршруту забираємо всіх бажаючихПривет. Я скорее всего тоже поеду покормить комариков, ну и покупаться заодно. Только знать бы во сколько старт...
Скоріш за все так.четверг в 19:30-19:45 пересечение Ромена Роллана и Курбаса ? ))
Маршрут - Кардачі -Індустріальний міст- Колібріс-Проспект Леся Курбаса(50-річчя жовтня)-Кільцева -Проспект Паладіна- вул. Міська-Пуща-водиця-Горенка-кар'єрне озероА маршрут примерно? асфальт или грунт?
Думаю так, деталі завтра.о 19.20 там де і минулого разу (за Кардачами)?
О, було б супер! можна виключити кільцеву взагалі і поїхати ліском))Можливо на мене найде прозріння і я зміню маршрут, трішки
Скидуй карту, можем обсудитиО, було б супер! можна виключити кільцеву взагалі і поїхати ліском))Можливо на мене найде прозріння і я зміню маршрут, трішки
можу порекомендувати маршрут ;-)
этот вопрос лучше адресовать tikikara - он ведущийПойдет, восколько?
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей