Раскажите чето про шлемы

Будь-які "залізячні" питання
krdr
* * *
Стать:чол
Раскажите чето про шлемы

Повідомлення krdr » 30.12.03 22:14

Хочу задать несколько вопросов.
1. Какой шлем подходит больше для триала - каска ( типа роллерного, скейтерского), или шоссейный (или как там его) обтекаемый. :duma: :duma: :duma: :duma:
2. КАК ПРАВИЛЬНО ВЫБРАТЬ ШЛЕМ
3. Какие фирмы-изготовители самые лучшие
Пожалуйста не оставьте в стороне мои вопросы, я думаю всем будет интересно выразить свое мнение
:) :) :) :) :) :)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 22:48

ну явно не шосеййный
прикольно наверное будет выглядеть триалист в каплях...
а как по мне каску надо наманую... главное шо б размер твой был, а из производителей, я предпочитаю МЕТ, но они кажись не делают каски для ВМХ и типа того

а вообще лутше всего фулфейс, тогда мозг точно на месте будет!

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 30.12.03 23:16

Хорошо а как узнать свой размер, хотя я догадываюсь что каска не должна болтатся на голове

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 23:53

ну вот видишь, уже все лутше и лутше :)
у вас там есть веломагазины? заходишь туда и говоришь, нме надо каску
по размеру тебе не подайдет тока детская, она сильно маленькая, а в остальных (МЕТ-ах) регулировка есть...

Slage
* *

Повідомлення Slage » 31.12.03 08:14

по размеру тебе не подайдет тока детская, она сильно маленькая, а в остальных (МЕТ-ах) регулировка есть...
:58: Я недавно себе шлем покупал в bike pro-sportе так вот не хочу сказать что у меня качан прямо огромных размеров но подошла ине лишь одна каска (самая здоровая).

Как будеш каску выбирать смотри что бы тебе в ней было удобно, комфортно называйте как угодно(каска не должна сдавливать голову, а главное не должна давить в области висков).

Pooh
Модератор

Повідомлення Pooh » 31.12.03 08:55

Мои пять копеек - для езды в холодное время года важно чтобы подшлемник можно было одеть под шлем, без потери комфорта и безопасности :anti:
Сдай кровь - спаси жизнь! http://www.donor.org.ua

Svinec

Повідомлення Svinec » 31.12.03 22:54

Так так, "каска" не повинна бовтатися, і розмір можна поміряти взявши лінійку(з тканини) обмотати навколо голови. Отак. Для триала я думаю годиться більше роллейний "шлемик". Бо у фулфейсі відчуття закритості, що для триаліста погано. Фірму вибирай по ціні. Доступні каски від TSG є. І MET'и не погані. Головне щоб тобі подобалося. Пикольно взяти каску клятого фашиста та прикріпити до неї рога - о це буде рулез :vamp:

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 1.1.04 02:17

ООО під каску одягати щось треба обов'язково...
от на приклад я без бандани зараз не виїжджаю взагалі у будьяку пору року... волосся собі відпустив, так чесно кажучи зовсі не практично, але на мій шолом немає скарг зовсім, він мене рятував вже не один раз і сподіваюсь юуде працювати так і надалі... доречі шолом мій MET Bad Boy 2

2 Slage
хм цікаво-цікаво, моя каска наприклад на мене налазить шикарно, навіть якщо хутряну шапку на голову вдягти, при тому що в мене голова не маленька...
може це нові моделі такі мал...

Slage
* *

Повідомлення Slage » 1.1.04 11:02

2 Cannibal_KOR
Модели деиствительно все новые, а у меня сейчас MET 5 Element такой же у Томаса Ремвика в журнале Biker
Check out new vids: http://www.youtube.com/a1exey

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 3.1.04 23:04

Дело в том что шлем я не буду покупать, мне должен его один чувак вроде бы как "подарить", но у него их много, я не знаю какой выбрать.
То Cannibal_COR
ну явно не шосеййный
прикольно наверное будет выглядеть триалист в каплях...

Я имел ввиду не шосейные капли а кросскантрийные шлемы

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 4.1.04 01:11

круто...
а з яких це пір КК та шосе стали синонімами???

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 5.1.04 22:39

Ну це ящось наплутав, скорше всього я візьму собі каску, лишилось вибрати ФІРМУ, а може я чувака розкручу на 2 шолома
Мені здається на тріал краще піде каска - вона закриває скроні (і дивиться прикольніше)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 5.1.04 23:06

шолом дивитися не може ;-) (виглядає)

Svinec

Повідомлення Svinec » 5.1.04 23:56

ще одне питання вирішене.... коли купишь щолома напиши який
=канибал_кор слідкує за вимовою....=

Zebra
* *

Повідомлення Zebra » 6.1.04 10:33

ООО під каску одягати щось треба обов'язково...
от на приклад я без бандани зараз не виїжджаю взагалі у будьяку пору року... волосся собі відпустив, так чесно кажучи зовсі не практично, але на мій шолом немає скарг зовсім, він мене рятував вже не один раз і сподіваюсь юуде працювати так і надалі... доречі шолом мій MET Bad Boy 2

2 Slage
хм цікаво-цікаво, моя каска наприклад на мене налазить шикарно, навіть якщо хутряну шапку на голову вдягти, при тому що в мене голова не маленька...
може це нові моделі такі мал...
У меня если не ошибаюсь тоже MET Bad Boy 2, но он на меня в аккурат. Он до размера 61, а у меня 61-62. Так что для меня странно как ты на _не маленьку_ голову можеш под шлем еще и меховую шапку одеть :duma:

Кстати следует учесть что у некоторых производителей есть шлемы нерегулируемые (как минимум я мерял _Author_ размера эдак 58 )
2b|!2b (Шекспир)

Svinec

Повідомлення Svinec » 6.1.04 13:17

І як ти натянув свій 61-62 у 58 розмір?

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 6.1.04 15:43

Зображення
і де ти взяв 58???

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 6.1.04 15:47

та я не слідкую за вимовою, протсо виправив...
не приємно бачити суржик, а коли людина не знає, її треба виправляти, і тоді вона буде знати... дуже корисно виходить :-)
і якщо я напишу щось не правильно, також виправляйте мене, я тільки ЗА
ну я ж не казав що в мене голова дуже велика =) а якщо повністю розтянути, ну розмір шолома, то нормально, але не зручно....

Пластун
*

Re: Раскажите чето про шлемы

Повідомлення Пластун » 1.11.10 08:07

Ну що ж...... хай живе і пахне некропостінг :smile:

Для початку, всім привіт, я людина форумі нова, так що сильно не копайте.
Питання власне таке - наскільки для безпеки принципова форма шолому.
Тобто ось на фотках дві найчастіше бачені конфігурації. Чисто по дизайну мені більше подобається "перший", але спостереження показують що люди частіше користуються "другим". В чому справа, якщо ціна та сама?
Вкладення
аа.jpeg
другий
аа.jpeg (1.77Кіб)Переглянуто 2920 разів
i.jpeg
перший
i.jpeg (2.23Кіб)Переглянуто 2920 разів
Гей, рід калиновий, гей, стяг малиновий!
Гей, пане підстаршино, піднімай бунчук!

MaD_CameL

Re: Раскажите чето про шлемы

Повідомлення MaD_CameL » 1.11.10 10:23

Ці шоломи мають різне призначення - другий призначений для катання, а перший для стрибкових дисциплін(дьорт-стріт). Так як людей, що катають на велосипедах, більше ніж тих, що стрибають, то й другий тип більш поширений.

Другий тип зручніший - легший та краще провітрюється(якщо швидко катати влітку в пешому шоломі, то голова може закипіти, та й очі заливає немилосердно), але він розрахований на падіння при їзді(на фотках добре видно, що в першому потилиця набагато менш захищена, ніж в другому, бо коли на велі просто їздять, то на неї не падають, а при стрибках, навпаки, досить часто).

Вибирайте шолом в залежності відтого, для чого його будете використовувати - для катання другий, а для пострибати — перший
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Технозона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей