Я вчора за весь вечір ні разу не накинув цеп на третю зірку, не нада тутНе обмануйте себеб) матрасники ми, чи нє?.

Я вчора за весь вечір ні разу не накинув цеп на третю зірку, не нада тутНе обмануйте себеб) матрасники ми, чи нє?.
ого! а на чем же ты гонял? или у тебя третья звезда не победима?Я вчора за весь вечір ні разу не накинув цеп на третю зірку, не нада тут
Маршрут интересный, может ради него откажутся от ночной велороллерскойСкажіть, який маршрут ви всі хочете на п'ятницю?
Я пропоную Троянський.
даже для матрассников маршрут слишком короткий, всего 16 кмБраво Мтрасники!
К русалке поехало 10-ь человек!
Жаль, что не искупались, а вода просто притягивала.
Ну притягивала, но не очень..... прохладновато было....а так покатались зачетненько.... особенно запомнился переход по трубе с велом на плече.... :^:Браво Мтрасники!
К русалке поехало 10-ь человек!
Жаль, что не искупались, а вода просто притягивала.
Є всі шанси на нічну не встигнути: ми в лісі як присядемо на печиво і чай, то це надовго буде."Промежуточная точка старта: макдональдс на ленинградской площади, в 21.00"
буду
докатаю до Ватутина потом поеду на Майдан, на ночную. думаю как раз к 23-15 на Ватутина приедим,
Постараюсь участвовать!24.09.2010, п'ятниця
Маршрут №7,
Промежуточная точка старта: макдональдс на ленинградской площади, в 21.00
Та кому вона там нужна ;-).Є всі шанси на нічну не встигнути: ми в лісі як присядемо на печиво і чай, то це надовго буде.
и я, и я, буду)))))))24.09.2010, п'ятниця
Маршрут №7, "Троянский"
Промежуточная точка старта: макдональдс на ленинградской площади, в 21.00
Повернутись до “"Любители Велоприключений"”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей