Джерело Св. Анниа на маршруте купательные места будут?)
Конечно билеты будут. Они всегда есть перед отправлением. Уехать можно всегда, просто поговорив с проводником!Оскільки вдалося купити квиток туди - реєструюся, сподіваюся назад теж вдасться купити
Ні, на такий варінат розмови з провідником, я б не погодився.. Були вже випадки коли не брали...Конечно билеты будут. Они всегда есть перед отправлением. Уехать можно всегда, просто поговорив с проводником!Оскільки вдалося купити квиток туди - реєструюся, сподіваюся назад теж вдасться купити
там с 9 вечера до часу ночи четыре или пять поездов идет на Киев, уж на какой-нибудь один билет или сговорчивый проводник найдетсяНі, на такий варінат розмови з провідником, я б не погодився.. Були вже випадки коли не брали...Конечно билеты будут. Они всегда есть перед отправлением. Уехать можно всегда, просто поговорив с проводником!Оскільки вдалося купити квиток туди - реєструюся, сподіваюся назад теж вдасться купити
Давай, по-швидше бути тобі у формі )))хочу. но я в москве. и вообще травму больше недели получил на футболе. так что две недели не катался вообще. приеду домой буду тренировать активно.
Выжимка у меня есть, возьму.Отже... все ближче і ближче час до поїздки )).. обов"язкова наявність шолому , і ремнабору ( до речі в когось є вижимка для ланцюгів) ? аптечку візьму .. також.. не забуваємо що будемо в Почаєві..а там потрібні штани, для дівчат довгі юбки ( хоч ідея з велочехлами , що замінюють її була доволі вдалою ) незважаючи що там є прокат, але зважаючи що там буде ажіотаж побачимо що і як..
також.. які в кого вагони туди ?.. в мене 8, в N.Ice - 13 ..
є тут на форумі..ті хто їх ш"є..Варіант Урбік.. або ж велочехли "VK" на землячці))мы с Лестатом озадачены покупкой чехлов. Посоветуйте может?
мы к урбику склоняемся. что скажешь?є тут на форумі..ті хто їх ш"є..Варіант Урбік.. або ж велочехли "VK" на землячці))мы с Лестатом озадачены покупкой чехлов. Посоветуйте может?
Що ж тут радити.. чехол потрібен.. я ж гадаю Ви там порівняли що і як... у мене наприклад "ВК".. мені достатньо ))мы к урбику склоняемся. что скажешь?є тут на форумі..ті хто їх ш"є..Варіант Урбік.. або ж велочехли "VK" на землячці))мы с Лестатом озадачены покупкой чехлов. Посоветуйте может?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей