26 зранку в Києві.. 25 ж вихідний ))В Киеве будем 25?
добре, матиму на увазі..якщо буде достатньо бажаючих, за цивільну ночівлю, можна провести її цивільно.цікавить не автономка
йа хачу
йа так понимаю рулевой ты, Фанат? скажи пож, у тя опыт проведения походов уже есть?
Привіт. Аня !!!Тоже ЗА цивильные ночевки
50 на 50 то вже будуть серойзні петляння )).. Я й сам за грунти.. по можливості вони будуть.. Траси там не завантажені, автомобілів там буде не так й багато ))я смотрю что маршрут 90% асфальт, может изменим что бы был 50/50%. все же едем отдохнуть, и хочется по лесу проехать, там а не на машины смотреть... ?
Шановний організаторе.
Чи можна подивитися трек подорожі?
Звісно, бронювати.. )) особливо в Почаєві.. з велосипедами як правило проблем немає, тим паче це буде зазначено мною впершу чергу.. Да й в Золочеві я забронюю наперед ))..а как быть с отелями? там же может не оказаться мест. велы нужно отже куда девать? нужно бронировать, договариваться? кто этим займется?
Привіт Максиме !! Звісно, але коли приблизно ти визначитись зможеш ?..Адже, через тиждень замовлятиму готелі.. Бо очікується ж ажіотаж в ПочаєвіСерега привет, на эти дни обещал другу на Арбатку с ним съездить, но че то затихло все, если с Арбаткой не срастется то я с вами.
Візьмемо.. тим паче, рельєф не дуже серойзний )))Никогда не ездил на велосипеде в такие поездки, но очень хотелось бы попробывать. Возьмете новичка?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей