Кто же он?

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол
Re: Кто же он?

Повідомлення Трям » 8.9.10 22:52

а еще, "новый" фокс стоял на 80% всех велосипедов на выставке :dash2:
Ну и отлично
Теперь мужчина покупает жене велосипед за 9 999 грн

http://images.kellys-bicycles.com/bicyc ... _joyce.jpg

Вечером меняется с ней вилками, под предлогом, что эта для неё слишком твердая \ мягкая \ белая (нужное подчеркнуть)
И жена счастливо катает на RST, а мужчина получает вилку за 4 000 грн :p *oops*
Зображення

gylka

Повідомлення gylka » 8.9.10 23:29

Теперь мужчина покупает жене велосипед за 9 999 грн
http://images.kellys-bicycles.com/bicyc ... _joyce.jpg
Хм, а що це за виделка FOX 32 Alps RL 100mm, air / Open Bath / Remote Lockout ??? Чим Alps відрізняється від F100 ? Навіть наклейка на фотці Alps. Правда, до Remote Lockout їй поки ранувато, судячи з тієї таки фотки...

Оригінальний велосипед до речі: гламурний вигляд, виделка Фокс (цікаво в чому ж її прикол?), задня перекидка ХТ, а решта Acera/Altus, Alivio, чавунна відлита касета і палки, зуб даю, по півкіло кожна.
Десь на цьому форумі я бачив як хтось "сміявся" з виробників які на Deore (Alivio) трансмісію ставили Deore XT (LX) задню перекидку. Здається на аватарі у нього була собака, а може кішка... їй-богу не пам"ятаю, хто ж це був. Але він часто висить на цьому форумі, мабуть вже за 10 000 повідомлень перевалив... ;)

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 8.9.10 23:44

"сміявся" з виробників які на Deore (Alivio) трансмісію ставили Deore XT (LX) задню перекидку. Здається на аватарі у нього була собака,

Напомни мне - где я писал, что мечтаю, чтоб меня за***ли ? :duma: Или ты решил жизнь посвятить, цитируя меня и выискивая расхождения с реальностью ?
Мне кажется с тем о чем я писал этот вел не имеет ничего общего. В частности отличаясь хотя бы вилкой. Так что будь добр - блистай остроумием в отношении кого-то другого. А то активируешь низменные инстинкты :p
Зображення

gylka

Повідомлення gylka » 9.9.10 00:09

Хммм, якась неадекватна реакція, чесне слово...

Щоб по темі то запитаю чи не знає хтось чим відрізняється та що у автора F100 від якоїсь Alps 100 крім назви? (на офсайті про неї не знають)

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 9.9.10 00:19

Хммм, якась неадекватна реакція, чесне слово...

Нормальная эррекция.
Я не вижу связи между велосипедами на RST Capa с одностеночными ободами и перекидкой ХТ и тем велом что на картинке

Да, я тоже не в восторге на ХТ сзади. Но рынок подстраивается под массоового потребителя, а не под умников вроде некоторых, которым не спится по ночам (я про себя) :p

з.ы. не знаю. самому интересно
Зображення

Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість