Я просто вражений стійкості групи.. адже маршрут виявився доволі важким але дуже цікавим )).. Перший день який був 100% асфальтним, але з доволі складним рельєфом, що до речі і притаманно Тернопільщині.. Дуже сподобалось як нас прийняли господарі оселі

.. Гадаю ще туди повернемось .
2 -день.. нажаль прикрість з одним з учасників групи.. і евакуація до Золочева.. група яка була вже укатана спокійно доїхала до Золочева через Підкамінь.. А я і ще один камрад Lestat

, залосили

ще в Олесько, про що до речі не пожалкували.. хоч звісно, вражає що у замку ресторан, на подвір"ї - розливайка. в сутінках просто як у фільмі жахів виглядає Підгорецький замок.. Все ж ми в Золочеві біля магазину дістали групу... і далі заблукали у місті ((

..
3 -тій день виявився найважчи.. але теж цікавий на грунтові дороги до Перемишлян, З перемишлян евакуювались ще двоє учасників до Львова.. і група вже складалась з 3-х чоловік. .які все ж заїхали ще по дорозі в Свірж і Старе Село . .вчасно приїхали до Львова.. де їх чекали інші, і гарнеько посиділи в кафешці

Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.